antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πάντως μη δίνεις σημασία σε specs/photos απ τη σελίδα του eshop.gr. Ό,τι να ναι βάζουν πολλές φορές. Έτσι είναι ο σωστός hitachi που έκανες post πριν και το usb της θήκης του είναι εμφανισιακά όπως σου είπαν πριν. Οι φωτογραφίες είναι απ το μοντέλο που υποστηρίζει μόνο usb2. 1
gdriver Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το καλώδιο μου είναι ακριβώς σαν αυτό: http://usb.brando.co...82c061d015.html Το ένα usb έχει μπλε πλαστικό έλασμα μέσα και γράφει SS πάνω, το άλλο usb έχει λευκό έλασμα, και στην άλλη μεριά το mini usb που γράφει και αυτό SS πάνω. Έτσι όπως τα λες το συγκεκριμένο site που πουλάει το συγκεκριμένο καλώδιο(και εκατοντάδες άλλα site που πουλάνε το ίδιο για usb3 cable) ψεύδονται? Επίσης ο συγκεκριμένος εξωτερικός: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.305835 που τον δίνουν για USB3, δεν υποστηρίζει usb3? Τέτοια υποδοχή έχει και η δική μου θήκη. Φίλε μου σύμφωνα με αυτήν τη φωτογραφία ο εξωτερικός είναι usb 2 .και εγώ έχω κάποιον εξωτερικό usb 3 αλλά το βύσμα του μίνι usb είναι εντελώς διαφορετικό.o φίλος antonl έχει δίκιο συγγνώμη φίλε antonl τώρα είδα τη δημοσίευση σου. αγαπητέ ο φίλος antonl είναι απολύτως σωστός. έχεις πάρει usb 2
antonl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κάπου πήρε το μάτι μου benchmark με τον Fresco FL1000G κι έπιανε >100MB/s, οπότε μάλλον ούτε αυτός σε κόβει κάπου. Το πιο διαφωτιστικό θα ταν να τον δοκιμάσεις σ άλλο pc με usb3 αλλά απ ό,τι κατάλαβα δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Btw ούτε εγώ γνώριζα την ύπαρξη αυτών.
Joshua21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πάντως μη δίνεις σημασία σε specs/photos απ τη σελίδα του eshop.gr. Ό,τι να ναι βάζουν πολλές φορές. Έτσι είναι ο σωστός hitachi που έκανες post πριν και το usb της θήκης του είναι εμφανισιακά όπως σου είπαν πριν. Οι φωτογραφίες είναι απ το μοντέλο που υποστηρίζει μόνο usb2. Δίκιο έχεις, κυριολεκτικά ότι να ναι βάζουν! Πριν λίγο δανείστηκα από ένα φίλο έναν εξωτερικό seagate 2T usb 3.0 και έκανα δοκιμή: Έτσι σιγουρεύτηκα πως η θύρα usb 3.0 στο pc μου λειτουργεί κανονικά. Οπότε το πρόβλημα είναι σίγουρα στη θήκη που αγόρασα ή στο καλώδιο της. Θα κοιτάξω να επιστρέψω τη θήκη. Ευχαριστώ πολύ όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα