Προς το περιεχόμενο

Mass Effect: Andromeda

Tobajara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλούς παραλληλισμούς, καλό είναι να μήν μπερδεύουμε τις δυναμικές των πολιτικών συστημάτων, με αυτές του marketing προϊόντων και υπηρεσιών.

Αν πουλάς ένα προϊόν και το target group σου δεν το αγοράζει ή αντιδρά αρνητικά, δεν έχει κανένα νόημα να αποδώσεις ευθύνες στους υποψήφιους αγοραστές σου, επειδή εσύ νομίζεις ότι το προϊόν σου είναι καλό. Κάτι δεν έκανες σωστά.

Ασε με να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, οι καταναλωτές-ψηφοφόροι είναι οι ίδιοι άνθρωποι...όχι ότι η bioware και η κάθε bioware  τα κάνει όλα καλά...

Φυσικά μια εταιρία έτσι πρέπει να σκεφτεί πάντως, διαφορετικά δεν θα ξέρει τίποτα από πωλήσεις και marketing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σου το είπα, μπορούμε να κάνουμε πολλούς παραλληλισμούς μεταξύ ψηφοφόρων και καταναλωτών, και σε αυτούς τους παραλληλισμούς ισχύουν οι ίδιοι κανόνες marketing.

Μπορεί να είσαι πολιτικός με τις καλύτερες προθέσεις και το καλύτερο πρόγραμμα, και στη προεκλογική σου εκστρατεία να μήν συμβαδίσεις με τις τάσεις του target group σου, να μήν προωθήσεις σωστά τις υπηρεσίες που διαφημίζεις ότι θα προσφέρεις και στο τέλος να χάσεις.

Ομοίως μπορεί κάποιος πολιτικός να μήν έχει καλές υπηρεσίες να προσφέρει, αλλά να πλασάρει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο που να κερδίσει το target group του.

Επειδή όμως δεν θέλω να πολιτικοποιήσω τη συζήτηση, θα σταματήσω εδώ τους παραλληλισμούς, διότι όπως είπα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όμοια με το marketing προϊόντων.

Όσον αφορά τις εταιρίες που πουλάνε προϊόντα ή υπηρεσίες, η αγορά αλλάζει συνεχώς, η κουλτούρα των διαφόρων target groups αλλάζει, και η κάθε εταιρία πρέπει να συμβαδίζει με αυτές τις αλλαγές, αν θέλει να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη.

• Like 2

Εγω το απολαμβάνω στο έπακρον πάντως. Εχει τα θεματακια του αλλα εαν τα προσπεράσεις θα δεις ενα καλογραμμένο game, χωρις fps drops,και με αρκετά καλο multiplayer.

• Like 3

Σου το είπα, μπορούμε να κάνουμε πολλούς παραλληλισμούς μεταξύ ψηφοφόρων και καταναλωτών, και σε αυτούς τους παραλληλισμούς ισχύουν οι ίδιοι κανόνες marketing.

Μπορεί να είσαι πολιτικός με τις καλύτερες προθέσεις και το καλύτερο πρόγραμμα, και στη προεκλογική σου εκστρατεία να μήν συμβαδίσεις με τις τάσεις του target group σου, να μήν προωθήσεις σωστά τις υπηρεσίες που διαφημίζεις ότι θα προσφέρεις και στο τέλος να χάσεις.

Ομοίως μπορεί κάποιος πολιτικός να μήν έχει καλές υπηρεσίες να προσφέρει, αλλά να πλασάρει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο που να κερδίσει το target group του.

Επειδή όμως δεν θέλω να πολιτικοποιήσω τη συζήτηση, θα σταματήσω εδώ τους παραλληλισμούς, διότι όπως είπα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όμοια με το marketing προϊόντων.

Όσον αφορά τις εταιρίες που πουλάνε προϊόντα ή υπηρεσίες, η αγορά αλλάζει συνεχώς, η κουλτούρα των διαφόρων target groups αλλάζει, και η κάθε εταιρία πρέπει να συμβαδίζει με αυτές τις αλλαγές, αν θέλει να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη.

Εννοείται ότι δεν έχει νόημα να συνεχιστεί, άλλωστε ο παραλληλισμός  που έκανα (με μεγάλη δόση χιούμορ) με το "ο λαός δεν φταίει ποτέ" είχε το νόημα ότι χαιδεύουμε αυτιά για να μην στενοχωρήσουμε και χάσουμε ψηφοφόρους...επίσης επειδή τον λαό τον βολεύει αυτό, μεγάλο κομμάτι του  αναπαράγει το σλόγκαν.

Πραγματικά απορώ με το κράξιμο που έχει φάει το παιχνίδι, η κοινότητα των gamers έχει ξεφύγει, έτοιμη να βγάλει χολή που δεν έχει και κάποιο μέτρο επίσης και φυσικά οι περισσότεροι κράζουν χωρίς να το έχουν πιάσει στα χέρια τους κάν. Εντυπώσεις από το παιχνίδι από τις λίγες ώρες που έχω παίξει, θετικότατες.

Είναι αυτό που λέμε ο  λαός (ψηφοφόρος) δεν φταίει ποτέ, :-D

Με την διαφορά ότι αν μια εταιρεία σου προσφέρει κακό προϊόν, έχεις δικαίωμα να πάρεις καινούριο. Ο πολιτικός από την άλλη μπορεί να σου πάρει το σπίτι, τα λεφτά, τα σώβρακα, κτλ. Γενικά, μιλάμε για κάτι που έχει εξουσία πάνω σου, και για κάτι που απλά είναι ένα υλικό αγαθό που επέλεξες να αγοράσεις. Μην μπλέκεις βούρτσες με λούτσες.

• Moderators

όποιος περιμένει μερικά πατς , πιστεύω οτι θα παίξει ένα καλύτερο παιχνίδι.

Συμφωνώ. Έχω προχωρήσει το παιχνίδι αρκετά (δεν κοίταξα πόσες ώρες, αλλά έχω περάσει τις 50 και το 50%) και έχει θέματα κάτω από το καπώ (με quests όπως είχα πει) που θέλουν φτιάξιμο.

Επίσης ισχύει ότι μου έχουν κάτσει αρκετά fetch quests (of the annoying kind) στους πλανήτες και ναι μεν έχουν ένα μοτίβο (π.χ. φωτιά και κόσμος τριγύρω, objective thingy, τα υπόλοιπα 2 θα είναι πάλι σε φωτιά με κόσμο τριγύρω), δεν εμφανίζονται στον χάρτη για να ξέρεις σε ποιο να πας ακριβώς. Aυτό δεν νομίζω να πατσαριστεί. :P

Από την μία ψάχνεις τους (μεγάλους) χάρτες που αλλιώς μπορεί να πήγαινες χύμα και να έφευγες, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι αν κάτσεις να τα κάνεις, κόβει αρκετά το pacing.

Έχω κάνει και κάμποσα loyalty missions, μου αρέσει το crew, αν και ως συνήθως για ME, οι "ενοχλητικοί" είναι οι human squadmates.

Ενώ είχα στανταράκι squad Vetra / Drack, τώρα ο Drack είναι 50-50 με τον Jaal. ^_^

@Skull

Τελικά το πήγα σε singularity / charge / nova το primary Vanguard profile μου. Έλεγα να μην το κάνω Novaguard πάλι, αλλά...it works. :P

Edit:

https://youtu.be/DhmqpLe2QZE

όποιος περιμένει μερικά πατς , πιστεύω οτι θα παίξει ένα καλύτερο παιχνίδι.

Και εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη κοροϊδία των ημερών μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στο MEA αλλά σε όλη την βιομηχανία. Μια βιομηχανία η οποία έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια και αντί να κάνει βήματα προς τα μπροστά, συνεχώς ολισθαίνει. Μισοτελειωμένα unplayable παιχνίδια με day 1 patches, dlc, early access και δεν συμμαζεύεται. Βέβαια σε αυτό συμβάλουμε και εμείς ως άβουλα fanboys που δεν βάζουν μυαλό. Κάπως έτσι έτρεξα και εγώ και αγόρασα day 1 το dishonored 2, τα υπόλοιπα όσον αφορά το παιχνίδι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε.

Την τριλογία την ευχαριστήθηκα όσο λίγα videogames,μου προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Και είμαι σίγουρος ότι θα ευχαριστηθώ και το MEA. Αλλά προς το παρόν δεν θα πάρω. Όταν με το καλό θα είμαι σε θέση να παίξω ένα καλύτερο παιχνίδι, όπως λέει ο φίλος παραπάνω, θα το τσιμπήσω.

• Like 1

Και εκεί βρίσκεται η μεγαλύτερη κοροϊδία των ημερών μας. Δεν αναφέρομαι μόνο στο MEA αλλά σε όλη την βιομηχανία. Μια βιομηχανία η οποία έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια και αντί να κάνει βήματα προς τα μπροστά, συνεχώς ολισθαίνει. Μισοτελειωμένα unplayable παιχνίδια με day 1 patches, dlc, early access και δεν συμμαζεύεται. Βέβαια σε αυτό συμβάλουμε και εμείς ως άβουλα fanboys που δεν βάζουν μυαλό. Κάπως έτσι έτρεξα και εγώ και αγόρασα day 1 το dishonored 2, τα υπόλοιπα όσον αφορά το παιχνίδι λίγο πολύ τα γνωρίζουμε.

Την τριλογία την ευχαριστήθηκα όσο λίγα videogames,μου προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Και είμαι σίγουρος ότι θα ευχαριστηθώ και το MEA. Αλλά προς το παρόν δεν θα πάρω. Όταν με το καλό θα είμαι σε θέση να παίξω ένα καλύτερο παιχνίδι, όπως λέει ο φίλος παραπάνω, θα το τσιμπήσω.

Νομίζω σε αυτά τα θέματα, μόνο εμείς οι καταναλωτές φταίμε. Αν δεν το αγόραζες, ο άλλος δεν θα το έφτιαχνε.

• Moderators

To μεγάλο πρόβλημα και δίκοπο μαχαίρι είναι ο Διάβολος (ΕΑ).

Κοιτάνε μόνο πωλήσεις. Αν δεν πουλήσει, δεν φταίει ποτέ η ΕΑ για το τι χρόνο / χρήμα / οτιδήποτε έδωσε στην ομάδα.

Cut την σειρά.

Medal of Honor, Dead Space...we will miss you.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...