Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω έναν σταθερό υπολογιστη με τα εξής μέρη. ..

Asrock775vm800

Επεξεργαστη άγνωστο

On board κάρτα γραφικών

On board sound card

80g hard disk ide

350w τροφοδοτικό

Μνήμη 256 ddr στα 400mhz

Θέλω να μου προτείνεται κάποια μέρη για να μπορώ να παίζω παιχνίδια σε αυτο τον υπολογιστη με βάσή την απόδοσή-τιμη.

Ευχαριστώ εκ τον προτερον. ..

Αποστολή από το IDEOS X5 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω πώς κάν μπαίνεις στο ίντερνετ με αυτό το πισί. Και μάλλον celeron θα έχεις (έχω δει κανα 2-3 παρόμοιες συνθέσεις πάλι , με celeron 775 , ddr1 )

Δημοσ.
δε λες και budget

200 ευρω διαθέτω άντε 250 βαριά.

Α και ναι celeron 2,8 ειναι ο επεξεργαστης

Αποστολή από το IDEOS X5 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-A55M-E33-FM2-DDR3-A55-VGA-FM2-A55M-E33.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-A8-5600K-FM2-3-6GHz-4MB-AD560KWOHJBOX.htm

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E1CA83D780B266F197DF1CC1DEEF978D&pa=2E4C2FDB42B72747ADC5850EF747CE53 x2

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=866F1225BCEB3E41BAE2BEE45B7ACE0E&pa=758EE21E5C98B94C8E4E1FE4C92F4585

Σύνολο 252 ευρώ και είσαι άρχοντας. Αν σου φαίνονται πολλά τα λεφτά μπορείς να επιλέξεις αντί για τον 5600k, τον 5400k και να γλυτώσεις 40 ευρώ αλλά θα χάσεις αρκετά σε επιδόσεις. Πάντως και στις δύο περιπτώσεις θα αποκτήσεις ένα σχετικά αξιόλογο σύστημα και δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα παιχνίδι από αυτά που έχουν βγει, λογικά και από αυτά που θα βγουν στο άμεσο μέλλον αρκεί να παίζεις τα απαιτητικά παιχνίδια σε χαμηλά επίπεδα λεπτομέρειας.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει και dvd-rw και πιθανώς κουτί.

Και τροφοδοτικό , δεν πιστεύω το δικό του ότι θα δίνει πάνω από 100 W true power. Οπότε αναγκαστικά ανεβαίνει άλλα 40+20 =60. (Ας πούμε ότι το κουτί τα χωράει τα πραγματά του).

Δημοσ.

Σιγουρα μπορεις με 320-330 ευρο να φτιαξεις ενα αξιοπρεπες συστημα για την ωρα, αλλα κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον συμφερει πολυ περισσοτερο και απο αποψη μελλοντικων αναβαθμισεων (μπορεις αργοτερα να βαλεις εναν i5 πανω) καθως και επιδοσεων στα παιχνιδια (καθως στο μπατζετ θα χωραει η 7770), να πας σε socket 1155 με επεξεργαστη εναν g840/g860.. Ολα αυτα βεβεαια προυποθετουν οπως ειπε και ο δεινοσαυρος να ανεβασεις το μπατζετ σου τουλαχιστον στο 500αρι..

Δημοσ.

Δεν θέλω να γίνω κακός αλλά αν έχει τόσα να δώσει (που με τόσα δεν γίνεται τίποτα λόγω ότι δεν έχει και τίποτα) δεν πάει καλύτερα σε κανά Ps3 και να βρει καμιά μνήμη και να έχει το πισί του για Browsing μόνο ?:P

Δημοσ.

Θέλει και dvd-rw και πιθανώς κουτί.

Δεν ανέφερε πουθενά κάτι για dvd-rw και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξει κουτί.

Και τροφοδοτικό , δεν πιστεύω το δικό του ότι θα δίνει πάνω από 100 W true power. Οπότε αναγκαστικά ανεβαίνει άλλα 40+20 =60. (Ας πούμε ότι το κουτί τα χωράει τα πραγματά του).

Το σύστημα αυτό χωρίς αυτόνομη κάρτα γραφικών έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση. Το τροφοδοτικό λογικά πρέπει να αντέξει εκτός αν είναι καμιά μάρκα "μ έκαψες".

Σιγουρα μπορεις με 320-330 ευρο να φτιαξεις ενα αξιοπρεπες συστημα για την ωρα, αλλα κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον συμφερει πολυ περισσοτερο και απο αποψη μελλοντικων αναβαθμισεων (μπορεις αργοτερα να βαλεις εναν i5 πανω) καθως και επιδοσεων στα παιχνιδια (καθως στο μπατζετ θα χωραει η 7770), να πας σε socket 1155 με επεξεργαστη εναν g840/g860.. Ολα αυτα βεβεαια προυποθετουν οπως ειπε και ο δεινοσαυρος να ανεβασεις το μπατζετ σου τουλαχιστον στο 500αρι..

Εγώ από το διαθέτω άντε 250ε βαριά καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να διαθέσει 500αρι άρα πρέπει να τον βοηθήσουμε αν μπορούμε με το budget που έχει και όχι να του προτείνουμε επεξεργαστές και κάρτες των 150 και των 200 ευρώ. Επίσης από άποψη μελλοντικών αναβαθμίσεων τι συμφέρει πιο πολύ. Το socket 1155 το οποίο δεν θα υποστηρίζει τους maxwell που θα βγουν του χρόνου ή το fm2 που θα υποστηρίζει τους kaveri; Τι θα του προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Ένας ας πούμε περσινός i5 και μια hd8670 (λογικά θα είναι rebranded hd7770) ή ένας kaveri (ο οποίος όπως λέγεται θα έχει ενσωματωμένη gpu την hd7750) σε crossfire με την hd8670 που λογικά θα πλησιάζει σε επιδόσεις την hd7850;
Δημοσ.

..Εγώ από το διαθέτω άντε 250ε βαριά καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να διαθέσει 500αρι άρα πρέπει να τον βοηθήσουμε αν μπορούμε με το budget που έχει και όχι να του προτείνουμε επεξεργαστές και κάρτες των 150 και των 200 ευρώ.

Μαζί σου 1000%.

Είναι λάθος να αποθαρύνεις τον άλλον, επειδή δεν έχει μεγάλο budget. Στο κάτω-κάτω, αυτά έχει..αυτά δίνει!

Επίσης, αυτή τη λογική, οτι για να παίξεις παιχνίδια, πρέπει απαραίτητα να έχεις την super dooper κάρτα ή επώνυμο τροφοδοτικό, δεν θα την καταλάβω ποτέ. Γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και παραμετροποίηση στα παιχνίδια, ώστε να προσαρμόζεται το παιχνίδι, στο εκάστoτε hardware. Δεν λέω, ας πούμε να θες να παίξεις bf3 με 6600gt, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.

+1 και στην σύνθεσή που πρότεινες. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ανέφερε πουθενά κάτι για dvd-rw και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αλλάξει κουτί.

Το σύστημα αυτό χωρίς αυτόνομη κάρτα γραφικών έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση. Το τροφοδοτικό λογικά πρέπει να αντέξει εκτός αν είναι καμιά μάρκα "μ έκαψες".

Εγώ από το διαθέτω άντε 250ε βαριά καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να διαθέσει 500αρι άρα πρέπει να τον βοηθήσουμε αν μπορούμε με το budget που έχει και όχι να του προτείνουμε επεξεργαστές και κάρτες των 150 και των 200 ευρώ. Επίσης από άποψη μελλοντικών αναβαθμίσεων τι συμφέρει πιο πολύ. Το socket 1155 το οποίο δεν θα υποστηρίζει τους maxwell που θα βγουν του χρόνου ή το fm2 που θα υποστηρίζει τους kaveri; Τι θα του προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Ένας ας πούμε περσινός i5 και μια hd8670 (λογικά θα είναι rebranded hd7770) ή ένας kaveri (ο οποίος όπως λέγεται θα έχει ενσωματωμένη gpu την hd7750) σε crossfire με την hd8670 που λογικά θα πλησιάζει σε επιδόσεις την hd7850;

Το τροφοδοτικό του είναι μάρκα με έκαψες 100% sure , και όλα αυτα που λες είναι ανούσια όταν μιλάς για τόσο μικρό budget.

Δημοσ.

Που το ξέρεις ρε rounsmith? Έχεις το κληρονομικό χάρισμά μήπως?

Της γυναίκας μου το pc, έχει Pentium dual e5700/gt240/4g ddr2/hdd/dvd-rw σε ένα chiftech 300άρι, αγορασμένο το 2006 και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Και παιχνίδια τρέχει και όλα.

Στο κάτω-κάτω και να μην κάνει το τροφοδοτικό του, ένα oem με κανα 20άρικο over budget, το λύνει το πρόβλημα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να του λένε, οτι πρέπει να σκάσει 500άρικο για να παίξει παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...