chek2fire Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οι ρυθμίσεις του προγράμματος σίγουρα θα είναι στο home και στους κρυφούς φακέλους. Για προσπάθησε να το βρεις και να κάνεις εκεί το paste για τα bookmark btw ωραίο πρόγραμματακι αυτό. Για δώσε μου και μένα link με την λίστα που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Οι ρυθμίσεις του προγράμματος σίγουρα θα είναι στο home και στους κρυφούς φακέλους. Για προσπάθησε να το βρεις και να κάνεις εκεί το paste για τα bookmark btw ωραίο πρόγραμματακι αυτό. Για δώσε μου και μένα link με την λίστα που αναφέρεις. Εδώ είσαι: http://osarena.net/hacks-guides/prostheste-ellinika-radiofona-sto-radiotray.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν βαζεις κανα 12.04 να ξεμπερδεύεις; Μονο αυτο εγραψα βασικα jim_p! οπου το βαλα(το linux) σε δικα μου μηχανήματα επαιζε κομπλε παντοτε. Απο το 2008! Κατι μικρο-buggo-λαθακια ειχε αλλα τπτ ανησυχητικο. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2012 από aris1986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) @devil0 Επειδη το dmesg σου στο αλλο θεμα δεν λεει και τιποτα σημαντικο, κλεισε το pa και δες αν σου κολλαει παλι. Κλεινει ετσι >sudo /etc/init.d/pulseaudio stop τελικα το προβλημα που εχω με τον ηχο πρεπει να ειναι hardware..αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι η εισοδος μικροφωνου της mobo κανει κατι σαν παρεμβολες στα ηχεια με αποτελεσμα ανα χρονικα διαστηματα ο ηχος να σταματαει και σε δευτερολεπτα να εμφανιζεται ολα αυτα στα windows..στο ubuntu 12.10 οταν παω στο sound optiions στο input device αναβοσβηνει μια εξτρα επιλογη που δε μπορω να την επιλεξω(εχω προσεξει οτι γραφει headphones) με αποτελεσμα ο ηχος να κανει διακοπες,καμια φορα που δεν το κανει ο ηχος ακουγεται κανονικα.....Τι να κανω να τη στειλω πισω γιατι ειναι 2 εβδομαδων mobo.. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2012 από devill0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μήπως πρώτα να έκανες ένα bios update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μήπως πρώτα να έκανες ένα bios update? το τελευταιο εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Κάποιος βοήθεια απο τότε που το έκανα εγκατάσταση έχουν Χάθει η αριστερή μπάρα και η πάνω μπάρα και γενικά κολλάει δεν μπορώ να κάνω δουλεια. Τι φταίει ; Στην 12.04 ήμουν μια χαρά έκανα την χαζομαρα και αναβάθμισα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για άνοιξε κονσόλα και δώσε sudo service gdm restart compiz --replace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για άνοιξε κονσόλα και δώσε sudo service gdm restart compiz --replace Θυμάμαι την πρώτη φορά μου έβγαλε ένα μήνυμα κατι με nautilus και έγραφε κάτι για το Dropbox Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Για άνοιξε κονσόλα και δώσε sudo service gdm restart compiz --replace εγινε αυτο καρτα γραφικων εχω ati mobility radeon hd 3650 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα είδα στην λίστα του ubuntu-gr να αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα και να το έχουν λύσει με μια εντολή. Αν έχω αύριο νεώτερα θα ποστάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τελικά από τι διαβάζω αυτό το πρόβλημα που χάνονται οι μπάρες και το unity διορθώνετε μόνο αν κάνεις αποσύνδεση και ξαναμπείς στο περιβάλλον εργασίας. Οχί με επανεκκίνηση αλλά με απλή αποσύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Τελικά από τι διαβάζω αυτό το πρόβλημα που χάνονται οι μπάρες και το unity διορθώνετε μόνο αν κάνεις αποσύνδεση και ξαναμπείς στο περιβάλλον εργασίας. Οχί με επανεκκίνηση αλλά με απλή αποσύνδεση. Αυτό έκανα http://osarena.net/logismiko/applications/pos-na-egkatastisete-tous-amd-catalyst-legacy-drivers-sto-ubuntu-12-10.html Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος γιαυτές τις κάρτες γραφικών δεν χρειάζετε να εγκαταστήσεις κάποιον driver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος γιαυτές τις κάρτες γραφικών δεν χρειάζετε να εγκαταστήσεις κάποιον driver. Δεν ξέρω αλλα τώρα δουλεύει με αυτο το κολπο Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα