smakris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα εχω ενα προβλημα εδω και καιρο,πριν 2 μηνες μου επεσε το κινητο κατω και απο τοτε καθε φορα που μπαινει σε κατασταση αδρανειας μου κανει επανεκκινηση,επισης δεν δουλευει η περιστροφη (rotate)λογικα γ αυτο κανει επανεκκινηση,το πηγα για φτιαξιμο με την εγγυηση μου το κρατησαν μεχρι σημερα και μου το εφεραν οπως ηταν δεν εκαναν τιποτα,ξερει καποιος αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιήσω την αυτοματη επανεκκινηση?κ ας εχει προβλημα το rotate. λογικα επειδη βρισκει προβλημα στο hardware κανει επανεκκινηση,λεω μηπως γινεται απο το συστημα να απενεργοποιησω καποια ρυθμηση για να μην κανει επανεκκινηση
Chief90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 με root σιγουρα μπορεις να απενεργοποιησεις rotate. αλλα δεν ξέρω αν φταίει αυτο στην περιπτωση σου .
smakris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 κανει επανεκκινηση επειδη βρησκει καποια βλαβη,κατι που ξεχασα οταν το εχω συνδεδεμενο με τον φορτιστη η στο καλωδιο usb στον υπολογιστη δεν σβηνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα