tubize Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Γειά σας, μου παρουσιάστηκε τελευταία το εξής θεματάκι, το οποίο όλα τα χρόνια που έχω pc δεν το έχω ξανατύχει. Πατώντας το αστεράκι στη μπάρα του Internet Explorer 9, πάντοτε μου έβγαζε τη λίστα με όλα τα sites που είχα επισκεφθεί ανά μέρα. Τελευταία αυτό έχει αντικατασταθεί από μόνο του με λίστα από files που έχω χρησιμοποιήσει ανά μέρα είτε αυτό είναι doc, xls, φωτογραφίες κλπ. Πουθενά δεν έχει τα sites που επισκέφθηκα. Τι μπορεί να έχει γίνει? Πως μπορώ να το αποκαταστήσω? Εχω Kaspersky και σας πληροφορώ ότι δεν έχω κάνει καμμία λειτουργική αλλαγή για μήνες στο σύστημα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μέσα από το Help της Microsoft δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ εξ των προτέρων.
tubize Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει? Please
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Πήγαινε στο γραναζάκι->Επιλογές Internet->Για προχωρημένους (καρτέλα)->Επαναφορά για να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις του ie στις προεπιλεγμένες τιμές τους μήπως και διορθωθεί. Κάνε και έναν καθαρισμό στο ιστορικό από την καρτέλα Γενικά.
tubize Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέχρι τώρα δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα. Υπάρχει κανείς να βοηθήσει?
micos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Έκανες κανέναν καθαρισμό του ιστορικού από τις ρυθμίσεις του ie;
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Επειδή δεν ανέφερες ποια win έχεις, αν έχεις τα 7άρια δοκίμασε να κατεβάσεις τον ie10 αν θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα