Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210 1gb

AC 300 W

εχω σκοπο να εγκαταστισω καρτα γραφικων gt 630 4 gb με τροφοδοτικο 600 w περιπου πιστευετε οτι με 64 bit λειτουργικο και το cpu αυτο που εχω θα υπαρχξει προβλημα σε αυτη τη μητρικη με το αν χρησιμοπιω kai games μαζι

Δημοσ.

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Βασικά αγόρασε πρώτα την κάρτα και αν δεις οτι δεν την σηκώνει το τροφοδοτικό που ήδη έχεις, τότε αγόρασε καινούργιο τροφοδοτικό.

Η διαφορά στην κατανάλωση, είναι max 25-30w, οπότε αν σηκώνει την gt210, κατα πάσα πιθανότητα θα σηκώνει και την gt630

Δημοσ.

η gt 210 με τη geforce 210 ειναι το ιδιο? επειδη εμενα γραφει μονο geforce 210 και βουιζει και σαν αεροπλανακι αχαχ αρα τροφοδοτικο και ακρτα μαζι να ξεμπερδευω?

Δημοσ.

oxi ακομα δεν εχω αγορασει τιποτα ακομα αλλα εχω σκοπο καρτα γραφικων gt 630 τροφοδοτικο και ενα dvd drive γιατι αυτο εδω που εχω μια διαβαζει μια οχι και δεν με βλεπω ουτε φορματ ν ακανω

Δημοσ.

αυτα τα δυο κοστιζουν 88 ε η καρτα και 41 ε το τροφοδοτικο 600 w τωρα ενα 20ρικο για dvd drive kai exei kai RW μαζι καλα θα ειναι πιστευω

Δημοσ.

Με GT630 4GB no-games φίλε, υπάρχουν πολλές καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Μη σε ξεγελάνε τα 4GB μνήμης που έχει, η κάρτα δεν κάνει. Αγόρασε μια HD7750 καλύτερα. 600watt τροφοδοτικό lol ; Τι είναι Deer με τσίγκινι λαμαρίνα και χωρίς Pfc; Δώσε περίπου τι budget διαθέτεις για να μην πετάξεις τα λεφτά σου άσκοπα. Απο ότι κατάλαβα δεν ξέρεις και πολλά απο hardware, είδες 600watt και 4GB και λες τούμπανα θα 'ναι ... αλλά μόνο τούμπανα δεν είναι.

Δημοσ.

ναι σωστος εισαι και η ατι ειναι πολυ καλες αλλα την 630 λεω απο τι κοβω καλα φαινεται και στο game debate dixnei kalh ba8mologia

Δημοσ.

ναι σωστος εισαι και η ατι ειναι πολυ καλες αλλα την 630 λεω απο τι κοβω καλα φαινεται και στο game debate dixnei kalh ba8mologia

Αν δεν σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια οκ, αλλα αν σε ενδιαφερουν εστω και στο ελαχιστο να ξερεις πως η 630 ειναι εντελως ανεπαρκης.

Δημοσ.

ακομα και η 640 με ενδιαφερε αυτη ειναι ακομα πιο καλη εχει 125 ευρω και cuda cores 390 νομιζω αλλιως θα δω γιατι με αυτο το cpu που εχω πιστευετε πια καρτα θα ειναι καλα εχω το ιντελ core e4500 2.20 ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...