panart1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Με ένα πακέτο της vodafone έχω κάθε μήνα 1100mb internet για κινητό.Ξέρετε αν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο Iphone 2g.Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να σερφάρω!
angmar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς, με ψιλο αργές ταχύτητες βέβαια γιατί το 1ο iPhone πάει μέχρι Edge, αλλά μπορείς. Το πρόβλημά σου είτε είναι κάποια ρύθμιση στο τηλέφωνο (π.χ. κλειστά data ή λάθος apn), είτε παίζει hardware πρόβλημα.
iMarilina Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Άνετα μπορείς, το ειχα με whatsupτο δικό μου και δούλευε μια χαρά. Τί λογισμικό εχει; Sent from my iPhone using Insomnia
panart1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 3.1.3 είναι το λογισμικό που έχει.Ποιές είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω:
iced Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 garfito σε αυτο το iPhone δεν γινεται να απενεργοποιηθουν, παρα μονο με "πατεντα" τα data...
panart1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 έχω ενεργοποιήσει την περιαγωγή δεδομένων. έχω apn:mms.vodafone.gr ¨ονομα χρήστη:user και συνθηματικό:Pass
panart1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 apn:mms.vodafone.gr ονομα χρήστη:user συνθηματικό:pass Αυτές είναι οι ρυθμίσεις τισ βρήκα,απλά είχα κάνει αλλαγή απο cosmote σε vodafone και μου είχαν απενεργοποιηθεί τα Mms Και έκανα restore το κιν!σας ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα