Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays - Eshop - LG 50PA5500 50'' PLASMA FULL HD 579€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα για ένα ξεχωριστό player. Να μην ασχολείσαι με το αν πάιζει DTS, DTS2 κλπ κλπ.Έχω πάρει αυτό και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Και η τιμή του είναι πολύ καλή. Παίζει τα πάντα.

http://www.skroutz.g...-Play-Mini.html

Πάντως βλέπω ότι η τηλεόραση δεν πάιζει DTS.

Audio Codec: MP2,MP3,Dolby Digital,LPCM,ADPCM,AAC,HE-AAC,WMA.

Βασικά αν είναι να πάρω κάτι τέτοιο θα πάρω android based οπότε να γίνει "smart" η TV

Δημοσ.

Ποιος ειναι ο λογος που επιμενεις να μην εχει τιμη ο τιτλος του θεματος σου; Ρητορικη η ερωτηση...

Ρητορική είναι μία ερώτηση της οποίας η απάντηση είναι αυτονόητη.

Δεν μπόρεσα να βρω που είναι η προηγμένη επεξεργασία.

Σταμάτα να χαλάς το θέμα με ανούσιες αναρτήσεις. Έχω γράψει την τιμή στην 1η μου ανάρτηση.

Δημοσ.

Ρητορική είναι μία ερώτηση της οποίας η απάντηση είναι αυτονόητη.

Σταμάτα να χαλάς το θέμα με ανούσιες αναρτήσεις. Έχω γράψει την τιμή στην 1η μου ανάρτηση.

Στο πρώτο ποστ πατάς Επεξεργασία -> Χρήση πλήρους επεξεργασίας κειμένου

• Moderators
Δημοσ.

Αντι να πεις ευχαριστω που καποιος τρωει απο τον χρονο του για να σου πει πώς θα κανεις κατι που νομιζεις (ή "νομιζεις") οτι δεν γινεται, του λες και απο πανω οτι κανει ανουσιες αναρτησεις. Μπραβο.

Πολυ ευκολα θα μπορουσα να σου ανταπαντησω οτι το θεμα σου οπως και τα ποστ σου φυσικα μεσα σε αυτο ειναι ανουσια, αφου ουτε προσφορα υπαρχει, εξω (Γερμανια) παιζει ακομα το μεγαλυτερο μοντελο 50PA6500 στα 505-570ευρω. Ακομα και για Ελλαδα εχουν γραψει δυο συμφορουμιτες χαμηλοτερες τιμες.

Θα επρεπε να εχει κλειδωσει το θεμα...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...