Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θελω να αλλαξω μητρικη.ειμαι αναμεσα σε

1. Asus Socket 1155 Maximus V Formula

2. Gigabyte GA-Z77X-UP5

τι λετε??εχετε καμια καλυτερη προταση??

Δημοσ.

Θα κάνεις ποτέ sli? (βλέπω την 670 της υπογραφής σου). Αν όχι πας σε φθηνότερο mobo. Αν θες να κάνεις OC πάλι σε φθηνότερο. Να δώσεις πάνω από 150 ευρώ τα θεωρώ πεταμένα λεφτά ειδικά αν δεν κάνεις sli.

Προσωπική γνώμη την Asus , έχει ωραία looks.

Δημοσ.

Πρότεινε μου κάτι καλό. Θέλω να είναι καλή όμως. Για sli σίγουρα ακόμα όχι.

Δημοσ.

Το σίγουρο ακόμα όχι , η το όχι τελείως έχουνε κάπου στα 60 ευρώ διαφορά. Αν δεν θες sli κατεβαίνεις 60 ευρώ. Αν θες sli κάποια στιγμή στο μέλλον ανεβαίνεις στα 180-190 αλλιώς είσαι στα 120.

Δημοσ.

Λολ μαν θα δώσεις 300€ για μητρική ;;; Αν δεν θέλεις SLI και με 100-120€ κάνεις την δουλειά σου, εκτός άμα πας για uber-high oc και έχεις ανάγκη από extra άχρηστη πραμάτια πολλά vrm/sata κτλ κτλ και το λουκ των μητρικών αυτών. Άμα έχεις την P67 τώρα μάλλον τσάμπα λεφτά θα χαλάσεις.

Δημοσ.

δηλαδη λετε οτι εφοσον δεν θα κανω sli δεν χρειαζομαι καινουργια μητρικη?εγω ειπα να την αλλαξω κ να βαλω μια z77 οσο ακομα πιανει λεφτα η δικια μου.

Δημοσ.

Κάνεις δεν κάνεις sli, πάλι δεν χρειάζεσαι μητρική. Tα επιπλέον που προσφέρει το z77 (όχι κάτι ιδιαίτερο) δεν θα τα έχεις έτσι κι αλλιώς με τον sandy πάνω. Οποτε δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...