SPANK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Απο οτι βλέπω έβγαλαν μια προσφορά αν πάρεις το origin access η ea access μπορείς να παίξεις γύρω στις 10 ώρες απο τις 16 του μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Απο οτι βλέπω έβγαλαν μια προσφορά αν πάρεις το origin access η ea access μπορείς να παίξεις γύρω στις 10 ώρες απο τις 16 του μήνα Ναι ισχυει και το πηρα μαλιστα απο cdkeys απο 3.99λιρες για μενα στις 2.99,οποτε 16 του μηνα θα δουμε αν το game αξιζει η οχι,γενικα δεν μου φανηκε ασχημο αυτα που που προσφερει το access αυτο. Tωρα τι ωρα ανοιγει στις 16 ψαχνω να βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=6OmW-4F4h30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 βλεπω απο την 1 αυτο το ποστ.... Σίγουρα σεναριακά δεν έχει νόημα. Νομίζω όμως ότι επιβάλλεται να τα παίξει για να κατανοήσει το σύμπαν του παιχνιδιού. Είναι και παιχνιδάρες τα άτιμα που προσφέρουν αρκετές συγκινήσεις. Άσε που μέχρι να τα τελειώσει το Andromeda θα έχει πέσει στο τριαντάευρο και θα έχει φανεί αν αξίζει τελικά... και απλα θελω να επιμενω στην θεση μου να μην το ΞΑΝΑ-παιξεις μονο και μονο επειδη ο αρνητισμος μου και ο φοβος μου για καποιον λογο πως το οτι παιχνιδι δεν θα ειναι καλο θελει να σε γλυτωσει απο το τεραστιο ξενερωμα που θα παρεις αν πραγματι ο φοβος μου επαληθευτει!απο την αλλη βλεπω σχολια οτι δεν εχουν παιξει ΠΟΤΕ τα mass effect και αναρωτιεμαι λιγο πως ζειτε....οποτε και θα σας προτεινα να τα παιξετε αμεσα γιατι ειναι παιχνιδαρες ειδικα για το 1ο θυμαμαι ειχα βρει και και κατι mods για να το κανουν να μοιαζει λιγο πιο ομορφο και προσφατο μιας και εχει περασει και μια 10ετια πλεον απο οταν βγηκε αν και δεν ειναι τα γραφικα το σημαντικο στοιχειο τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Βλέπω συνέχεια το "We'll bang, OK?" και είχα ξεχάσει αυτά. NSFW talk, comedy questionable for some people. ναιιιιιιιιι ρε μαν! χαχαχαχα.. βλέπω ότι έχω κάποια viewed μου χαν λείψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Γενικά το ΜΡ είναι σαν του ΜΕ3 όπως φαίνεται, οπότε that's not bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 το videακι με το MP εμενα μου αρεσε αρκετα παντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metalman9 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Παιδιά ή έκδοση που βρίσκω στο skroutz είναι όντως physical copy σε dvd δισκάκια ή απλά είναι το κουτί με τον κωδικό για να το ενεργοποιήσω και να το κατεβάσω χωρίς να το περάσω απο dvd? Ρωτάω γιατί είχα διαβάσει παλαιότερα ότι δεν θα υπάρξει physical edition, στην Ευρώπη τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Προσωπικά μου φάνηκε ανούσιο το MP χωρίς να έχει κάτι να προσφέρει, αλλα θα μου πεις πως αλλιώς θα ξοδέψεις τα "Andromeda Coins", καλύτερα να μην είχε και να έπεφτε η δουλειά στο SP. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Προσωπικά μου φάνηκε ανούσιο το MP χωρίς να έχει κάτι να προσφέρει, αλλα θα μου πεις πως αλλιώς θα ξοδέψεις τα "Andromeda Coins", καλύτερα να μην είχε και να έπεφτε η δουλειά στο SP. Συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Το MP τους μάρανε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μπέφτω από ντα ζύννεφα. "Yeah, about that. The first few hours of Andromeda are a gruesome trudge through the most trite bilge of the previous three games, smeared out in a setting that’s horribly familiar, burdened with some outstandingly awful writing, buried beneath a UI that appears to have been designed to infuriate in every possible way." "Side quests feel like something from a 2004 Korean MMO. Just complete nothingness, running from map icon to map icon, scanning objects with your scanner when told to, and then AI companion SAM letting you know that, yup, the source of the defects has been found/animal has been captured/toddler reunited with rabid tiger, despite your actually doing nothing relevant to the tissue-thin narrative." 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bagerisu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Προσωπικά μου φάνηκε ανούσιο το MP χωρίς να έχει κάτι να προσφέρει, αλλα θα μου πεις πως αλλιώς θα ξοδέψεις τα "Andromeda Coins", καλύτερα να μην είχε και να έπεφτε η δουλειά στο SP. Ειλικρινά αυτό με το MP δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα. Λες και δεν υπάρχουν δεκάδες παιχνίδια εκεί έξω μόνο για MP. Τί παραπάνω έχουν να δώσουν σε σχέση με τους υπόλοιπους; Αυτοί στη CD Project χαζοί είναι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μπέφτω από ντα ζύννεφα. "Yeah, about that. The first few hours of Andromeda are a gruesome trudge through the most trite bilge of the previous three games, smeared out in a setting that’s horribly familiar, burdened with some outstandingly awful writing, buried beneath a UI that appears to have been designed to infuriate in every possible way." "Side quests feel like something from a 2004 Korean MMO. Just complete nothingness, running from map icon to map icon, scanning objects with your scanner when told to, and then AI companion SAM letting you know that, yup, the source of the defects has been found/animal has been captured/toddler reunited with rabid tiger, despite your actually doing nothing relevant to the tissue-thin narrative." Ακούγεται σα να έχει τα ίδια προβλήματα με το DAI (bioWare...). Πάντως και η αρχή του DAI ήταν έτσι και ο βασικός λόγος που το είχα παρατήσει ..καταραμένα hinterlands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μπέφτω από ντα ζύννεφα. "Yeah, about that. The first few hours of Andromeda are a gruesome trudge through the most trite bilge of the previous three games, smeared out in a setting that’s horribly familiar, burdened with some outstandingly awful writing, buried beneath a UI that appears to have been designed to infuriate in every possible way." "Side quests feel like something from a 2004 Korean MMO. Just complete nothingness, running from map icon to map icon, scanning objects with your scanner when told to, and then AI companion SAM letting you know that, yup, the source of the defects has been found/animal has been captured/toddler reunited with rabid tiger, despite your actually doing nothing relevant to the tissue-thin narrative." χαίρομαι πολύ! Στον 1 μήνα κυκλοφορίας θα κάνει 25€ δηλαδή ,άμα θαφτεί από τα reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα