Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα καθαρισμό σε έναν υπολογιστή ("τον έλυσα και τον έδεσα ξανά") και βελτίωσα και το cable management. Όταν συνδέω usb στις θύρα του κουτιού έχω σπινθήρα στην διπλανή θύρα firewire την οποία δεν έχω συνδέση (ούτε και πριν ήταν). Εικάζω ότι κάπου κάνει επαφή το καλώδιό του firewire με το κουτί. Τί λέτε ?

Δημοσ.

To ξανακοίταξα σήμερα. Θέμα με πρίζα δεν υπάρχει. Παρατήρησα όμως στις πολλές δοκιμές που έκανα ότι σπινθήρας υπάρχει και στις θύρες usb και στις εξόδους ήχου. Να έχει κοπεί κάποιο καλώδιο από το πάνελ του κουτιού (Thermaltake Soprano) ? Όταν συνδέω κάποιο usb κάποιες φορές ακούγεται ο γνώριμος ήχος των windows ότι συνδέθηκε κάποια συσκευή αλλά σχεδόν αμέσως ακούγεται ο ήχος αποσύνδεσης. Η μόνη ουσιαστική αλλαγή που έκανα είναι ότι πέρασα τα συγκεκριμένα καλώδια usb πίσω από την πλάτης της μητρικής. Αλλά αυτό το κόλπο το έχω κάνει σε αρκετά pc και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Μετά απο εξονυχιστικό έλεγχο (και ενώ είχα υποψία ότι μπορεί να είναι θέμα μητρικής και όχι case) τελικά επιβεββαιώθηκα ότι το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο front panel του Soprano. Η είσοδος για ηχεία-ακουστικά δουλεύει κανονικά.Υπάρχει περίπτωση αν το πάω σε κάποιον ηλεκτρολόγο να το επισκευάσει ή ψάχνομαι με την Thermaltake για νέο front panel ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...