Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα και η 640 με ενδιαφερε αυτη ειναι ακομα πιο καλη εχει 125 ευρω και cuda cores 390 νομιζω αλλιως θα δω γιατι με αυτο το cpu που εχω πιστευετε πια καρτα θα ειναι καλα εχω το ιντελ core e4500 2.20 ghz

Η 640 ειναι εντελως ατοπη, με τα ιδια χρηματα παιρνεις την 7770 που δινει διπλασιες επιδοσεις. Ακομη και η 7750 αποδιδει γενικα καλύτερα.

Επεξ/σία από XMorsX
Δημοσ.

Παντα σε δολαρια τα βαζω! Το ρημαδι το πληκτρολογιο μου, μου δειχνει δολαρια και λιρες, αλλα συμβολο με ευρο δεν εχει πουθενα!!! :confused:

• Like 1
Δημοσ.

χαχα επειδη παιζει συντομα να αγορασω αυτα απο καρτα γραφικων και τροφοδοτικο ati δεν ειναι τοσο καλες εχω διαβασει απο οτι η nvidia για games αλλα αν ειναι και τα παει καλα η ati 7750 τοτε αυτη αλλα αυτο που με απασχολει με το cpu poy εχω intel core e4500 2.20 ghz και επισης θα κανω και ενα φορματ με 64 bit 7αρια θα αποδιδει καλα με τετοια καρτα????? :blink:

Δημοσ.

χαχα επειδη παιζει συντομα να αγορασω αυτα απο καρτα γραφικων και τροφοδοτικο ati δεν ειναι τοσο καλες εχω διαβασει απο οτι η nvidia για games αλλα αν ειναι και τα παει καλα η ati 7750 τοτε αυτη αλλα αυτο που με απασχολει με το cpu poy εχω intel core e4500 2.20 ghz και επισης θα κανω και ενα φορματ με 64 bit 7αρια θα αποδιδει καλα με τετοια καρτα????? :blink:

Σιγουρα καλύτερα απο οτι με την 630 ή 640. Η 7750 ειναι αντίστοιχη της 650, αλλα μπορεις να την βρεις φθηνοτερη.

http://www.visionstu...ndefined&step=1

Βεβαια κατα τη γνωμη μου αξιζει να δωσεις λιγα παραπανω και να παρεις την 7770, οι επιδόσεις ειναι σημαντικα καλύτερες στα παιχνιδια:

http://www.visionstu...ndefined&step=2

Δημοσ.

Παντα σε δολαρια τα βαζω! Το ρημαδι το πληκτρολογιο μου, μου δειχνει δολαρια και λιρες, αλλα συμβολο με ευρο δεν εχει πουθενα!!! :confused:

alt + 0128..πληροφοριακά:P

Δημοσ.

ενταξει θα το εχω υποψη μου αφου βλεπω εχει τα ιδια λεφτα και λιγοτερα την ati τοτε

αν κανω το pc απο ετσι

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210 1gb

AC 300 W

και τον αλαξω με αυτα

windows 7 HOME PRENIUM 64 BIT

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

6 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

ATI HD 7750 DDR3

AC 600 w

θα εχω κανενα προβλιμα?

•  

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το τροφοδοτικό θα πάρεις ; Ντοντ ντου ιτ φαιδων ! DR-8600BTX Για να μην σε πιάνουν κότσο κάνε ενα skroutzarisma να δεις πόσο κάνει πραγματικά αυτό το τροφοδοτικό και αν τα 41€ σου θα πάνε στον κουβά. Άμα θες απο πλαίσιο είσαι για αυτό Corsair CX430. Αυτό που κοιτάς το DR-8600 παίζει να ναι και χειρότερο απο αυτό που έχεις ήδη. Βασικά μάστορα επειδή δεν είσαι και πολύ χαρντγουερικός τύπος τροδοτικό δεν θα χρειαστείς άμα πας για HD7750, θα την βγάλεις τσάμπα. Κοίτα μόνο να πάρεις την HD7750 με GDDR5 μνήμη και όχι με DDR3, 10€ παραπάνω κάνει και είναι παρααααααα πολύ πιο γρήγορη.

14650_S-7750DDR3-1.jpg

Και εδώ benchmark απο witcher 2... μικρή διαφορά.

post-131409-0-88379700-1350829191_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...