Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 To περιμενα για το braid,oταν λατρευεις παιχνιδια οπως το journey:p Εγω το ξαναξεκινησα με τον ξαδερφο μου τον μικρο και μου εκανε εντυπωση που επαθε πλακα με το παιχνιδι.Σε αυτην την ηλικια παιζουν ολοι COD:P Φανταζομαι θα σου αρεσαν και τα παιχνιδια του Ueda.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Σωστά φαντάζεσαι. Το SotC είναι ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι συνολικά. Fun personal fact: το είχα ξαναπαίξει πέρυσι το Πάσχα με τον ίδιο φίλο που παίζαμε το Braid, και παίζαμε εναλλάξ τον κάθε κολοσσό. Ο εν λόγω φίλος είναι και κομίστας, και όσο έπαιζα εγώ προέκυψε αυτό 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ελα ρε συ... Ειναι ισως και μενα το αγαπημενο μου παιχνιδι.Τωρα καταλαβαινω ακομα περισσοτερο γιατι σου αρεσε το journey. Το ico το λατρεψα αλλα το SOTC ηταν το κατι αλλο. Το 3d btw στην ΗD collection του δινει πολλους ποντους. ΥΓ.Πολυ ομορφο το σκιτσακι
kjtzemis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αυτα τα 2 παιχνιδια Ico και το Shadow of the colossus πραγματικα θελω να τα αποκτησω καποτε στο ps3,οποτε βρω χρηματα ή αν το βρω σε καμια καλη προσφορα παει για σιγουρη αγορα.δεν τα εχω παιξει αλλα οπως το journey ετσι και γιαυτα εχω ακουσει φοβερα λογια. αξιζει η hd collection τους στο ps3?γιατι επαιξα τα god of war 1/2 στο ps3 και δεν με τραβηξαν. φοβερο το σκιτσο.μπραβο στον φιλο σου.
Vole Maulder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Αξίζει, αξίζει. Ειδικά το SotC. Σερνόταν πολύ στο PS 2 ώρες ώρες. Και είναι πανέμορφο.
cortaN@ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Vole Maulder υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ εκδόσεων ps2 και ps3? Γιατί σκεφτόμουν να πάρω την αυθεντική έκδοση για ps2.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ε ειναι HD(με mlaa) + oτι στο SoTC η βελτιωση στο frame rate ειναι σημαντικη. Εχει και το ico στο πακετο. Για ποιον λογο να παρεις την εκδοση του ps2? Αν και εχει πολυ καλυτερο και χαρτινο κουτι ειναι η αληθεια(την εχω και αυτη).
Vole Maulder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Η αυθεντική έχει όντως καλύτερη συσκευασία. Και συμμερίζομαι την προτίμησή σου να παίζεις τα παιχνίδια στο σύστημα όπου βγήκαν αρχικά, αλλά, εκτός κι αν θες την αυθεντική για να την έχεις στο ράφι (έχω κάτι τέτοια "κολλήματα" με ορισμένα παιχνίδια), μάλλον το HD θα σου έλεγα κι εγώ να πάρεις. 'Η πάρ' τα και τα δύο
cortaN@ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Βασικά, απλά θέλω να δω πως είναι το SOTC στο ps2 και ταυτόχρονα θέλω να το τρέξω και στο ps3 μου μέσω BC, που το κάνει upscaling και γενικά φτιάχνουν κάπως τα γραφικά (νομίζω προσθέτει και ΑΑ). Και επίσης η αυθεντική συσκευασία είναι πολύ καλύτερη επίσης, το θέμα είναι πού μπορείς να τη βρεις? Γενικά με έχει πιάσει μία ρετρό διάθεση...!
Vole Maulder Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Site: Εδώ. Βελτιώνει και το framerate αν το παίξεις στο PS3 ή απλώς κάνει upscale;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Επειδη το εχω(την Ps2 εκδοση) και εχει δοκιμαστει στο 60αρι,υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα απο την HD. Στο ico HD εχουν βελτιωθει και λιγο τα textures. ΥΓ.Μονο upscale κανει τιποτα αλλο.
cortaN@ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Να σε ρωτήσω μιας και το έχεις δοκιμάσει στο 60άρι. Το τρέχε καλύτερα από ό,τι το τρεχε το PS2 ? Εννοώ σε framerate? Και το upscale δε βοηθάει και λίγο ? Νόμιζα πως πρόσθεταν και ΑΑ στα παιχνίδια, όπως κάνει το 360 με τα παιχνίδια του xbox1. Site: http://www.ebay.co.u...#shId''>Εδώ. Βελτιώνει και το framerate αν το παίξεις στο PS3 ή απλώς κάνει upscale; Δεν ξέρω, δεν το έχω δει γι αυτό ρωτάω τον PDS13. Το Kingdom Hearts II που έχω δει το τρέχει τζι-τζι πάντως στο 60άρι. Ωραίο λινκ μου έδωσες, θα το φυλάξω, μήπως και το πάρω στην original έκδοση. Ευχαριστώ. Σήμερα βρήκα 4 παιχνίδια του N64 με 16 ευρώ όλα μαζί και το PGR 1 για Xbox1 στα 4 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Nομιζω οτι εδειχνε το ιδιο.Δεν ειδα επισης διαφορα στο AΑ.Το μονο θετικο ειναι επαιζε 16:9 θυμαμαι. Το frame rate επεφτε παρα πολυ σε καποιες μαχες στο ps2.Στο ps3 ειναι εμφανεστατη η βελτιωση. Aσε που το ico τρεχει σε native 1080p+MLAA και ειναι πεντακαθαρο. Δες και εδω. http://www.eurogamer...s-hd-collection
GeorgeVls Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 καλα το xbox τα σπαει Όντως απίστευτο! Τερμάτισα COD : World At War και τώρα παίζω Forza 4. Παιχνιδάρες και τα δύο. Μετά το πρόγραμμα έχει Skyrim και τα Χριστούγεννα με βλέπω για κανένα Halo 4.
cortaN@ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Όλη η σειρά των Forza είναι απίστευτα παιχνίδια...Δοκίμασε και τα προηγούμενα Forza, το καθένα έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Π.χ. το 2 έχει απίστευτο soundtrack και έχει επίσης system link. Επίσης έχει arcade mode που είναι πολύ φαν και σε κάνει να θέλεις να παίξεις και να ξαναπαίξεις ξανά και ξανά. Επίσης στο 360 πολύ όμορφα είναι τα exclusive παιχνίδια της Rare. Δέστα, δεν έχουν πάρει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, αλλά αξίζουν ως παιχνίδια. Στο XBLA μπορείς να βρεις το πρώτο Banjo Kazooie και να τα δεις από την αρχή μαζί με τα Viva Pinata. Επίσης, το Kameo είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και με πολύ ωραία γραφικά για Launch τίτλο. Nομιζω οτι εδειχνε το ιδιο.Δεν ειδα επισης διαφορα στο AΑ.Το μονο θετικο ειναι επαιζε 16:9 θυμαμαι. Το frame rate επεφτε παρα πολυ σε καποιες μαχες στο ps2.Στο ps3 ειναι εμφανεστατη η βελτιωση. Aσε που το ico τρεχει σε native 1080p+MLAA και ειναι πεντακαθαρο. Δες και εδω. http://www.eurogamer...s-hd-collection Τη διαφορά την κάνει το ΑΑ στην HD collection στο link που παρέθεσες. Πάντως το παιχνίδι έχει πολύ όμορφα γραφικά για ps2 τίτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα