Προς το περιεχόμενο

ideos x5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λιγο εκανα το κινητο μου Update και εβαλα Android 4.0 Ice cream Sandwitch(ICS) και προτου καλα καλα τελειωση το κινητο κλεινη απο μπαταρια οταν το ξανα ανοιγω το κινητο εχει μονο μηνηματα,dialer και επαφες..και δεν μπορω να βρω πουθενα της ρυθμησης οταν παταω το Home Screen δεν κανει απολυτος τιποτα...το κινητο μου ειναι IDEOS X5

Δημοσ.

Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση μέσω της κάρτας sd. Θα κατεβάσεις το πακέτο εγκατάστασης από το site της Huawei(πρόσεξε μόνο να κατεβάσεις το σωστό πακέτο, δηλαδή αν έχεις το pro μην κατεβάσεις το πακέτο για το απλό Χ5 πχ), και θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης που περιέχονται στο αρχείο pdf.

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι οτι εχω το 2.3.6 αλλα δεν μπορο να το κανω με SD update.διοτι οταν κανω VOL +/VOL - μου βγαζει PinkScreen και δεν εχω ρυθμισεις για να το κανω απο εκει

Δημοσ.

Αν έχεις βάλει στο root directory της κάρτας το φάκελο dload, με το συνδυασμό πλήκτρων που περιγράφεις θα μπει σε update mode και όχι σε ροζ οθόνη.

Δημοσ.

Πως θα κάνεις τι?

Που έχεις κολλήσει? Έχεις βάλει κατ' αρχήν το φάκελο dload με το αρχείο UPDATE.APP της ρομ στο root directory της κάρτας SD?

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις αν θελεις να γραψεις και πως το ελυσες? Καποιος μπορει να googlαρει το προβλημα, να πεσει σε αυτο το νημα, να διαβαζει περιμενοντας να δει πως θα λυσει το προβλημα του και στο τελος να μεινει με την απορια. Ολοι εχουμε τυχει σε κατι αναλογο, don't be that guy. Γενικα αναφερομαι.

• Like 1
Δημοσ.

πατισα Vol + και το Power On/off και homescreen εκανα ρεσετ το δεφαυλτ.ανοιξα το κινιτο εβαλα εμαιλ πασσ και αναγκαστικα ανοιξε Wi-Fi και ειχα και τα εμαιλς ετσι εστιλα με εμαιλ απο το πc το Go Launcer το κατεβασα και ετοιμο :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...