NinjaLord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Πριν απο λιγο εκανα το κινητο μου Update και εβαλα Android 4.0 Ice cream Sandwitch(ICS) και προτου καλα καλα τελειωση το κινητο κλεινη απο μπαταρια οταν το ξανα ανοιγω το κινητο εχει μονο μηνηματα,dialer και επαφες..και δεν μπορω να βρω πουθενα της ρυθμησης οταν παταω το Home Screen δεν κανει απολυτος τιποτα...το κινητο μου ειναι IDEOS X5
NinjaLord Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 δεν γινετε.... δεν μπορο να μπω στa Options
dancer_69 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση μέσω της κάρτας sd. Θα κατεβάσεις το πακέτο εγκατάστασης από το site της Huawei(πρόσεξε μόνο να κατεβάσεις το σωστό πακέτο, δηλαδή αν έχεις το pro μην κατεβάσεις το πακέτο για το απλό Χ5 πχ), και θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες εγκατάστασης που περιέχονται στο αρχείο pdf.
NinjaLord Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Το προβλημα μου ειναι οτι εχω το 2.3.6 αλλα δεν μπορο να το κανω με SD update.διοτι οταν κανω VOL +/VOL - μου βγαζει PinkScreen και δεν εχω ρυθμισεις για να το κανω απο εκει
dancer_69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Αν έχεις βάλει στο root directory της κάρτας το φάκελο dload, με το συνδυασμό πλήκτρων που περιγράφεις θα μπει σε update mode και όχι σε ροζ οθόνη.
dancer_69 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Πως θα κάνεις τι? Που έχεις κολλήσει? Έχεις βάλει κατ' αρχήν το φάκελο dload με το αρχείο UPDATE.APP της ρομ στο root directory της κάρτας SD?
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Μπορεις αν θελεις να γραψεις και πως το ελυσες? Καποιος μπορει να googlαρει το προβλημα, να πεσει σε αυτο το νημα, να διαβαζει περιμενοντας να δει πως θα λυσει το προβλημα του και στο τελος να μεινει με την απορια. Ολοι εχουμε τυχει σε κατι αναλογο, don't be that guy. Γενικα αναφερομαι. 1
NinjaLord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 πατισα Vol + και το Power On/off και homescreen εκανα ρεσετ το δεφαυλτ.ανοιξα το κινιτο εβαλα εμαιλ πασσ και αναγκαστικα ανοιξε Wi-Fi και ειχα και τα εμαιλς ετσι εστιλα με εμαιλ απο το πc το Go Launcer το κατεβασα και ετοιμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα