georsev Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δεν νομιζω να ειναι θεμα δεης γιατι θα μου το εκανε και πριν με το αλλο που ειχα πανω.Παντος ο ανεμιστηρας ειναι αθορυβος αποτι τσεκαρα ο θορυβος απο πισω βγενει.Δεν ειναι παντος θεμα κουτιου
stm00192 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αμα ακουγεται έντονο τζζζζζτζζζ βεβαιώσου ότι το καλώδιο τροφοδοσίας κανει καλη επαφή , δοκίμασε και καποιο αλλο καλώδιο!
georsev Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 θα το δοκιμασω και αυτο αλλα μαλλον η σειρα τχ εχει θεμα με το θορυβο διαβαστε σχολια και εδω http://www.amazon.co...howViewpoints=1 δυστηχως την πατησα απο θεμα θορυβου...
georsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ουτε 8εμα καλωδιου δεν ειναι...για rma γινετε εδω στην ελλαδα?η καλητερα να το παω στο eshop απο οπου το εχω παρει?θα μου κανουν κατι η θα μου λενε οτι ετσι κανουν τα τροφοδοτικα και τα σχετικα που λεει ο καθε ενας?
haris013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ουτε 8εμα καλωδιου δεν ειναι...για rma γινετε εδω στην ελλαδα?η καλητερα να το παω στο eshop απο οπου το εχω παρει?θα μου κανουν κατι η θα μου λενε οτι ετσι κανουν τα τροφοδοτικα και τα σχετικα που λεει ο καθε ενας? ουτε κατα διανοια μην μπλεξεις με το e-shop,επικοινωνισε επιτοπου με corsair και κανε rma
georsev Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lnkpe-q9atE&feature=youtu.be Εδω ελλαδα γινετε rma? δεν ξερω αν ξεχωριζετε κατι σαν τριξιμο
stm00192 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εδω ελλαδα γινετε rma? δεν ξερω αν ξεχωριζετε κατι σαν τριξιμο Τι εννοεις αν γίνεται Ελλαδα το rma ? Θα στείλεις το τροφοδοτικο όπου σου πει η corsair και μετ αθα περιμένεις το καινούργιο... Ασε που παιζει να σου στείλουν πρώτα το καινουργιο και μετα να τους στειλεις εσυ το παλιο!
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Καποιος που το εχει να μας πει αν κανει καποιο θορυβο σιγανο που δεν προερχετε απο το fan να μην το στελνω τσαμπα πισω.Ειναι αθορυβο αθορυβο η κανει καποιο ελαχιστο οι πυκνωτες του; Παιδια ετσι μου κανει και εμενα οπως στο βιντεο αυτο αλλα οχι τοσο εντονο...δεν ξερω τι να κανω αν ετσι ειναι ο θορυβος του psu τσαμπα θα περιμενω.. https://www.youtube.com/watch?v=sW4Ym-LFMvw&feature=youtube_gdata_player
Heatspreader Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να μην την ακούει αυτήν τη συχνότητα. Έχω το ίδιο τροφοδοτικό και δεν ακούω τίποτα. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ αθόρυβο. Σήμερα είπα να τρέξω ένα Stability Test OCCT με Linpack. Με το που πάτησα το ON στο πρόγραμμα ένας χαμηλής έντασης σχεδόν δεν ακουγόταν, αλλά μεγάλης συχνότητας ήχος, μου τρύπησε το αφτί. Λογικά ήταν από τα VRM της μητρικής. Αν σου ακούγεται, άλλαξε το. Κρίμα είναι να έχεις κακή ψυχολογία.
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 https://www.youtube.com/watch?v=OC_gL4-LSL8&feature=youtube_gdata_player Εδω ειμαστε παντος παρα πολλα παραπονα με τα corsair Θα το αλαξω ενοητε αφου συνενοηθηκα με το eshop διοτι δεν εχουν περασει 7 μερες απο τοτε που το πηρα και μου βγαζουν κατευθειαν πιστωτικο αλλα δεν εχουν διαθεσιμοτητα ..... και θα πρεπει η να το παρω απο αλλου και να αξοοποιησω το πιστωτικο σε καποιο ωραιο κουτι που ειχα σκοπο να αλλαξω καποτε η να περιμενω 10-15 μερες να παραλαβουν..
georsev Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ενα περιεργο πραγμα ειναι οτι εμενα δεν εκανε θορυβο οταν ηταν σβυστο ενο εδω κανει αλλα ειναι ακριβως ο ιδιος θορυβος...τι να πω διαφορες περιπτωσεις σε αυτα τα τροφοδοτικα..δεν θα το αντεξω αν μου στειλουν 2ο και να κανει το ιδιο θορυβο
georsev Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παιδια θα κου κοψουν πιστωτικο αξιζει να παρω αυτο?διοτι δεν εχει τπτ απο corsair το eshop. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.651122
Thanos1972 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι αξιζει αλλα θελω να σε ρωτησω εαν θελεις ετοιμοπαραδοτο.εγω θα πηγαινε σε αυτο BE QUIET! PURE POWER 80PLUS ATX 2.3 L7-730W 119.00 € η αυτο OCZ OCZ750FTY-UN FATAL1TY SERIES POWER SUPPLY 750W 109.00 €
sobi1984 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Corsair και καινουριο μαλιστα, μονο παραξενο θορυβο δε θα επρεπε να κανει.. Οποτε κανε οτι ειπε ο φιλος απο πανω.. πολλα εως απειρα.. μην κοιτας οτι το καλο aftermarket service κανει πολλους να μην κραζουν..αλλα εχω να θυμηθω τουλαχιστον cx430 cx500 gs 600 οπως και tx650 να γινονται rma την πρωτη μερα.... παντα υπαρχει και η περιπτωση coilwhine Ναι αξιζει αλλα θελω να σε ρωτησω εαν θελεις ετοιμοπαραδοτο.εγω θα πηγαινε σε αυτο BE QUIET! PURE POWER 80PLUS ATX 2.3 L7-730W 119.00 € η αυτο OCZ OCZ750FTY-UN FATAL1TY SERIES POWER SUPPLY 750W 109.00 € +1 στο bequiet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα