Luxx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θελω να αγορασω μια 8αρα καρτα για το psp, αλλα να μη ειναι πολυ ακριβη. Ειδα στο λινκ : http://www.progressive.gr/proion.asp?katigoriaID=131411&proionID=10585 οτι εχει μια apacer 8gb σε πολυ φθηνη τιμη! Φυσικα η εικονα ειναι λαθος. Να την αγορασω ή οχι; Γενικα για να παιζεις παιχνιδια στο psp χρειαζεσαι και γρηγορη καρτα ή οχι; Μηπως η μεταφορα των παιχνιδιων θα κραταει εναν αιωνα; Γιατι τωρα που εχω μια καρτα sony 2gb ( αλλα πολυ παλια!! ) για να μεταφερω ενα iso 1,5gb περιμενα κοντα στα 15-20 λεπτα!! Οποτε φανταζομαι με την αγνωστη apacer και 8gb δεδομενα!! Τι μου προτεινετε; Εαν δεν υπαρχει καρτα 8αρα κατω απο 20-25 ευρω, τωρα προτεινετε μια 4αρα.
george9494 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα φιλε, προσωπικά έχω 2-3 κάρτες μνήμης Apacer (2x MicroSD) και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Για την πρώτη σου ερώτηση θα σου έλεγα να την πάρεις (αρκεί να σου δώσουν γνήσια) γιατί και εγώ ψάχνω μια κάρτα μνήμης για το psp γύρο στα 8-16GB. Στο δεύτερο σου ερώτημα τώρα φυσικά θα δεις διαφορα στα load τιμές τον games και στα save προς το καλύτερο και ταχύτερα από ότι τα UMD's. Τώρα σε πόση ώρα θα γραφει από το pc στην κάρτα παίζονται πολλά.
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειναι προτιμοτερο να προτιμησω μια sony που θα εχει και καλυτερες ταχυτητες μεταφορας; Γιατι εαν ειναι να περιμενω 50 λεπτα για μερικα gb..
george9494 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Σωστό και αυτό που λες αλλα οι κάρτες μνήμης Sony είναι λιγάκι τσιμπημένες στις τιμές τους. Τώρα εγώ δεν σου λέω να πάρεις με το ζόρι την Apacer απλά πιο πάνω έγραψα την γνώμη μου. Γιατί δεν κοιτάς και αυτή εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10037501&cmicc=skroutz .
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Το κοιταξα και εγω αυτο, αλλα μου φαινεται οτι παιζει ψιλομουφα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα