Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εκτυπωτη windows

v0rtex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα, εχω το MBA με 10.8.2 και μου ζοριζεται να εκτυπωσει στον εκτυπωτη που εχω στο σταθερο (win7ultimate). Κατεβασα το πακετο με τους drivers για HP απο το support.apple.com, τους εγκατεστησα, βαζω τον εκτυπωτη στο μακ (μεσω system prefs>print&scan>add printer>windows κλπ κλπ [μεσω δυκτιου]), τον βλεπει, στελνει να τυπωσει και κολλαει εκει... κανει εναν δυο ηχους ο εκτυπωτης οτι παει να τυπωσει αλλα τιποτα. Ο εκτυπωτης μενει σε status "Printing" αλλα δε τυπωνει.

(Απ τα windows φυσικα τυπωνει μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα)

καμια ιδεα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα' date=' εχω το MBA με 10.8.2 και μου ζοριζεται να εκτυπωσει στον εκτυπωτη που εχω στο σταθερο (win7ultimate). Κατεβασα το πακετο με τους drivers για HP απο το support.apple.com, τους εγκατεστησα, βαζω τον εκτυπωτη στο μακ (μεσω system prefs>print&scan>add printer>windows κλπ κλπ [μεσω δυκτιου']), τον βλεπει, στελνει να τυπωσει και κολλαει εκει... κανει εναν δυο ηχους ο εκτυπωτης οτι παει να τυπωσει αλλα τιποτα. Ο εκτυπωτης μενει σε status "Printing" αλλα δε τυπωνει.

(Απ τα windows φυσικα τυπωνει μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα)

καμια ιδεα ?

Εγώ τον είχα με USB καλώδιο και ποτε τυπωνε ποτε όχι και πήρα ένα USB καλώδιο ένα μετρό και όλα ΟΚ

Sent from my iPhone using Insomnia

Το πρόβλημα είναι μάλλον τα windows. Ίσως δεν θέλουν να μοιραστούν πράγματα...

Αφού έχεις MBA δεν σου είναι μεγάλο πρόβλημα να βάλεις καλώδιο. Δοκίμασε να συνδέσεις τον εκτυπωτή με το MBA και δες εν εκτυπώνει.

*Πάντως τα mac έχουν drivers για εκτυπωτές οπότε δεν χρειάζεται να κατεβάζεις. Εαν δεν στον βρίσκει μάλλον είναι άλλο το πρόβλημα και όχι η έλλειψη driver.

*system prefs>print&scan>add printer>windows νομίζω πως μετά το add printer θα πρέπει να έχει όνομα εκτυπωτή και όχι Win.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...