kostask91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 εχει ενας φιλος μου ενα pc με core2duo μονο αυτο ξερουμε απο πληροφοριες hardware και ενα παλιο enermax τροφοδοτικο. οταν παταει εκκινηση ανοιγει , λειτουργουν τα ανεμηστηρια ολα, και ο σκληρος , ακουγονται αλλα δε δειχνει τιποτα στην οθονη. συνδεσα την οθονη και με την καρτα γραφικων αλλα και με την ενσωματωμενη της μητρικης και παλι τιποτα. αρα η καρτα δεν εχει προβλημα. αφησα και τα ηχεια ανοιχτα για να ακουσω αν θα μπει στα windows και παλι τιποτα δεν ακουστηκε. απο βδομαδα θα παω με τροφοδοτικο δικο μου να παω να το δοκιμασω. πιστευω οτι ειναι ειτε τροφοδοτικο ειτε μητρικη. ειναι σωστη η σκεψη μου ? υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω ?
kostask91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 αμα ηταν μνημες δε θα εκανε κανεναν ηχο το speaker της μητρικης ?
benign Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 αμα ηταν μνημες δε θα εκανε κανεναν ηχο το speaker της μητρικης ? Οχι υποχρεωτικα, συμφωνω και εγω βασει αυτων που ανεφερες οτι το πιο πιθανο ειναι οτι ενα απο τα ram dimms τα επαιξε η και τα δυο.
άδικος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μνήμες (οπότε ξεκίνα να παίζεις), τροφοδοτικό, μητρική, ακόμα & vga που εσφαλμένα απέκλεισες, εκτός & αν την έβγαλες τελείως. Ξεκίνα δοκιμές μόνο με τα βασικά πάνω. Ξήλωσε περιφεριακά, δίσκους, οπτικά & γενικά ο,τι δεν είναι απαραίτητο για την εκκίνηση του υπολογιστή.
blackkiller Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Οχι στις περισσότερες περιπτώσεις, ανάλογα με το πρόβλημα βέβαια, δεν ακούς κανένα "μπιπ" απο την μητρική αν φταίνε η μνημες
kostask91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Απλα ειχα και γω ακριβως το ιδιο προβλημα πριν 1 χρονο και ειχε καει η μητρικη. οποτε θα κοιταξω και τις ram και μακαρι να ειναι DDR3 οι δικες του για να δοκιμασουμε και με τις δικες μου
kostask91 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) μπορειτε να μου προτεινετε και μια μητρικη σε περιπτωση που εχει χαλασει η μητρικη του γιατι με ρωταει και σε socket 775 δεν ειμαι και σιγουρος 100% τι να του προτεινω Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2012 από kostask91
kostask91 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 λοιπον αργησαμε αλλα το ψαξαμε. εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο και παλι δεν ανοιγε. εβγαλα την καρτα γραφικων και συνεδεσα την οθονη με την ενσωματωμενη της μητρικης και παλι τιποτα. μνημες τις εβαλα εναλλαξ , καθε μια μονη της και στα δυο σλοτ και παλι τιποτα. ο επεξεργαστης ειναι core 2 duo E8400. καμια αλλη ιδεα ?
XronisR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 καμια προταση για μητρικη ? Βγαινουν καινουριες μητρικες για 775 απλα φορανε ddr3. σε μεταχειρισμενο θα βρεις εδω στο φορουμ λοιπον αργησαμε αλλα το ψαξαμε. εβαλα το δικο μου τροφοδοτικο και παλι δεν ανοιγε. εβγαλα την καρτα γραφικων και συνεδεσα την οθονη με την ενσωματωμενη της μητρικης και παλι τιποτα. μνημες τις εβαλα εναλλαξ , καθε μια μονη της και στα δυο σλοτ και παλι τιποτα. ο επεξεργαστης ειναι core 2 duo E8400. καμια αλλη ιδεα ? Προτενω να λυσεις ολο το pc και να ξεκινησεις απο την αρχη 1-1
kostask91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μάλλον μητρική.Τι ραμ έχεi? Νομιζω DDR2. Δεν εγραφαν τιποτα οι μνημες πανω και ο φιλος μου ειναι ασχετος απο αυτα και δεν ηξερε Βγαινουν καινουριες μητρικες για 775 απλα φορανε ddr3. σε μεταχειρισμενο θα βρεις εδω στο φορουμ Προτενω να λυσεις ολο το pc και να ξεκινησεις απο την αρχη 1-1 Ε βασικα σχεδον το λυσαμε ολοκληρο. Αφου αλλαξαμε τροφοδοτικο , βγαλαμε και την καρτα γραφικων , καθαρισαμε και με την ευκαιρια τον επεξεργαστη, αλλαξαμε και τις ραμ θεσεις... Τωρα δε ξερω κανουν ολες οι μητρικες με socket 775 για τον Ε8400 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα