Προς το περιεχόμενο

Mass Effect: Andromeda

Tobajara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To εβαλα και εγω πριν λιγο....οι διαλογοι ειναι απλα αισχος! το υφος τους ειναι χαλια! ο τροπος που μιλανε....ειναι λες και λενε προτασεις χωρις...ρηματα! πως να το πω ειναι σαν κωδικοποιημενοι...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μου το κάνε δώρο ο νονός μαζί με το ΟΤΟΜΑΤΑ(αυτό θα το κάνω install όμως)..πιστεύω μέχρι να τελειώσω το mass effect 2+3 θα χουν βγει αρκετά patches και θα είναι playable 100% ..τα λέω καλά;

το current state του είναι playable?? βγήκαν άλλα patches?

• Like 1

Αστο Xtr να τελειώσει το roadmap, είπανε δυο μήνες patches οποτε υπομονή ;) Btw ο νονός σου τα σπάει :)

καλώς..έτσι κι αλλιώς με έπεισαν όλοι να τελειώσω τα προηγούμενα mass effect και είχα υποσχεθεί να το κάνω..Και αυτό κάνω δηλαδή!

Είναι καλό φιλαράκι μου που αγοράζουμε ο ένας στον άλλον games,απλώς επειδή ήταν μέρες Πάσχα,ονόμασε τον εαυτό του νονό :P οπότε τον φωνάζω νονέ πχια :P

Το τελευταίο patch από όσο ξέρω είναι το 1.05

μερσι

To εβαλα και εγω πριν λιγο....οι διαλογοι ειναι απλα αισχος! το υφος τους ειναι χαλια! ο τροπος που μιλανε....ειναι λες και λενε προτασεις χωρις...ρηματα! πως να το πω ειναι σαν κωδικοποιημενοι...

Σαν ρομποτικοι θα ελεγα  καλυτερα.

• Like 1

Παίζοντάς το, θέλω το Halo 3 στο PC ακόμα περισσότερο. Make it happen M$. Οι διάλογοι δεν είναι άσχημοι, το κακό animation είναι που χαλάει το όλο σκηνικό.

εγω αισθανομαι πως ειχαν απλα bulletpoints με το τι επρεπε να μπει στον διαλογο και μετα δεν υπηρχε καλη συνδεση, καλη εκτελεση, ισως βεβαια με το τελευταιο πατσακι να αλλαζει πολυ η ποιοτητα και η αισθηση αλλα δεν το εχω βαλει ακομα το 1.05

https://www.youtube.com/watch?v=0qvvmVpS3AA

Κατατοπιστικότατο βίντεο για το πως δουλεύουν οι εταιρίες το face animation, δίνει παραδείγματα από Bioware, Naughty Dog και CD Project.

Επίσης προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για το τί μπορεί να πήγε στραβά με το Andromeda...

Αξίζει να το δείτε!

Bad optimization or pc  μου ειναι για πέταμα ??? 

random stuttering lag, vsync on off δεν έχει σημασία.

ξερει κανείς πως διορθώνεται ? 

i5 6500

gtx 1060 6gb overclocked

8gb ram ddr4 2133

msi b150m mortar

win 10 

driver version: 381.65

1080p monitor

https://www.youtube.com/watch?v=0qvvmVpS3AA

Κατατοπιστικότατο βίντεο για το πως δουλεύουν οι εταιρίες το face animation, δίνει παραδείγματα από Bioware, Naughty Dog και CD Project.

Επίσης προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για το τί μπορεί να πήγε στραβά με το Andromeda...

Αξίζει να το δείτε!

χωρίς να το δω γιατί εδώ που βρίσκομαι δε γίνεται :P ,σε προηγούμενο βίντεο έχει αναφερθεί ότι έχει dynamic με πρόγραμμα το animation και όχι με motion capture γιαυτό και είναι/ήταν σκατένιο

Bad optimization or pc  μου ειναι για πέταμα ???

Προφανώς και τίποτα από τα δυο, έχεις drivers,origin και το game up το date?

χωρίς να το δω γιατί εδώ που βρίσκομαι δε γίνεται :P ,σε προηγούμενο βίντεο έχει αναφερθεί ότι έχει dynamic με πρόγραμμα το animation και όχι με motion capture γιαυτό και είναι/ήταν σκατένιο

Και τα προηγούμενα έτσι ήταν bud, της Beth επίσης, και το W3 πάνω κάτω το ίδιο σύστημα χρησιμοποιεί απλά πολύ πιο advanced όπως λέει το video, απλά rushed release with a combination of laziness, τίποτα παραπάνω, σε δυο μήνες το game θα είναι μια χαρά για να ξεκινήσεις θέλω να πιστεύω. ;)

• Like 2

αν ήταν έτσι τότε τους έβαλαν τα γυαλιά γιατί μιλάμε για πολύ noobαδες devs..

γω περιμένω..περιμένω περιμένω!

πλέον δεν υπάρχει λόγος να αγοράζουμε παιχνίδια το πρώτο 6μηνο κυκλοφορίας τόσο σκατένια που είναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...