Panozz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα. Μόλις χθες συνέθεσα έναν υπολογιστή με Intel core i5 3470, 8gb kingston ddr3 ram, mb asus p8h77v, psu corsair tx750m και κάρτα γραφικών μια Asus Gtx670 Direct cu2. Έκανα όλες τις συνδέσεις, άναψα το σύστημα και ενώ όλα δούλευαν εικόνα δεν είχα στην οθόνη. Βγάζοντας την κάρτα και συνδέοντας την οθόνη μέσω hdmi με την motherboard για να δουλέψω με την ενσωματωμένη στη cpu intel hd graphics 2500, όλα πήγαν καλά, πέρασα τα windows 7 και γενικά δουλεύει οκ το σύστημα. Μετά ξανα έβαλα την gtx 670 αλλά πάλι δεν είχα εικόνα. Τελικά μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο bios ή στα windows ή παίζει η κάρτα να έχει πρόβλημα;
TEOKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Άλλαξε από το bios το internal graphic mode σε pci express configuration η όπως αλλιώς λέγεται στο bios σου
Panozz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει τέτοιο setting; Το έκανα αυτό αλλά βάζοντας την 670, τίποτα δεν δούλευε πάλι, άσε που κάθε φορά που έμπαινα στο bios να αλλάξω τη ρύθμιση από auto σε pcie μετά όταν έμπαινα πάλι το είχε πάλι στο auto. Την έβγαλα την 670 τώρα και είμαι με την onboard.
antonl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ίσως χαζή ερώτηση αλλά συνέδεσες τις 2 τροφοδοσίες ρεύματος στην κάρτα; Ανάβουν και τα 2 πράσινα λαμπάκια που χει από πάνω τους;
Panozz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ναι βεβαια τα εχω συνδεσει και τα δυο 6πινα απο το τροφοδοτικο και οταν το αναβα και τα πρασινα φωτακια εδειχναν, αρα θεμα τροφιδοσιας δεν πρεπει να υπαρχει. Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
HALF EVIL Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δοκίμασε με μια άλλη κάρτα, όποια να είναι. Αν λειτουργεί το Πισι έπεσες σε ελλατωματικό κομματι. Αλλιώς κάτι τρέχει με τις ρυθμίσεις στο bios ή μπορεί να παίζει και πρόβλημα στην υποδοχή pci express. Είσαι σίγουρος πάντως ότι έχεις κάνει τα πάντα σωστά ;
Panozz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν, δοκίμασα με μια nvidia 8600gt παλιά που είχα σύνδεση μέσω dvi και δούλεψε κανονικά, οπότε νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο να συμβαίνει.
nickthegreek22 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 εγώ έχω την p8z77v και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα νομίζω είναι από την motherboard.τώρα έχω βάλει primary display pcie και έχω απενεργοποιήσει το render stability και είναι κομπλέ δοκίμασε το
antonl Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Πάντως έχω την Asus p8z77v-le και την asus gtx670 direct cu ii και δεν είχα κάποιο τέτοιο θέμα. Είχα όμως αυτό.
Panozz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Φίλε nickthegreek22 έκανα αυτό που μου είπες αλλά και πάλι τίποτα δεν έγινε, πάλι δεν έχω εικόνα, οπότε από αύριο λογικά θα κινήσω τις διαδικασίες για αντικατάσταση.
Panozz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Λοιπόν, έδωσα την κάρτα πίσω για αντικατάσταση, δεν είχε τίποτα τελικά, την πήρα πίσω, την εγκατέστησα πάλι σήμερα και ξανά πάλι το ίδιο πρόβλημα, ενώ κάνω όλες τις συνδέσεις σωστά, ενώ η κάρτα παίρνει κανονικά ρεύμα από το τροφοδοτικό, σήμα στην οθόνη δεν έχω καθόλου, καμιά άλλη ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
duffyduck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 στο πρωτο (μπλε) pci-e δεν την βαζεις? κανε ενα bios update, βαλε το τελευταιο P8H77-V BIOS 1103
aetos1988 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Βάλε το καλώδιο στην δεύτερη θύρα dvi της κάρτας .
Panozz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον, τελικα ηταν κατι τραγικα απλο, επειδη το συνεδεα μονο μεσω θυρας hdmi η εχει προβλημα η θυρα η δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο, οποτε το συνεδεσα διπλα σε μια dvi μεσω ανταπτορα hdmi to dvi και ολα καλα Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
k_dinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Και πάλι όμως, αν έχει πρόβλημα η θύρα HDMI πάλι δικαιούσαι αντικατάσταση. Εκτός και αν πρέπει να το ενεργοποιήσεις από το control panel της κάρτας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα