Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Όχι άλλη σαχλαμάρα με πολιτική ορθότητα, απλά όχι. Κατέστρεψαν το Mafia 3, μην καταστρέψουν κι' αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anuminas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τι το ίδιο, Titan X με 11TFLOPS έχουμε στο PC και ακόμα το Uncharted 4 μας την λέει με το ταπεινό APU του Ps4. Kαλα και συ έχεις λυσάξει με το Uncharted 4, ενα τελειως onrail scripted παιχνιδι στα 30 fps, που περσοτερο βλέπεις παρά παιζεις, κανεις λες και ειναι το νεο Crysis . Το νέο Crysis θα ειναι το Star Citizen. Σχετικά με την Ανδρομέδα, δεν εχω ενθουσιαστει και πολύ απο οτι εχω δει και γενικως δεν περιμενω πολλα απο την Bioware η οποια δεν εχει βγάλει κατι εξαιρετικο μετα το πρώτο Dragon Age, με καθαρα rpg ορους. H σειρά Mass Effect εχει γινει ουσιαστικά 3rd person shooter και μετα rpg, το Dragon Age 2 μετριο ενώ το Inquisition απλά καλό για μένα, ιδιως μετα απο εμπειριες τυπου Witcher 3 ή Divinity Original Sin. Γενικά περιμενω λιγα, έτσι ειναι καλύτερα νομιζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως ξεκίνησα ένα replay της πρώτης τριλογίας για να μπω στο κλίμα. Τελείωσα τα 2 πρώτα και το συμπέρασμα είναι πως ακόμα και μετά από τόσα χρόνια στέκονται αξιοπρεπέστατα. Το 2 θα έλεγα πως είναι σε πολλούς τομείς καλύτερο από τωρινές κυκλοφορίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως ξεκίνησα ένα replay της πρώτης τριλογίας για να μπω στο κλίμα. Τελείωσα τα 2 πρώτα και το συμπέρασμα είναι πως ακόμα και μετά από τόσα χρόνια στέκονται αξιοπρεπέστατα. Το 2 θα έλεγα πως είναι σε πολλούς τομείς καλύτερο από τωρινές κυκλοφορίες To 2 ειναι το αγαπημένο μου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (To Mass Effect 1 πιστεύω πως έχει γεράσει άσχημα τεχνικά και οι αδυναμίες του φαίνονται περισσότερο, αλλά σαν RPG παραμένει πολύ διασκεδαστικό. Από gameplay βέβαια παραμένει φανερά υβρίδιο. Το Mass Effect 2 είναι το αγαπημένο όλων, το 3 αν αφήσεις στην άκρη το fan service και το φινάλε έχει αρκετά βελτιωμένο shooter κομμάτι και τεμαχισμένο RP κομμάτι, ενώ paragon / renegade υπάρχουν περισσότερο για να υπάρχουν.) Δε θα με πειράξει το Andromeda να γίνει cover shooter τύπου Gears ή ακόμα και tactical squad based, θα με πειράξει να συνεχίσει να προσποιείται πως είναι RPG. Ας κάνουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην ιδέα τους και ας μην προσπαθήσουν να χώσουν στοιχεία για τους λάθος λόγους. Είχαν σχεδόν βρει τη χρυσή τομή στο ME 2 (μόνο το weapon/ item customisation ήθελε να ήταν πιο πλούσιο), εξακολούθησαν να κινούνται προς shooter/ cinematic μεριά, ε ας μη δουλευόμαστε. Από την άλλη περιμένω κάτι αρκετά συντηρητικό στο σχεδιασμό (και δεν εννοώ "political correctness"), παίρνοντας σαν παράδειγμα το πώς ήταν το Inquisition. Τα είχα γράψει τότε και δε θέλω να κουράσω, αλλά το Andromeda μάλλον θα είναι πολύ "κουμπωμένο" στην προσέγγισή του, μάλλον θα ακολουθεί τον Τσελεμεντέ του Μέσου RPG (ΑΝ είναι RPG). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 (To Mass Effect 1 πιστεύω πως έχει γεράσει άσχημα τεχνικά και οι αδυναμίες του φαίνονται περισσότερο, αλλά σαν RPG παραμένει πολύ διασκεδαστικό. Από gameplay βέβαια παραμένει φανερά υβρίδιο. Το Mass Effect 2 είναι το αγαπημένο όλων, το 3 αν αφήσεις στην άκρη το fan service και το φινάλε έχει αρκετά βελτιωμένο shooter κομμάτι και τεμαχισμένο RP κομμάτι, ενώ paragon / renegade υπάρχουν περισσότερο για να υπάρχουν.) Couldn't have said it better myself. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ισχύει ότι γερασε. Όπως επίσης πως και εμένα το 2 είναι το αγαπημένο μου. Από την άλλη δεν είναι πολλά τα παιχνίδια που παίζονται ευχάριστα μετά από τόσα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Διαφωνώ, υπάρχουν παρα πολλά games που παίζονται παν-ανετα μετά από τόσα χρονια. Εδώ οι άλλοι παίζουν ακόμα L4D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Εγω πάντως κρατάω πολυ μικρό καλάθι επειδή δεν θελω να ξανά ζήσω την απογοήτευση που έζησα με το ME3. Εκανα μια φορα την βλακεία να μην ψιλοξεγραψω την bioware μετα το DA2, δεν την ξαναπαταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Κοίτα γούστα είναι αυτά. Έχω και εγώ φίλο που ακόμα παίζει σχεδόν αποκλειστικά L4D2! Εγώ από την άλλη δε γυρνάω συχνά σε παιχνίδια που έπαιξα τόσο παλιά γιατί δείχνουν την ηλικία τους και με ψιλοχαλαει. Γι αυτό μου έκανε εντύπωση ότι απόλαυσα το ΜΕ1. Για το ΜΕ2 δε το συζητώ, είναι σε μια κατηγορία που χωρούν πολύ λίγα παιχνίδια (στο δικό μου μυαλό πάντα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Βγήκε το trailer. Δεν με ενθουσίασε και τόσο. Περίμενα κάτι από gameplay, κάτι παραπάνω από την ιστορία του. Παρεπιπτόντως, μόνο εμένα μου θύμισαν τους Reapers αυτά τα πράγματα με τα πλοκάμια ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ και... θα έχει 5 διαφορετικά day1 dlc, τα 3 απ' αυτά pre-order dlc. ακόμα και το casual outfit που έβαζες τον Shepard να το αλλάζει στα παλιά, κι αυτό dlc πλέον. εννοείται multiplayer, για να πουλά η EA XP boost packs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ας το ονομασουν Andromeda και ας αφησουν ησυχο το Mass effect.Aφου στην τελικη ειναι 1 τελειως νεο παιχνιδι με τελειως νεα ιστορια.Γιατι πρεπει να τα αρμεγουμε ολα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 To 2 ειναι το αγαπημένο μου. εμένα μόνο το 1 μου άρεσε, στο 2 έγινε ένα rpg shooter χωρίς λόγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Θέλουν να δείξουν λίγο gameplay πριν ανοίξουν τα super duper edition pre-orders?! Oh wait ξέχασα...EA.... Τέλος η collectors με game included έτσι?! Ευτυχώς τίποτα πια δεν μπορεί να μου προκαλέσει έκπληξη από αυτήν την εταιρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Super deluxe edition? Σαν πίτσα ακούγεται.. Για τα 5 dlc τι να πει κανείς; για την ΕΑ μιλάμε, θα μου έκανε εντύπωση το αντίθετο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα