Προς το περιεχόμενο

back up

SR20DET

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,

Εκανα φορματ στο δίσκο μου με καθαρή εγκατάσταση και με καμιά 15ρια πολυ απαραίτητα προγράμματα. Θέλω να σώσω σε κάποιο μέσο ή με κάποιο τρόπο τη κατάσταση που βρίσκεται τωρα ο δισκος. Κάτι εχει πάρει το αυτί μου για ''image'' δίσκου ή καπως ετσι. διορθώστε με αν κανω λαθος.

Πως γινεται αυτο, ώστε σε περίπτωση που γίνει χάλια η εγκατάσταση με τον καιρο ή θεος φυλάξει κανας ιος, να μην χρειαστεί να κάνω τη χρονοβόρο διαδικασία του φορματ.

Ευχαριστώ

ps: καποιος admin, αν καταλαβαίνει τι εννοω, ας βάλει εναν πιο αντιπροσωπευτικο τίτλο

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις κι ένα πρόγραμμα γί αυτό. Acronis True Image. Πάρα πολύ καλό με αρκετά εργαλεία.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου, δεν ήξερα οτι είχαν τέτοια λειτουργία ενσωματωμένη τα windows.

2 ακόμη ερωτησούλες. ποσο χώρο πιάνει το system image περιπου? χωραει σε cd?

και δεύτερον ποια η διαδικασία εαν θέλω να επαναφέρω τη κατάσταση του ειδώλου? boot απο το cd/dvd που το περιέχει κλπ?

Δημοσ.

4 dvd περίπου + 1dvd για το δίσκο επιδιόρθωσης. Κάνεις και τα 4 πρώτα dvd μια κόπια (σαν 2ο backup) και πιστεύω ότι είσαι κομπλέ. Το καλύτερο δε είναι να το πάρεις κατευθείαν σε 2ο σκληρό μια και καλή, μικρό σε χωρητικότητα και φυλαγμένο μετά σε καμιά ντουλάπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...