Προς το περιεχόμενο

Pda Forum

alfa457

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους.

Πως θα βλέπατε την δημιουργία ενός forum για Palm, Ipaq και λοιπούς υπολογιστές παλάμης;

Δημοσ.

Έχει καταντήσει αηδία αυτός ο πολέμος μεταξύ των ελληνικών Forum. Άλλος λέει να πάμε στο greek forum, άλλος στο unwired.gr, άλλος να πάμε στο me-exoun-spasei-ta-arxeidia-forum.gr ΕΛΕΟΣ!!!!!!

Όποιος δεν γουστάρει ξέρει που είναι η πόρτα, όσο για τους άλλους που μπαίνουνε και κάνουν spam.... σας έχει φάει η αγαμία!!!!!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πόλεμος βρε @_zerocool. Το unwired είναι ειδικό φόρουμ και ασχολείται αποκλειστικά με κινητή τηλεφωνία. Πόλλοι χρήστες απο δω είμαστε και στο unwired και δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα το αρνητικό για κανένα απο τα δυο forum.

Ο τύπος εδώ είναι ο γνωστός απόκληρος woozy, ο οποίος μόλις πήρε τον πουλόπουλο απο δω, αποφάσισε να το παίξει admin, και το χει ρίξει τώρα στη διαφήμιση. Έβαλε και το unwired απο κάτω για να μη καρφώνεται(και καλά). Τόσο μαλακισμένο ήμουν και γω ρε γμτ όταν ήμουν 15 χρονών; Είναι της ηλικίας ή μήπως τελικά είναι ελαττωματική γενικώς η κατασκευή; Γιατί καταργήθηκε ο Καϊάδας;

Δημοσ.

Αν πας στο http://www.greekforum.gr και διαβάσεις το post που είναι προσβάσιμο θα καταλάβεις. Δεν ξέρω για εσάς αλλά η όλη ιστόρια μου φαίνετε κάτι σαν την παλαιά διαθήκη. Οι ξεπεσμένοι φτιάχνουν καινούργιο βασίλειο.

• Super Moderators
  • Super Moderators
Δημοσ.

Απλά να σας παρακαλέσω να μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άλλα fora. H Insomnia δεν έχει να χωρίσει τίποτα ούτε με το unwired.gr (το οποίο είναι το κατ'εξοχήν forum για κινητά τηλέφωνα, σεβαστό και καταξιωμένο) ούτε με το greekforum.gr (νέο forum που φτιάχτηκε από παλιά μέλη του Insomnia). Αλίμονο αν στον μικρό χώρο του ελληνικού Internet αρχίζαμε να 'πολεμάμε' μεταξύ μας - τι έχουμε να κερδίσουμε άραγε;

Μην απαντάτε στις διάφορες προκλήσεις, χαρακτηρίζουν τους δημιουργούς τους. Περισσότερο κακό κάνουν παρά διαφήμιση...

'Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν' που έλεγε και κάποιος παλιός. ;)

Σας ευχαριστώ. :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ είμαι ο μόνος που κατάλαβε ότι ο alfa457 εννοούσε να φτιαχτεί τέτοιο forum μέσα στην insomnia? :lol:

To palmnews.gr ekleise?

8)

Δημοσ.

Under construction λέει!

Ναι το ξέρω ότι υπάρχει ανάλογο community αλλά νομίζω του τα χώνετε για λάθος λόγο! :lol:

Δημοσ.

To palmnews.gr είναι under heavy construction εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα. Δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν τα παιδιά, αλλά ελπίζω να τα λύσουν.

Πάντως δεν περίμενα μιά απλή ερώτηση, του τύπου "συμφωνείτε να φτιαχτεί ένα forum" ότι θα προκαλούσε 15 απαντήσεις άσχετες.

Να θεωρήσω ότι δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους η δημιουργία pda forum και να κλείσει το θέμα εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...