Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ενα προβλημα με το ακουστικο κατα τισ κλησεισ μου.ειναι προβλημα τησ ρομ η του τηλεφωνου?

Περιγράψε λίγο το πρόβλημα έτσι όπως τα λες είναι δύσκολο να σε βοηθήσει κάποιος... Νομίζω πάντως ότι είναι από την Ρομ γιατί είχα αλλάξει και εγώ και είχα κάτι προβληματακια..

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι το εξης.οταν με περνουν τηλεφωνω η οταν περνω εγω δεν ακουω τιποτα απο το ακουστικο καπιες φορες σαν και ειναι νεκρο

Δημοσ.
Το προβλημα μου ειναι το εξης.οταν με περνουν τηλεφωνω η οταν περνω εγω δεν ακουω τιποτα απο το ακουστικο καπιες φορες σαν και ειναι νεκρο

Εγώ στην ρομ ποντάρω αλλά να σου πω οτι σε ένα κινητό μου παλιό λίγο νεράκι μου είχε πέσει στο μπροστινό ηχείακι και δεν άκουγα τίποτα έπρεπε να το αλλάξω.. Άλλαξε ρομ αρχικά βάλε την οφισιαλ που είχε παλιά... Και πες μας.. Το πρόβλημα αρχίσε όταν άλλαξες ρομ?

Δημοσ.

Εγώ στην ρομ ποντάρω αλλά να σου πω οτι σε ένα κινητό μου παλιό λίγο νεράκι μου είχε πέσει στο μπροστινό ηχείακι και δεν άκουγα τίποτα έπρεπε να το αλλάξω.. Άλλαξε ρομ αρχικά βάλε την οφισιαλ που είχε παλιά... Και πες μας.. Το πρόβλημα αρχίσε όταν άλλαξες ρομ?

Και εγω εκει πονταρω γιατι οταν δεν ακουω κατι και ενεργοποιησω την μουσικη κατα την διαρκεια της κλησης το προβλημα διορθωνεται λ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...