Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα λαπτοπ το hp elitebook 6930p με CPU P8600 και vga ATI HD 3400 series , θυρα vga

θελω να αγορασω μια οθονη, για αρχη ειμαι αναμεσα σε

χρηση οχι για παιχνιδια..

- LG M2352D http://www.skroutz.gr/s/1956593/LG-M2352D.html

- DELL Ultrasharp http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html

και οι δυο ειναι με FullHD , ips panel , idia τιμη , χρονο αποκρισης οχι καποια τρομερη διαφορα και τις βρισκεις ευκολα στα μαγαζια, σκεφτομαι να παρω την LG εφοσον καλυπτει FullHD/ips και εχει και ενσωματομενο tv tuner mpeg4 για να βλεπεις τηλεοραση και μεσω κιολας της τεχνολογιας PiP (picture in picture) να βλεπεις ταυτοχρονα με το λειτουργικο.

μια αλλη λυση ειναι και η 24αρα Dell UltraSharp U2412M οπου εχει καπου 250-260 ευρω

προς το παρων δεν εχω βρει 24αρα με ips/fullhd/tvtuner

οποια βοηθεια , ευχαριστω..

Δημοσ.

μα σκεφτομαι οτι και να μην θελω τηλεοραση γιατι να μην παρω την lg εφοσον μιλαμε για 23" , δεν λεω οτι θελω απαραιτητα τηλεοραση απλα σε τι υπολειπεται απο την dell ωστε να μην την παρω;

Δημοσ.

κατι ψιλολογια μονο

usb hub,και καλυτερη βαση

ειρωνικα το λες το ψιλολογια ; εννοεις οτι εχει 3 θυρες usb παραπανω και καλυτερη βαση..αυτα δλδ;

Δημοσ.

σε σχεση με το tvtuner ειναι ψιλολογια.

εχει ενα usb hub Που βγαζει 4 θυρες.

χρησιμο

οπως και η σουπερ βαση,αλλα οτι προτιμας.

Δημοσ.

+ 2 καταπληκτικο service της dell.Και εγω μεταξυ των δυο ημουν αλλα (αυριο μαλλον ) θα χτυπησω την dell.Αλλωστε tv tuner βρισκεις πλεον πολυ φθηνα.....

Δημοσ.

νταξει ρε παιδια καλα ολα αυτα αλλα ειναι τα απ'εξω τα περιμετρικα και το περιτυλιγμα σχεδον , το βασικοτατο ειναι η εικονα , η οθονη ,το πανελ , δλδ να δειχνει καλα και να μην κουραζεσαι , ακριβως σε αυτο να σχολιασουμε οτι ειναι , αν ειναι ολοιδιες η καποια καλυτερη. Απλα θελω να πω σημαντικα ειναι και αυτα αλλα στην οθονη το 1ο που μας νοιαζει ειναι η εικονα της , δεν ειναι και λαπτοπ να κοιταμε σχολαστικα και την ποιοτητα κατασκευης , και βλεπω γενικα εννοω και σε αλλα τοπικς να γινεται αρκετα σχολιασμος για αυτα παρα για την εικονα και συγκριτικα με αλλα μοντελα.

και εξωτερικο tv tuner μπλεκεις , ειναι extra λεφτα , extra καλωδια και ακομα χρειαζεσαι και ηχο καπως , τι θα κανεις θα συνδεεις και ηχεια..;

οποιος ξερει να μου απαντησει σε μια απορια οσο αφορα μια συνδεσμολογια...εχουμε δυο σεναρια αν ειναι τα ιδια θελω να μαθω..

1ο - εστω συνδεση pc + οθονη μεσω vga καλωδιου

20 - εστω συνδεση pc + οθονη με το ιδιο καλωδιο μονο που εχουμε βαλει εναν μετατροπεα για dvi στην μια ακρη , πχ οπου συνδεεται η οθονη ή στην αλλη ακρη οπου συνδεεται το pc (ειναι ιδια κατ'αρχας αυτα; ) , το οπτικο αποτελεσμα ειναι το ιδιο ; δεν αλλαζει κατι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...