dpanosd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας.. Έχω πάρει μία τηλεόραση lg http://www.electroni...lg-42ls5600.php και σκεφτομαι να αγορασω και εναν υπολογιστή, αλλά επειδή το κόστος για imac που θέλω είναι υψηλό και ο χωρος περιορισμένος, σκέφτηκα να αγοράσω έναν mac mini και να τον συνδέσω με την παραπάνω τηλεόραση. Γίνεται κάτι τέτοιο? θα έχω κάποιο πρόβλημα? Mε το mac mini θα μπαινω σε καμμια σελιδα για σερφαρισμα, μουσικη ταινιες κλπ. Επίσης θα μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι??καποιο fifa ας πούμε? Λογικά αν το συνδέσω, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι δεν θα εχουν καποιο προβλήμα στην ασυρματη λειτουργια τους επειδη ειναι τηλεόραση. θα χάσω κάτι σε ποιότητα εικόνας και ήχου με αυτόν τον τρόπο? θα λειτουργεί σαν κανονικός υπολογιστής που είναι απλα συνδεδεμενος στην tv? Επίσης τι καλώδια θα χρειαστώ για αυτό? και τέλος υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός απο mac mini, να μπορω δηλαδη να το συνδεσω στην tv αλλα χωρίς να αγοράσω ολόκληρο πυργο υπολογιστή? Ευχαριστώ
drade Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μία χαρά γίνεται, το κάνω εδώ και 5 χρόνια. Η τηλεόραση σου ουσιαστικα θα είναι σαν μία τεάστια οθόνη οπότε ότι μπορείς να κάνεις με ένα κλασικό desktop θα μπορείς να το κάνεις και με το macmin+Lg (μουσική, ταινίες, σερφάρισμα, downloads κλπ κλπ). Δεν ξέρω τι καλώδια έχεις αλλά adaptors υπάρχουν. Για Fifa κλπ δεν ξέρω.
dpanosd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μία χαρά γίνεται, το κάνω εδώ και 5 χρόνια. Η τηλεόραση σου ουσιαστικα θα είναι σαν μία τεάστια οθόνη οπότε ότι μπορείς να κάνεις με ένα κλασικό desktop θα μπορείς να το κάνεις και με το macmin+Lg (μουσική, ταινίες, σερφάρισμα, downloads κλπ κλπ). Δεν ξέρω τι καλώδια έχεις αλλά adaptors υπάρχουν. Για Fifa κλπ δεν ξέρω. εσυ ποιο mac εχεις? να πάρω το 2.3 η το 2.5? η διαφορες ποιες ειναι στην ουσια?
xtraktor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 εσυ ποιο mac εχεις? να πάρω το 2.3 η το 2.5? η διαφορες ποιες ειναι στην ουσια? η διαφορα ειναι η καρτα γραφικών στο πρωυο ειναι Intel HD Graphics 3000 shared και στο δευτερο AMD Radeon HD 6630M
gaszer1967 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Γινεται!εδω και 4 χρονια ετσι το εχω!δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.θα χρειαστεις μονο ενα καλωδιο συνδεσης και εισαι ετοιμος!
drade Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 εσυ ποιο mac εχεις? να πάρω το 2.3 η το 2.5? η διαφορες ποιες ειναι στην ουσια? Επόμενο Μη Αναγνωσμένο Θέμα → Το δικό μου είναι παλιό (τέλος του 2009) αλλά δεν έχει σημασία. Όσο πιο καινούριο τοσο το καλύτερο με μοναδικό ελλάτωμμα το ότι το dvd είναι πλέον ξεχωριστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα