TheBoogieman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα μάγκες,μόλις αγόρασα ενα usb stick 16 gb. Έχω θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο του. Θέλω να το χρησιμοποιήσω ώστε να δω ταινία στην tv. Το θέμα είναι πως η ταινία είναι 3D 1080p και το μέγεθος της είναι αρκετά υψηλό...Ενώ η ταινία είναι 12gb μου κάνει pop-up πως ο χώρος είναι ανεπαρκής. Why? Έχει κάποιος κάποια ιδέα? Thanks.
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Κάνε του format σε ntfs γιατί λογικά είναι σε fat32 που έχει όριο μέγεθος αρχείου τα 4gb. Αν δεν βλέπει ntfs η όποια συσκευή για την οποία προορίζεται τότε θα πρέπει να κόβεις της ταινίες σε κομμάτια.
TheBoogieman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παίζει να έκανα μέγιστη μαλακία.. Αν το διαγράψω,μπορώ να φτιάξω νέο ntfs? Πρέπει να έφαγε del.
TheELF Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Από το, ο υπολογιστής μου, δεξί κλικ και διαμόρφωση... Αν δεν θέλεις να χάσεις τα αρχεία που έχει μπορείς να κάνεις και μέσου cmd με την εντολή convert Χ: /fs:ntfs (όπου Χ το γράμμα του δίσκου)
TheBoogieman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παίζει να έκανα μέγιστη μαλακία.. Αν το διαγράψω,μπορώ να φτιάξω νέο ntfs? Πρέπει να έφαγε del. Σόρυ για το double post,η βοήθειά σου ήταν πολύτιμη TheElf. Τy,δούλεψε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα