shadowmann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 εγώ πάντως δεν το έχω κάνει ποτε αυτό,πάντα κάνει καμια 120αρια updates και μετά από μερικές μέρες μου έρχεται και το SP1 το οποιο το περνάω και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 2
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέχρι τώρα είσαι ο πρώτος που λέει κάτι τέτοιο, οπότε προσωπικά θα το 'χω υπ' όψιν... μέχρι τώρα ρυθμίζοντας τη σειρά εγκατάστασης των ενημερώσεων, ήταν ο μόνος τρόπος που δεν κόλλαγε το sp. Έτσι συμπέρανα την προηγούμενη ιστορία.
herkul Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για σασ παιδιά θέλω να αγοράσω ένα laptop και θέλω να βάλω τα σπασμένα windows 7 θα έχω κανένα πρόβλημα???
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Για σασ παιδιά θέλω να αγοράσω ένα laptop και θέλω να βάλω τα σπασμένα windows 7 θα έχω κανένα πρόβλημα??? Ισχύει ότι ισχύει και γενικά για την κλοπή και την κλεπταποδοχή. Όσο δεν σε πιάνουν είσαι μια χαρά. Τι άλλο να σου πούμε, διάβασε το thread από την αρχή μιας και πόσταρες σε αυτό για να σου λυθούν οι απορίες και μακριά από πειραγμένα windows ή περίεργες εκδόσεις. Πάντως το acivator των 7 δουλεύει μια χαρά. 2
Gigamestin Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ισχύει ότι ισχύει και γενικά για την κλοπή και την κλεπταποδοχή. Όσο δεν σε πιάνουν είσαι μια χαρά. Τι άλλο να σου πούμε, διάβασε το thread από την αρχή μιας και πόσταρες σε αυτό για να σου λυθούν οι απορίες και μακριά από πειραγμένα windows ή περίεργες εκδόσεις. Πάντως το acivator των 7 δουλεύει μια χαρά. ρε ειπαμε κατι.κλειστε το κωλοθεμα γαμωτο μου οποιος θελει μουφα να παει σε αλλα forum.ντροπη στον διαχειριστη που αφηνει ανοιχτο το θεμα.μετα μην λετε γιατι ο σφακιανακης κανει σωστα την δουλεια του.
micos000 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ρε ειπαμε κατι.κλειστε το κωλοθεμα γαμωτο μου οποιος θελει μουφα να παει σε αλλα forum.ντροπη στον διαχειριστη που αφηνει ανοιχτο το θεμα.μετα μην λετε γιατι ο σφακιανακης κανει σωστα την δουλεια του. Και γιατί να κλείσει το θέμα; Δεν αντιτίθεται στους κανόνες του forum. Ούτε cracks δίνουμε ή ζητάει κανείς, ούτε πως να παρακαμφθεί το κλείδωμα λέμε (εκτός αν λες για την αναφορά στο activator). Το θέμα είναι σαφές, αν τα σπασμένα windows μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. Να μην πω για τη φρασεολογία σου η οποία είναι πολύ ενοχλητική. 3
Manos18120 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια...κοιταχτε εχω εναν υπολογιστη ο οποιος ειναι βασανιστικα αργος και μαλλον εχει υιο...σκεφτομαι να κανω ενα φορματ..αλλα εχω σπασμενα windows...και επισης δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ για το φορματ..
infin1tyGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια...κοιταχτε εχω εναν υπολογιστη ο οποιος ειναι βασανιστικα αργος και μαλλον εχει υιο...σκεφτομαι να κανω ενα φορματ..αλλα εχω σπασμενα windows...και επισης δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ για το φορματ.. Να του ζήσει Πέρα απ' την πλάκα πάντως, δεν είναι πάντα απαραίτητο το format. Κάνε γι' αρχή ένα scan με το malwarebytes και το Adwcleaner να αφαιρεθεί τυχόν malware/adware που μπορεί να υπάρχει και μετά βλέπεις. 2
karfi21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 γεια σας παιδια...κοιταχτε εχω εναν υπολογιστη ο οποιος ειναι βασανιστικα αργος και μαλλον εχει υιο...σκεφτομαι να κανω ενα φορματ..αλλα εχω σπασμενα windows...και επισης δεν γνωριζω ΤΙΠΟΤΑ για το φορματ.. Καλησπέρα, το φορμάτ είναι απλή υπόθεση και εύκολο να το μάθεις εφόσον στο δείξει κάποιος φίλος σου την πρώτη φορά που φυσικά θα γνωρίζει και θα έχει τα cd των windows που θες να εγκαταστήσεις. όσο αφορά σπασμένα η πλειοψηφία των χρηστών που έχουν παλιούς υπολογιστές εγκαθιστούν σπασμένα είναι ασφαλές μόνο και μόνο εφόσον το χρησιμοποιείς σε ατομικό επίπεδο και όχι σε επαγγελματικό και επίσης ότι πρέπει να ξέρεις πως να αποφύγεις τυχόν μπλοκάρισμα τους. Γνώμη μου είναι αυθεντικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την τσέπη του καθενός. Θες να αναφέρεις τα χαρακτηριστικά του; επεξεργαστής, σκληρό δίσκο και λειτουργικό σύστημα;
brotrainer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Bios στη Boot screen διάβασμα δίσκου πρώτα και μετά HDD οκ στην εγκατάσταση full format στο δίσκο install windows
Andrew Geo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 μαλλον εχεις περασει το update Που τελειωνει σε 1033 βγαλτο.ετσι κι αλλιως δε προσφερει τιποτα. KB971033 1
karfi21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 KB971033 Χαχαχαχα όντως μεγάλη υπόθεση αυτή η ενημερώση των windows 1
Ntinaras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 μονο στα 7 υπηρχε αυτο το θεμα τα 8 δεν εχουν τετοιο υπουλο Update
Andrew Geo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 χαχαχα πραγματικα μεγαλη υποθεση αληθεια; δεν υπαρχει στα 8;;;Ειμαι σιγουρος πως θα υπαρξει σε λιγο καιρο ομως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα