shadowmann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 καλησπέρα παιδιά όπως γράφω και στον τίτλο έχω αυτόν τον δίσκο και συγκεκριμένα τον WD1002FAEX και όταν διαβάζει η γράφει κάτι η κεφαλές του κάνουν αρκετό θόρυβο...είναι φυσιολογικό να κάνει τόσο πολύ θόρυβο? έχω να ακούσω σκληρό να κάνει έτσι από εποχές 386...
antbyron Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ναι είναι θορυθώδης ο συγκεκριμένος δίσκος λόγω ταχύτητας(μηχανικός). Dont worry
shadowmann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 oki ησύχασα τώρα! γιατί είχα αρκετά προβλήματα αυτή τι βδομάδα...(χάλασε το τροφοδοτικό)
rounsmith Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 oki ησύχασα τώρα! γιατί είχα αρκετά προβλήματα αυτή τι βδομάδα...(χάλασε το τροφοδοτικό) Μπορεί λόγω αλλαγής τροφοδοτικού (αν και το παλιό ήτανε χαλασμένο καιρό και δεν το είχες πάρει χαμπάρι) να δουλεύει κανονικά ο δίσκος και να έχει "χαρεί "
shadowmann Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 χαχαχαχα δεν έχω αλλάξει το τροφοδοτικό ακόμα...είμαι με ένα πρόχειρο.
rounsmith Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μπορεί και λόγω αυτού του πρόχειρου να κάνει έτσι. Εγώ με ετοιμοθάνατο τροφοδοτικό κλίκαρε ο δίσκος. Μόλις αλλάχτηκε ηρέμησε
shadowmann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ρε τον άτιμο λες να μου κρατάει μούτρα..? από δευτερα πιστεύω θα τελειώσουν τα βασανιστήρια... xD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα