Alastor192 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Λιγο υπερβολικο το βιντεακι.. σατυρικο βιντεο υπερβολικο? Ελα ρε μην το ξαναπεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το βιντεο που περιμενε ολο το ιντερνετ εδω και καιρο https://www.youtube.com/watch?v=7KWkao73HuU πείτε μου ότι έχουν βγει patches και τα έχουν διορθώσει αυτά!! Αν ήταν άλλη εταιρία,ας πούμε μια indie ,θα το χε πάρει ο διάολας το παιχνίδι από την 1η μέρα ακόμα και δω μέσα.. Νομίζω είμαστε ανεκτοί για το όνομα που κουβαλάει..Στεναχωριέμαι που τον βλέπω έτσι τον τίτλο! Σεις που έχετε το παιχνίδι,να πηγαίνετε στα φορουμς της ΕΑ,να κάνετε report τα bugs! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=cEM9JOT-YCQ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Και εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη κοροϊδία των ημερών μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στο MEA αλλά σε όλη την βιομηχανία. Μια βιομηχανία η οποία έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια και αντί να κάνει βήματα προς τα μπροστά, συνεχώς ολισθαίνει. Μισοτελειωμένα unplayable παιχνίδια με day 1 patches, dlc, early access και δεν συμμαζεύεται. Βέβαια σε αυτό συμβάλουμε και εμείς ως άβουλα fanboys που δεν βάζουν μυαλό. Κάπως έτσι έτρεξα και εγώ και αγόρασα day 1 το dishonored 2, τα υπόλοιπα όσον αφορά το παιχνίδι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε. Την τριλογία την ευχαριστήθηκα όσο λίγα videogames,μου προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Και είμαι σίγουρος ότι θα ευχαριστηθώ και το MEA. Αλλά προς το παρόν δεν θα πάρω. Όταν με το καλό θα είμαι σε θέση να παίξω ένα καλύτερο παιχνίδι, όπως λέει ο φίλος παραπάνω, θα το τσιμπήσω. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μεγαλα ατομα δεν λεω για τα μικρα παιδια, μεγαλα ατομα δεν εχουν λιγη δοση αυτοσυγκρατησης? δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι 12χρονα που θελουν παγωτο ΤΩΩΩΩΩΡΑ ή που οι γονεις τους, τους εχουν κακομαθει σε τετοιο βαθμο και δεν τους εχουν πει ποτε ΟΧΙ που να πρεπει οπως και δηποτε να παρουν ενα παιχνιδι που δεν εχει δοκιμαστει ποτε απο κανεναν και γινονται τοσες μεγαλες προ-παραγγελιες και day 1 και βλακειες.......μιλαμε ο υπερκαταναλωτισμος εχει φτασει σε αλλα επιπεδα....και ειδικα αν αναλογιστουμε πως βρισκομαστε στην Ελλαδα της και καλα κρισης! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μεγαλα ατομα δεν λεω για τα μικρα παιδια, μεγαλα ατομα δεν εχουν λιγη δοση αυτοσυγκρατησης? δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι 12χρονα που θελουν παγωτο ΤΩΩΩΩΩΡΑ ή που οι γονεις τους, τους εχουν κακομαθει σε τετοιο βαθμο και δεν τους εχουν πει ποτε ΟΧΙ που να πρεπει οπως και δηποτε να παρουν ενα παιχνιδι που δεν εχει δοκιμαστει ποτε απο κανεναν και γινονται τοσες μεγαλες προ-παραγγελιες και day 1 και βλακειες.......μιλαμε ο υπερκαταναλωτισμος εχει φτασει σε αλλα επιπεδα....και ειδικα αν αναλογιστουμε πως βρισκομαστε στην Ελλαδα της και καλα κρισης! Καλα δεν πιστεύω να έσπασε η παγκα της ea με τις προπαραγγελιες απο Ελλάδα, εγω εναν μονο ξερω που το έκανε προπαραγγελια και ναι αυτος τα σκορπάει καπως τα χρηματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ένα μικρό vid από TB https://www.youtube.com/watch?v=lptcmV6k_u4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 δεν ειναι δυνατον να ειναι ολοι 12χρονα που θελουν παγωτο ΤΩΩΩΩΩΡΑ ή που οι γονεις τους, τους εχουν κακομαθει σε τετοιο βαθμο και δεν τους εχουν πει ποτε ΟΧΙ που να πρεπει οπως και δηποτε να παρουν ενα παιχνιδι που δεν εχει δοκιμαστει ποτε απο κανεναν και γινονται τοσες μεγαλες προ-παραγγελιες και day 1 και βλακειες.......μιλαμε ο υπερκαταναλωτισμος εχει φτασει σε αλλα επιπεδα....και ειδικα αν αναλογιστουμε πως βρισκομαστε στην Ελλαδα της και καλα κρισης! 1)Γενικα η Pc πλατφορμα ως τωρα δεν ειχε αρκετους αξιολογους τιτλους,με λιγα λογια οχι πολλες επιλογες να παιξεις απο παιχνιδια του 2017 2)Η εν λογω σειρα ME εχει τεραστιο fan base,αρα αρκετος κοσμος περιμενε το εν λογω παιχνιδι συγκεκριμενα φετος να το παιξει πως και πως.Δεν νομιζω να διεκρινες ατομα που εχουν αγορασει ως τωρα οτι εχει κυκλοφορησει day one 50και 60ευρω για να στεκουν τα περι κρισης. 3)Τα εχουμε πει νομιζω για το πως λειτουργουν τα hobby. Αλλος τα τρωει τα χρηματα αυτα σε εξοδους το Σ/Κ,αλλος στο τσιγαρο καθε μηνα,αλλος στα γηπεδα,αλλος αλλαζει καθε μηνα το τελευταιο ακριβο κινητο της αγορας με αλλο και παει λεγοντας. 4)Οταν καποιος περιμενει 5χρονια να βγει το παιχνιδι που θελει να παιξει πως και πως,ναι πιστεψε με θα του κακοφανει ασχημα να περιμενει σχεδον μισο χρονο να σουλουπωσουν το παιχνιδι,ειδικα αν εχει τα χρηματα να το παρει φυσικα. Τελος 5)μην ξεχνας οτι στα τεχνολογικα forum αρκετος κοσμος(αν οχι οι περισσοτεροι)εχουν αξιολογα και ακριβα συστηματα(ακομα και καρτες γραφικων των 250ευρω για Ελληνικα δεδομενα πολυτελεια ειναι,δεν ειναι μονο αυτες των 500ευρω)τα οποια και αγορασαν για να παιζουν συγχρονα παιχνιδια οπως το MEA. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πολύ ενδιαφέρον πάντως αυτό που είπε ο TB περί sidequests κτλ ότι όλα contribute to the whole, σπανια το βλέπεις σε game, έτσι ακόμα και τα fetch make some sense. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν έχει pause και δεν έχεις έλεγχο του squad σου, και tbh τα 1,2,3 για powers δεν βολεύουν καθόλου. https://www.youtube.com/watch?v=YjoZYiSY-C4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ένα μικρό vid από TB "Μικρό". Edit: Το έβαλα προς το τέλος, αλλά θα το δω από την αρχή κάποια στιγμή. Συμφωνώ με αυτά που λέει (pros and cons) που βάζει περιληπτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 "Μικρό". Edit: Το έβαλα προς το τέλος, αλλά θα το δω από την αρχή κάποια στιγμή. Συμφωνώ με αυτά που λέει (pros and cons) που βάζει περιληπτικά. Περίμενε μερικές μέρες μπορεί να βγάλει και Extended Cut 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Περίμενε μερικές μέρες μπορεί να βγάλει και Extended Cut Μπα, αφού το βίντεο δεν έρχεται σε 3 χρώματα, καλά είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ενα sum up που βρηκα για το βιντεακι του TB και που συμφώνησα 100% μαζι του ειναι το παρακατω: "A good 7/10 game. Deeply flawed, but good. It's the journey that matters and the journey is good." Other mentions: *Overall Graphics are phenomenal *Combat is great *Animations are inconsistent, ranging from horrible, to good *UI is bad. Too many menu settings and in-game concepts lack tooltips and shortcuts to make heads or tails of things *Story and characters are solid and keep you invested *AVP is a great addition for added motivation and context for side-questing *Side-quests are superior to DA:I Αυτο ειναι το νεο Mass effect,ουτε το χειροτερο παιχνιδι της χρονιας ετσι οπως το δειχνουν στο youtube ειναι, αλλα ουτε παει και για game of year. Προσωπικα ειμαι στο 60% (60ωρες) εχοντας τερματισει το game πλεον και τωρα συνεχιζω με καποια side quests/loyalty missions που τα αφησα για αργοτερα. Να δευκρινισω οτι, προσωπικα, δεν αντιμετωπησα ουτε 1 bug πουθενα σε ολη αυτη τη διαρκεια, για να μην νομιζουν καποιοι οτι ειναι κανα bugfest/unplayable game. Eιχε αρκετα drops στα fps ομως κυριως στα cutscenes και μεσα στο Tempest. Εχει και New Game+ που με ψηνει να το ξαναπαιξω με θηλυκό χαρακτηρα αυτη τη φορα. Πολύ ενδιαφέρον πάντως αυτό που είπε ο TB περί sidequests κτλ ότι όλα contribute to the whole, σπανια το βλέπεις σε game, έτσι ακόμα και τα fetch make some sense. Αυτό που με χάλασε είναι ότι δεν έχει pause και δεν έχεις έλεγχο του squad σου, και tbh τα 1,2,3 για powers δεν βολεύουν καθόλου. Αυτο με ενοχλησε και εμενα με την squad, αλλα δεν μπορω να πω οτι ειναι και αχρηστοι απο μονοι τους. Φυσικα και δεν παιζεις με 1,2,3 αλλα βαζεις σε key bindings. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγώ δυστυχώς έχω πετύχει κάμποσα bugs. Ελπίζω σύντομα να βγει patch που να διορθώνει πράγματα ή να το καθυστερούν για να μαζέψουν λίστα και να αρχίσουν να τικάρουν. Έχω κάνει σχεδόν 60 ώρες κι εγώ, είμαι στο 70% κι έχω κάνει όλα τα loyalty quests (αφήνω εγώ το crew μου παραπονεμένο; ) και τα side missions μέχρι τώρα, όπως και όσα tasks (secondary side missions) είχαν map pointers ή ασχολήθηκα να τα ψάξω. Τώρα είμαι πριν το Hunting the Archon quest, οπότε πλησιάζω προς το τέλος κι εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγώ δυστυχώς έχω πετύχει κάμποσα bugs. Ελπίζω σύντομα να βγει patch που να διορθώνει πράγματα ή να το καθυστερούν για να μαζέψουν λίστα και να αρχίσουν να τικάρουν. αν δεν τα κανεις αναφορα, μην περιμενεις να στα διορθωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Καλά, και το ότι τα αναφέρουμε δεν είναι σίγουρο τι και αν θα διορθωθεί, αλλά ισχύει ότι πρέπει να τα δίνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα