Προς το περιεχόμενο

Mass Effect: Andromeda

Tobajara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω βασικά στην αρχή είπα να το παίξω κατευθείαν το andromeda χωρίς να έχω παίξει τα προηγούμενα.Αλλά μετά λέω κάτσε να παίξω όλα τα προηγούμενα για να καταλαβω και όλο το στορυ.Οπότε τώρα παίζω το Mass Effect 1 και είμαι στο πρώτο 2ωρο τώρα.Οπότε για να τα τερματήσω και τα 3 πρώτα θα μου πάρει πιστεύω 2 βδομάδες ,οπότε μετά απο 3 βδομάδες υπολογίζω να το αρχίσω το andromeda

Μόνο εγώ είχα πιαστεί λαλάκας και ξεκίνησα με το 3 χαχαχα

Αφου το τερμάτησα μετα έπαιξα το 1-2 και μετα ξανά το 3 ^_^

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο εγώ είχα πιαστεί λαλάκας και ξεκίνησα με το 3 χαχαχα

Αφου το τερμάτησα μετα έπαιξα το 1-2 και μετα ξανά το 3 ^_^

Για ποιο λογο καποιος να ξεκιναγε μια σειρα απο το 3?! :-D Εισαι θεουλης!

Βλεπω κανεις δεν σχολιαζει την ανακοινωση και ποσο σοβαρα το εχουν παρει να κανουν ακομα καλυτερο το παιχνιδι.

Εδω η ανακοινωση 

https://www.masseffect.com/news/the-journey-ahead

Εδω τα patch notes για το patch που βγαινει στις 6 Απριλη. 

http://blog.bioware.com/2017/04/04/mass-effect-andromeda-patch-1-05-notes/

Και εδω λιγο απο reddit

https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/63f0ab/no_spoilers_mass_effect_andromeda_patch_105_notes/

Εγινε confirmed επισης ο Σαμ να κανει λιγοτερα "interruptions", που ηταν λιγο annoying αυτο.

Με λιγα λογια κυριοι σε 2 μηνες θα εχουμε την φουλ ολοκληρωμενη εμπειρια που ηθελαν απο την αρχη να μας προσφερουν,διοτι λογο χρονικου περιθωριου, i blame EA for that, μας εδωσαν οτι μας εδωσαν και με συνδυασμο το fail marketing απο πλευρας early access εχουμε αυτο bittersweet αποτελεσμα. 

• Like 2

• Moderators

Περιμένω να δω το πρώτο patch για τις διαφορές.

Καλό σημάδι ότι φτιάχνουν αρκετά πράγματα, αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν εξαρχής.

Still, don't look a gift horse in the mouth, as they say. :P

• Like 2

Αυτη η μοδα που φτιαχνουμε ενα unpolished game,πεφτει καταγραυγη και μετα παμε να συμμαζεψουμε οτι μπορουμε ποτε θα σταματησει?

Καποια CD Project εκανε 9 μηνες delay στο Witcher 3 για να αποφυγει ακριβως το παραπανω και εδω εταιρειες που εχουν δεκαετιες στον χωρο δεν μπορουν να κανουν ενα 3μηνο delay να φτιαξουν καποια εξωφθαλμα προβληματα που εντελει θα εχουν αντικτυπο και στην εικονα αλλα και στις πωλησεις του παιχνιδιου.

Πραγματικα εχω απορια τι σκατα πτυχια πηραν τα υψηλοβαθμα στελεχη που κανουν κουμαντο στην EA-Bioware

• Like 4

• Moderators

ωραιος! το κερδισες σε καποιο διαγωνισμο? :P

Mπορεί και σε fortune cookie. :P

Ναι, το ίδιο bug με του DAI. Δεν μου έτυχε στο Nomad. Νομίζω ότι έτυχε στο Tempest ή απλά δεν είχαν άλλα να πουν μέχρι να κάνω main mission.

εισαι σιγουρος πως δεν κανεις κατι λαθος?! :P

πρωτη φορα ακουω καποιον να λεει κατι τετοιο....

w6ud1nlXHqCAryJ8yVkM-QQHKdDRKqn_e3qQYIGz

Και εγώ συμφωνώ μαζί του, το δύο ήταν μεγάλο let down σε σχέση με το ένα. Με χάλασε τόσο πολύ που είναι το τελευταίο παιχνίδι που έχω κάνει pre-order (το witcher 2 και 3 είναι σε άλλο επίπεδο και δεν μετράνε :D ).

Με εξαίρεση τα companion mission και την τελευταία αποστολή (αρνητική παρένθεση ο γελοίος final boss) όλα για μένα ήταν downgraded , ειδικά το main story,και με έμφαση στο action.

• Like 1

Αυτη η μοδα που φτιαχνουμε ενα unpolished game,πεφτει καταγραυγη και μετα παμε να συμμαζεψουμε οτι μπορουμε ποτε θα σταματησει?

Καποια CD Project εκανε 9 μηνες delay στο Witcher 3 για να αποφυγει ακριβως το παραπανω και εδω εταιρειες που εχουν δεκαετιες στον χωρο δεν μπορουν να κανουν ενα 3μηνο delay να φτιαξουν καποια εξωφθαλμα προβληματα που εντελει θα εχουν αντικτυπο και στην εικονα αλλα και στις πωλησεις του παιχνιδιου.

Πραγματικα εχω απορια τι σκατα πτυχια πηραν τα υψηλοβαθμα στελεχη που κανουν κουμαντο στην EA-Bioware

Από την ανακοίνωση τους για το επερχόμενο patch.

It’s been two weeks since the launch of Mass Effect: Andromeda and we’re thankful to the millions of you who have already joined us on this journey

Μην απορείς καθόλου για τα πτυχία τους.

• Like 2

Ναι, το ίδιο bug με του DAI. Δεν μου έτυχε στο Nomad. Νομίζω ότι έτυχε στο Tempest ή απλά δεν είχαν άλλα να πουν μέχρι να κάνω main mission.

Ναι τι ειναι ομως? δεν εχω ιδεα και δεν εχω το mass και δεν θυμαμαι κατι στο DAI

ps εξακολουθουμε να λεμε για let downs για το mass ή εχουμε παει στο DA? γιατι εκει ναι το 2 κ το 3 ηταν let downs ειδικα το 2!  (οκ προφανως γουστα και πλακα κανω που επιμενω)

• Moderators

Ναι τι ειναι ομως? δεν εχω ιδεα και δεν εχω το mass και δεν θυμαμαι κατι στο DAI

Είναι όταν σταματάνε οι squadmates (λένε για το υπόλοιπο παιχνίδι) να μιλάνε μεταξύ τους, όταν τους έχεις στον χάρτη και σε ακολουθούν. Στο MEA συνήθως μιλάνε μέσα στο Nomad.

Δεν είσαι 100% σωστός εδώ όπως πολλοί εχουμε αυτή τη ψευδαίσθηση αλλα το Witcher 3 χρειάστηκε πολλα patches για να φτιάξουν κάποια πράγματα που ήταν αρκετά annoying όπως η αγαρμπη κίνηση του Geralt,bugs σε quests,προβλήματα με τον Roach κτλπα οπότε σχεδόν κανένα game δεν βγαίνει απροβληματιστο, που φυσικά δεν δικαιολογω κανέναν και ειναι απαράδεκτο να συνεχίζουν να βγάζουν unoptimized games.

Απλα σημασία έχει και τι κάνει η εταιρία μετα το release, πάρτε το Dishonored που βγαζανε patch καθε 3 βδομάδες, και παρολο που είναι ωραίο game ακομα δεν τρέχει σωστά... Το μονα Games νομίζω που τρεχανε τέλεια day one ηταν το Shadow of Mordor και Mad Max. Οπότε ας ελπίσουμε τουλάχιστον τα fixes να κάνουν το Andromeda καλύτερο και προς τη σωστή κατεύθυνση.

• Like 1

το Witcher 3 ειχε τα θεματακια του οπως ολα τα μεγαλα projects,αλλα μιλαμε οτι ηταν σε τερμα acceptable state.Εγω το τερματισα την πρωτη βδομαδα και πραγματικα δεν μπορεσε τιποτα να μου μπει στο ματι ως απαραδεκτο.Τα features που βαλανε αργοτερα ητανε feedback απο τους παικτες και οχι ελλειπη η λαθεμενα πραγματα στο release.Οποτε τα patches στο Witcher ηταν εξ'αρχης σαν bonus(περαν των οποιων bugfixes) και οχι αναγκαια.

Τελειως αστοχο να συγκρινεται το patching που χρειαζοταν το Witcher με το Andromeda.Μερα με την νυχτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...