Προς το περιεχόμενο

corsair tx750 v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον εκανα αναβαθμιση του τροφοδοτικου μου απο thermaltake qfan 650w σε corsair tx750 v2 και δεν ειμαι ικανοποιημενος γιατι κανει πιο πολυ θορυβο απο πριν.Κανει ενα παραξενο θορυβο ενα bizzz.Λετε να ειναι προβληματικο η ετσι κανουν αυτα?

Επεξ/σία από georsev
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εαν ο θοριβος του ειναι ενοχλιτικος ειναι προβληματικο επεστρεψε το στο καταστημα να σου δωσουν αλλο η ξεκινα το rma

Δημοσ.

Corsair και καινουριο μαλιστα, μονο παραξενο θορυβο δε θα επρεπε να κανει.. Οποτε κανε οτι ειπε ο φιλος απο πανω..

Δημοσ.

Μου αρεσει που εφηγα απο την thermaltake που σχεδον ολοι εδω μεσα υποστηριζουν corsair και πετυχα πατατα...αντε παλη να ξεμονταρω να στελνω για αλλαγη και αν εχει και διαθεσημο...ελεος

Δημοσ.

Καλα ελαττωματικά υπάρχουν παντου..Η φάση θα ηταν να κανουν γενικά αυτο τον θόρυβο που αναφερεις ολα τα ιδια μοντελα :)

Περα από την πλάκα εισαι σιγουρος οτι προερχεται απο το τροφοδοτικο και δε συντονίζει κάπου με το κουτι , ή δεν εχει βιδωθει καλα;

Δημοσ.

Θα το τσεκαρω και σημερα να ειμαι σιγουρος.Μακαρι να μην ειναι το τροφοδοτικο δεν μπορω αλλο με τις επιστροφες..ειναι λιγο εκνευριστικο γιατι ειναι αθορυβο το συστημα και οταν δεν εχει θερμοκρασια για να ανεβασουν στροφες τα φουρ φουρ δλδ οταν δουλευουν 1000στροφες ακουγετε.Θα το τσεκαρο μηπως και δεν εχει κατσει καλα..

Δημοσ.

το παλιό που δεν σε κάλυπτε? εκανες καποια αναβαθμιση(πχ καρτα γραφικων) και δεν σε καλυπτε?

Το παλιο σου τροφοδοτικο αν ειναι αυτο που νομιζω το ειχα σε παλιο pc.Τελειως αθορυβο και κρυο.

Δημοσ.

Το εβαλα σε δευτερο υπολογιστη μου και πειρα ενα αλλο για το καλο μου υπολογιστη,αλλα μαλον την πατησα δυστηχως...θα παω να απενεργοποιησω ολα τα ανεμηστηρια μηπως και βγαινει απο αλλου ο θορυβος και την γλιτωσω την αναμονη για αλλαγη.

Δημοσ.

Coil whine κλασσικά... Νόμιζα μονο η σειρά cx πάσχει απο αυτό..

δεν εχει σχεση με καποια σειρα,παντου μπορει να τυχει ακομα και στα ακριβωτερα τροφοδοτικα που κυκλοφορουν.

επισης απο coil wine επασχαν και κατι 6990 παλιωτερα. απλα τυχαινει,κανεις rma και καθαριζεις.

Δημοσ.

Τελικα το εβγαλα για να σιγουρευτο και το αναψα ενω ηταν εξω και ο ηχος ερχετε απο το τροφοδοτικο.Θυμιζει σαν τον ηχο που κανουν οι κωλονες τις δεη μερικες φορες αλλα δεν ειναι εντονος ο ηχος να πεις οτι δεν υποφερετε.Δεν ξερω αν αξιζει να γινει ολη η διαδικασια για αλλαγη.Θα το σεφτω απο βδομαδα τι θα κανω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να οφειλεται και στην ποιοτητα του ρευματος που σου δινει η ΔΕΗ.

Δες αν εχεις ρευμα με ταση κοντα στα 220V και στα 50Hz.

Θεωρησε καλη τιμη αν εχεις ρευμα με ταση πανω απο 200V - για ΔΕΗ μιλαμε τωρα. Ελπιζω η συχνοτητα να ειναι κοντα στα 50Hz.

Εμενα μου κανει τετοιο θορυβο το τροφοδοτικο κυριως το καλοκαιρι που εχει φορτο το δικτυο της ΔΕΗ απο κλιματιστικα κλπ. Αν και ο υπολογιστη ειναι κλειστος, μονο και μονο επειδη το τροφοδοτικο ειναι στην πριζα μου κανει τετοιο θορυβο (αυτο το τζιζ τζιζ - σαν παρασιτα). Το προβλημα αυτο το παρουσιαζουν και τα 3 καλα τροφοδορικα που εχω: Chieftec 550W, LC-Power 650W και Corsair 750W

Επεξ/σία από duffyduck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...