23Optimus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπερα παιδια πια ειναι η γνωμη σας οσο ναναι για ενα φορματ οσο αφορα τη καλη λειτουργια για ενα υπολογiστη να γινει με σπασμενα windows 7 η αθεντικα ....???
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 γιατι ρωτας βασικα δεν εχω καταλαβει; αν ειναι εκδοσεις του θειου ψαχνεις για απειραχτες τελειως.
23Optimus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 εχω ενα θεμα επιδη θελω φορματ να κανω καπιοα στιγμη και δεν ειμαι και τοσο ευχαριστιμενοσ απο τα σπασμενα ultimate 7 που εχω και δεν ξερω αν αξιζει ξανα με σπασμενα η αθεντικα windows 7.
vaggospat13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 αν και θα κλειδωθεί το θέμα λοιπόν τα σπασμένα με τα αυθεντικά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ μα καμια διαφορά, απλά τα σπασμένα είναι παράνομα τίποτα άλλο. εκτός αν είχες βάλει καμιά πειραγμένη έκδοση
evoracing Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν είσαι ευχαριστημένος? δηλαδή τι περιμένεις να κάνουν? Δεν έχουν καμιά διαφορά σπασμένα - αυθεντικά .. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχει μια έκδοση Windows Gamer που είναι π πειραγμένη.
Ntinaras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 αν βρεις μουφα σπασμενα παιζει να χουν προβληματα,μεχρι και ιους μεσα στο crack 1
23Optimus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ναι εχετε δικιο παιδια απλως με αυτο μετα απο 1 χρονο που εχω εδω μπλοκαρε το windows update kai sta games κολαει ξαφνικα ενω δεν το κανε πριν επισης δεν εχει και service pack και γιαυτο μπλοκαρε .. και δεν ξερω και που να ψαξω για σπασμενα ολο με ιους και τετια ..
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Κατέβασε απο εδώ http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/ δωρεάν μια κόπια επίσημων .iso και κάψε τα σε ένα δισκάκι. Το sp1 θα έρθει μέσω windows update το οποίο και θα εγκαταστήσεις πριν απ' όλες τις άλλες ενημερώσεις(κι ας έρθουν πρώτες). Αν έχεις κωδικό ενεργοποίησης, πέρασέ τον και είσαι οκ. Για να τα γυρίσεις σε ελληνικά, μετά την εγκατάσταση τρέξε αυτό Site: vistalizator
23Optimus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 64 bit λειτουργικο το x 64 ειναι που λεει? στα iso . και επειδη δεν εχω ξανακανει αυτη την διαδικασια για φορματ και ειδικα να το γραψω και σε δισκο .. μονο burn γινεται και μετα ετοιμο δεν χριαζεται καμια αλλη ρυθμιση? θα ειναι ετοιμο γι ανα το κανω εγκατασταση?..... και επισης οσον αφορα για την ασφαλεια με το να γινοντε ενιμεροσεις....ωστε να μην πεταει μηνυματα για την γνησιοτητα των windows θα πρεπει να τρεξω και ενα crack η κατι αλο?? η δεν θα χρειαστει
Ntinaras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 μαλλον εχεις περασει το update Που τελειωνει σε 1033 βγαλτο.ετσι κι αλλιως δε προσφερει τιποτα.
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Το "x64" είναι όντως το "64bit". Ναι, έτοιμο θα είναι για εγκατάσταση. Αφού κατέβει, θα δείς ένα αρχείο .iso εκεί που αποθηκεύει ο downloader σου. Θα γράψεις αυτό λοιπόν σε dvd μέσω του Site: imgburn (είναι πολύ απλό στη χρήση, απλά πατάς το "write image file to disc" και ακολουθείς τις οδηγίες). Για την ενεργοποίηση, στείλε μου πμ όταν τελειώσεις την εγκατάσταση για να σου πω τον τρόπο.
23Optimus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ντινο το κακο ειναι οτι το windows update δεν λειτουργει δηλαδη ουτε ενιμερωσεις βρισκει ουτε εμφανιζει τισ εγκατεστιμενες ενημερωσεις μονο το ιστορικο εχει.. γιαυτο το λογο σκευτομαι να κανω ενα φορματ να φρεσκαριστει μετα απο 1 χρονο και κατι μηνες που παει απο το προηγουμενο... ειχα παει και απο safe mode να σβισω το service pack το οποιο κολλισε στην εγκατασταση. αλλα τιποτα..
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 μαλλον εχεις περασει το update Που τελειωνει σε 1033 βγαλτο.ετσι κι αλλιως δε προσφερει τιποτα. Αν απλά απεγκατασταθεί παύει και η εμπλοκή των windows;;;; ντινο το κακο ειναι οτι το windows update δεν λειτουργει δηλαδη ουτε ενιμερωσεις βρισκει ουτε εμφανιζει τισ εγκατεστιμενες ενημερωσεις μονο το ιστορικο εχει.. γιαυτο το λογο σκευτομαι να κανω ενα φορματ να φρεσκαριστει μετα απο 1 χρονο και κατι μηνες που παει απο το προηγουμενο... ειχα παει και απο safe mode να σβισω το service pack το οποιο κολλισε στην εγκατασταση. αλλα τιποτα.. Σημαντικό: Το sp το εγκαθιστάς πρώτο απ' όλα, επειδή όταν έρχονται μαζεμένες οι ενημερώσεις έρχονται και κάποιες που λύνουν ζητήματα του sp. Αν λοιπόν το εγκαταστήσεις μετα τις ενημερώσεις, μπλοκάρει λόγο ρυθμίσεων... Όταν τελειώσεις την εγκατάσταση μην περιμένεις να 'ρθουν οι ενημερώσεις και το sp, επέλεξε εσύ ο ίδιος "έλεγχος για ενημερώσεις" στο windows update. Το sp δεν θα έρθει αμέσως, οπότε κάνε δυο-τρείς επανειλημένους ελέγχους μέχρι να 'ρθει το sp.
23Optimus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 οχ αυτο εγινε?? πσσσ καλα εμενα μου τα εβαλε ενας και εκανε updates χωρις το sp μεσα εχω βαλει μεχρι τωρα πολλες ενιμεροσεις αλα το sp ηταν η τελευταια αχαχ οποτε το πρωτο update meta thn εγκατασταση wundows πρεπει να ειναι το service pack?? και μετα τα υπολοιπα απο τι καταλαβα.
sargio01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 οχ αυτο εγινε?? πσσσ καλα εμενα μου τα εβαλε ενας και εκανε updates χωρις το sp μεσα εχω βαλει μεχρι τωρα πολλες ενιμεροσεις αλα το sp ηταν η τελευταια αχαχ οποτε το πρωτο update meta thn εγκατασταση wundows πρεπει να ειναι το service pack?? και μετα τα υπολοιπα απο τι καταλαβα. Ακριβώς. Σκέψου μόνο ότι απο την κυκλοφορία του sp1, έχουν περάσει ήδη 2 χρόνια οπότε φαντάσου πόσες απο τις επόμενες ενημερώσεις αφορούν αυτό και λύση θεμάτων του! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα