Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω βοήθεια. Έχουμε 2 τηλέφωνα οικογενειακό πρόγραμμα στην Cosmote. Το ένα στο απεριόριστα 25 και το άλλο το έκανα προσφατα απεριόριστα 35. Το θέμα είναι οτι εμένα δεν μου φτάνει το ίντερνετ και μερικές φορές ξεπερνάω και τον χρόνο που έχω προς άλλους (το 35 έιναι δικό μου). Πήρα τηλ για επιδότηση μεσω έκπτωσης στον λογαριασμό. Επειδή έχουν λήξει τα τηλέφωνα και μπορώ να φύγω όποτε θέλω, μου έδωσαν ένα 10% έκπτωση στο συνολικό πάγιο. Με λίγα λόγια έχοντας ενα κινητό στο 25 και ένα στο 45 (θέλω να το ανεβάσω για να έχω ίντερνετ περισσότερο) και χρησιμοποιώντας την φοιτητική έκπτωση των 5€ τον μήνα βγαίνω στα 52€ τον μήνα, λίγο λιγότερα αποτι πληρώνω τώρα.

Η άλλη επιλογή είναι η προσφορά της vodafone για φοιτητές, που με 10€ κάρτα τον μήνα μου δίνει 600 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 1GB ίντερνετ.

Τι θα κάνατε στην θέση μου? Δεν θέλω να αλλάξω αριθμό και να πάρω 2η συσκευή (δεν είμαι κανας επιχειρηματίας)

Δημοσ.

Στην Vodafone μπορείς να έχεις και φοιτητικό Mobile Broadband με στικ, 4GB με 4,74€ το μήνα.

Αλλά κοίτα ποια εταιρεία σε συμφέρει και προχώρα.

Αν δεν κάνεις αίτηση φορητοτητας,

φως δεν θα δεις πάντως.

Για φοιτητές, τα πακετάκια της Vodafone νομίζω είναι τα καλύτερα.

Ρίξε και καμία βόλτα από Γουΐνδ μπας και έχουν τιποτις καλό.

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Η φορητότητα θα γίνει εύκολα γιατί είμαι εκτός προγράμματος. Έχει λήξει η 12 μηνη δέσμευση εδώ κι καιρό

Η φορητότητα θα γίνει εύκολα γιατί είμαι εκτός προγράμματος. Έχει λήξει η 12 μηνη δέσμευση εδώ και καιρό. Το θέμα είναι τι συμφέρει καλύτερα.....

Δημοσ.

όσον αφορά το ότι δε σε φτάνει το ιντερνετ υπάρχει κ φοιτητικό internet any way 5gb που τα κάνεις είτε από το στικάκι είτε από το κινητό σου με κόστος 8,90 κ έκπτωση 10% εφόσον μπει κ αυτό στο οικογενειακό σου πακέτο.

από cosmote

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Η φορητότητα θα γίνει εύκολα γιατί είμαι εκτός προγράμματος. Έχει λήξει η 12 μηνη δέσμευση εδώ κι καιρό

Τι εννοείς θα γίνει εύκολα;

Υποτίθεται πως κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλο πάροχο που έχεις ήδη μιλήσει.

Μετά σε καλεί η Κοσμοτε για να σου κάνει προσφορά που δεν σου έκανε μέχρι τώρα.

Αν μείνεις ικανοποιημένος, μένεις Κοσμοτε, αν όχι, πας στον άλλο πάροχο.

Εκτός και αν ανήκεις στους πελάτες που δεν θέλει να έχει η Κοσμοτε.(sic)

Δημοσ.

Όχι καθε άλλο δεν παίζει να έχω αργήσει λογαριασμό. Απλά υπέθεσα αφού μου έκαναν ήδη μεγαλύτερη προσφορά με το 10% οτι δεν θα κάνουν και άλλη.

Αυτό με το ίντερνετ που λέει ο φίλος με ενδιαφέρει. Δηλαδή με τον ίδιο αριθμό θα έχω και το ίντερνετ η θα πρέπει να αλλάζω κάρτες? Δεν μου τα είπαν αυτά στον γερμανό

Όχι καθε άλλο δεν παίζει να έχω αργήσει λογαριασμό. Απλά υπέθεσα αφού μου έκαναν ήδη μεγαλύτερη προσφορά με το 10% οτι δεν θα κάνουν και άλλη. Δεν μπορώ να πάρω την cosmote πάλι και να τους πω οτι δεν είμαι ικανοποιημένος και οτι θα αλλάξω εταιρεία αν δεν κάνουν και άλλη έκπτωση?

Αυτό με το ίντερνετ που λέει ο φίλος με ενδιαφέρει. Δηλαδή με τον ίδιο αριθμό θα έχω και το ίντερνετ η θα πρέπει να αλλάζω κάρτες? Δεν μου τα είπαν αυτά στον γερμανό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα καινούρια συμβόλαια ομιλίας περιλαμβάνουν και internet.

Ωστόσο αυτό που έχω κάνει με την Vodafone,

έχω πάρει δωρεάν το Vodafone Wi-Fi R205 το οποίο είναι 3G router και τα 10GB του συμβολαίου μου για internet τα έχω και στο κινητό και στο laptop ταυτόχρονα, χωρίς να αλλάζω sim και χωρίς καλώδια.

Επίσης έχω κατεβάσει στο Galaxy S την εφαρμογή Vodafone WiFi Monitor από το Google Play, και έχω πρόσβαση από το κινητό στο web interface του router για να βλέπω την συνολική διακίνηση αλλά και την στάθμη μπαταρίας κλπ... ;)

Πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone να στα εξηγήσουν όπως πρέπει και να σου κάνουν επί τόπου κάποια προσφορά για να έχεις να συγκρίνεις με την τωρινή της Κοσμοτε.

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Στην vodafone ξέρω τι θα βάλω, την φοιτητική προσφορά που έχει.

Τότε προχώρα! :)

Από Γουΐνδ πέρασες να ενημερωθείς;

Δημοσ.

Τότε προχώρα! :)

Από Γουΐνδ πέρασες να ενημερωθείς;

wind Οχι είχα παλιά και μου την είχε δώσει που μου για επιδότηση 2 συνδέσεων μου είχε δώσει 60 ευρό και έφυγα τότε και η cosmote μου είχε δώσει τσάμπα ένα blackberry 9700 bold. Να φανταστείς τότε ούτε τηλέφωνο να με ρωτήσουν γιατί φεύγω δεν με πήραν

Δημοσ.

Όχι καθε άλλο δεν παίζει να έχω αργήσει λογαριασμό. Απλά υπέθεσα αφού μου έκαναν ήδη μεγαλύτερη προσφορά με το 10% οτι δεν θα κάνουν και άλλη.

Δεν αλλάζεις κάρτες είναι η υπηρεσία INTERNET ANY WAY = δηλαδή είτε από το κινητό σου είτε από το στικάκι του λαπτοπ

φαντάσου ότι το απερ.35 σου δίνει 100μβ + 5120 από το 5gb any way άρα από το κινητό έχεις τη δυνατότητα πχ να κάνεις 5220mb. Αλλά παράλληλα χρησιμοποιείς κ το στικάκι για το λαπτοπ αν θες. Φαντάσου το σαν κουβά τραβάει μια το κινητό σου μια το λαπτοπ , ότι θέλεις εσύ.

(από γερμανό που στα λέει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

gs20309 δώσε στο παλικάρι το όνομά σου μέσω πμ, αν είναι από Αθήνα, να τον εξυπηρετήσεις στο κατάστημα.

Επίσης μια πολύ ωραία ιδέα που έχω πει στο παρελθόν,

από το να κοπανιούνται οι υπάλληλοι καταστημάτων να προωθούν τις εταιρείες στις οποίες δουλεύουν εντός του φόρουμ,

ας γίνει πρόταση στις εταιρείες, από το Insomnia, ώστε να δημιουργηθούν μέλη για κάθε εταιρεία με την επωνυμία της εταιρείας

και τελειώνει εκεί το παραμύθι.

Αλλά όταν βλέπω τον υπαλληλίκι να περνάει στο φόρουμ, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Θες να πουλήσεις αγαπητέ υπάλληλε για να είσαι για ένα ακόμα μήνα εντός στόχων και να δείξεις στο αφεντικό σου πως σκίζεσαι για την εταιρεία μπας και τσιμπήσεις το bonus για το smartphone/netbook, την εύνοια του manager σου κλπ;

Ε κράτησέ το για το κατάστημα.

Επεξ/σία από nikoskon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...