epp494 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, εδώ και 3,5 χρόνια έχω ένα router Netfaster IAD της HOL. Δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα(π.χ. αποσυνδέσεις) αλλά τον τελευταίο καιρό η ταχύτητα έχει κάποιες διακυμάνσεις. Βέβαια δεν ξέρω που μπορεί να οφείλετε, αλλά απότι έχω ακούσει τα router αυτά μετά από κάποια χρόνια πέφτουν σε απόδοση. Ισχύει κάτι τέτοιο; να προχωρήσω σε αγορά νέου router;
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δεν πεφτουν σε αποδοση τα ρουτερ.η γραμμη μπορει να κανει διακυμανσεις αναλογα τις διακυμανσεις για πολλους λογους.ειτε γιατι υπαρχει καποιο θεμα στην γραμμη ειτε γιατι καποιο φιλτρακι εχει χαλασει ειτε γιατι καποιο προβλημα μπορει να γινετε με την εσωτερικη καλωδιωση .ειτε μπορει να ειναι κατι απεξω.αναλογα τις αυξοομειωσεις που εχεις στην γραμμη.το να παρεις ενα καλυτερο ρουτερ για πιο μεγαλη σταθεροτητα για ποιο πολλα feautures πχ wireless n κτλ ναι αυτο ειναι αλλο θεμα.μπορει απο την αλλη να ειναι και θεμα crosstalk απο τα παρα πολλα ατομα που εχουν adsl .πολλα ατομα πχ οσο περναει ο καιρος επειδη βαζουν ολο και πιο πολλοι adsl εχουν χασει σε συγχρονισμο απο 1 μεχρι και παραπανω megabit.το αναποδο γινεται οταν ολοι φευγουν τον αυγουστο που κλεινουν τα ρουτερ το crosstalk μειωνεται οποτε ο συγχρονισμος αυξανει. σου τα στειλα και με Pm
epp494 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δεν πεφτουν σε αποδοση τα ρουτερ.η γραμμη μπορει να κανει διακυμανσεις αναλογα τις διακυμανσεις για πολλους λογους.ειτε γιατι υπαρχει καποιο θεμα στην γραμμη ειτε γιατι καποιο φιλτρακι εχει χαλασει ειτε γιατι καποιο προβλημα μπορει να γινετε με την εσωτερικη καλωδιωση .ειτε μπορει να ειναι κατι απεξω.αναλογα τις αυξοομειωσεις που εχεις στην γραμμη.το να παρεις ενα καλυτερο ρουτερ για πιο μεγαλη σταθεροτητα για ποιο πολλα feautures πχ wireless n κτλ ναι αυτο ειναι αλλο θεμα.μπορει απο την αλλη να ειναι και θεμα crosstalk απο τα παρα πολλα ατομα που εχουν adsl .πολλα ατομα πχ οσο περναει ο καιρος επειδη βαζουν ολο και πιο πολλοι adsl εχουν χασει σε συγχρονισμο απο 1 μεχρι και παραπανω megabit.το αναποδο γινεται οταν ολοι φευγουν τον αυγουστο που κλεινουν τα ρουτερ το crosstalk μειωνεται οποτε ο συγχρονισμος αυξανει. σου τα στειλα και με Pm Πώς μπορώ να καταλάβω αν το ρούτερ δουλεύει σωστά, πώς μπορώ να το τεστάρω? Αν για παράδειγμα κατεβάσω ένα αρχείο από το ftp site του NTUA, και δω τις διακυμάνσεις στην ταχύτητα; Λες ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι διακύμανσης της ταχύτητας βέβαια, αλλά έχω δει ότι προτείνεις το vigor2700, αν αλλάξω το NetFaster IAD που έχω με το vigor θα έχω πιο σταθερή γραμμή; Και κάτι ακόμα, μπαίνοντας στο interface του ρούτερ στο status βγάζω ασφαλή συμπεράσμσατα σχετικά με την ταχύτητα που μου αναφέρει εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα