Udaba Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν έχω 2 οθόνες , αλλά στην μια θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο θα είναι κάτι σαν τις απεικωνήσεις που έχει το windows media player . έχετε καμιά ιδέα ; απλά δεν θέλω το wmp , θέλω ένα μόνιμο που θα το κάνει συνέχεια .
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε με το winamp. Ψάξε μήπως έχει επιλογή σε ποια οθόνη να εμφανίζονται τα visualisations. Θα πρέπει μάλλον να έχεις ήδη ενεργοποιήσει την δεύτερη οθόνη σαν επέκταση στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών.
Udaba Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν το θέλω μόνο όταν ακούω μουσική , το θέλω γενικά ....
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ε, τότε δες για κανένα screensaver. Πάντως δεν χρειάζεται να ακούς την μουσική που παίζει το πρόγραμμα. Μπορείς να βάλεις στο repeat δύο-τρία τραγούδια και να κατεβάσεις την ένταση του ήχου μέσα από το πρόγραμμα αναπαραγωγής, μόνο και μόνο για να δημιουργούνται τα visuals.
Udaba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Με το screensaver θα πρέπει να περιμένω να μπει . Ψάχνω κάτι μόνιμο
micos000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι υποχρεωτικό να περιμένεις. Τα screensavers έχουν ένα αρχείο scr. Μπορείς να το κάνεις εκκίνηση με διπλό κλικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα