Prospector8 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Τον Angryjoe τον παρακαλουθω πολλα χρονια και κατα 95% συμφωνω στις βαθμολογιες του και γουσταρω τα βιντεακια του, τωρα στο συγκεκριμενο game θα μπορουσε να δωσει το 7αρι αλλα δεν θα κολλησουμε στην βαθμολογια απλα με ξηνισε λιγο διοτι ειχε δωσει απλοχερα 8αρι στο Fallout -.- Σημερα θα μαθουμε λοιπον τι feedback απο τον κοσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 άκουσα καλά; δεν δούλεψαν με motion capture; ε γιαυτό είναι τόσο τραγικά τα animations! Όμως είναι καλό το review αυτό! 6/10 του βάζει με διορθώσεις 7/10 Ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό; Να μας πουν και όσοι το παίζουν.. ίσως και 8. είναι καλό παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι έπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Προσωπικά το αφήνω για αγορά το καλοκαίρι και ευελπιστώ να έχει φάει τουλάχιστον 2-3 major patches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Playable είναι μια χαρά, αρκεί να ξέρεις πού μπορεί να σκοντάψεις. Πάντως wait for the major stuff to be patched. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 ίσως και 8. είναι καλό παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι έπος. τις βαθμολογίες του joe έγραψα.. όταν το πάρω και το παίξω,θα σας πω και τις δικές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BiSgrJ_eTho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Τα jaggies στα ατημέλητα μαλλιά burn my eyes!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 https://www.masseffect.com/news/the-journey-ahead?sf53509859=1 Έρχεται την Πέμπτη το πρώτο patch... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εγω βασικά στην αρχή είπα να το παίξω κατευθείαν το andromeda χωρίς να έχω παίξει τα προηγούμενα.Αλλά μετά λέω κάτσε να παίξω όλα τα προηγούμενα για να καταλαβω και όλο το στορυ.Οπότε τώρα παίζω το Mass Effect 1 και είμαι στο πρώτο 2ωρο τώρα.Οπότε για να τα τερματήσω και τα 3 πρώτα θα μου πάρει πιστεύω 2 βδομάδες ,οπότε μετά απο 3 βδομάδες υπολογίζω να το αρχίσω το andromeda 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εύγε για την απόφαση σου. Από τις καλύτερες gaming εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εύγε για την απόφαση σου. Από τις καλύτερες gaming εμπειρίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Το ιδιο πραγμα κανω και εγω.Ειμαι στο 2. Ενταξει δε τη λες και τη καλυτερη gaming εμπειρια. Το 1 αξιζε.το 2 μεχρι εδω που ειμαι,ειναι αρκετα μετριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το ιδιο πραγμα κανω και εγω.Ειμαι στο 2. Ενταξει δε τη λες και τη καλυτερη gaming εμπειρια. Το 1 αξιζε.το 2 μεχρι εδω που ειμαι,ειναι αρκετα μετριο. Εντάξει γούστα είναι αυτά. Για το δύο θέλω την άποψη σου όταν το τελειώσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 το 2 προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου απο τα 3,το θεμα να τα παρεις με την σειρα με βρισκει αντιθετο λογω του οτι ειναι τεραστια παιχνιδια και μπορει να σε καψουν μεχρι να φτασεις στο andromeda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Εντάξει γούστα είναι αυτά. Για το δύο θέλω την άποψη σου όταν το τελειώσεις... Ναι σαφως.Αυτο που με χαλαει πολυ,ειναι η αλλαγη στο χειρισμο.Στο 1 ηταν απλα καλος,αλλα στο 2 καταφεραν και τον χειροτερεψαν. το 2 προσωπικα ειναι το αγαπημενο μου απο τα 3,το θεμα να τα παρεις με την σειρα με βρισκει αντιθετο λογω του οτι ειναι τεραστια παιχνιδια και μπορει να σε καψουν μεχρι να φτασεις στο andromeda. Με σειρα τα εχω παρει.Βγηκε εξαλλου και το ΜΕΑ στο θειο αλλα θελω να παιξω πρωτα τα αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Το ιδιο πραγμα κανω και εγω.Ειμαι στο 2. Ενταξει δε τη λες και τη καλυτερη gaming εμπειρια. Το 1 αξιζε.το 2 μεχρι εδω που ειμαι,ειναι αρκετα μετριο. εισαι σιγουρος πως δεν κανεις κατι λαθος?! πρωτη φορα ακουω καποιον να λεει κατι τετοιο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα