mike299 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Έτσι όπως το πάμε, στο τέλος θα θυμόμαστε περισσότερο τα σχόλια εδώ μέσα παρά το ίδιο το παιχνίδι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Plot twist: Βγαίνει το game και είναι καλύτερο και από τα KOTOR... by far..(too much eh?! ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Plot twist: Βγαίνει το game και είναι καλύτερο και από τα KOTOR... by far..(too much eh?! ) Δεν υπαρχει καμια περιπτωση, το μοναδικο πραγμα που θα ειναι καλυτερο απο τα kotor ειναι τα γραφικα. ΥΓ. Επισης μην ξεχναμε οτι υπαρχει σοβαρη περιπτωση το kotor 2 (pre restoration project) να ειναι πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι απο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ειρωνικό ήταν το post μου dude σαν το nick σου, i know it smells fishy γιατί δεν έχουν δείξει σχεδόν τίποτα από gameplay αλλα σίγουρος για κάτι που δεν έχεις ιδέα καλο είναι να μην είσαι ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ειρωνικό ήταν το post μου dude σαν το nick σου, i know it smells fishy γιατί δεν έχουν δείξει σχεδόν τίποτα από gameplay αλλα σίγουρος για κάτι που δεν έχεις ιδέα καλο είναι να μην είσαι ποτε Τι ειρωνικο εχει το nickname μου; Ναι δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος αλλα μπορω να κρινω απο το τι εχουν παρουσιασει τα τελευταια χρονια και να κρινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ε, εντάξει, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα πάντως, είναι συγκινητική φωτογραφία Το πέτυχα στο 9gag με τίτλο "The original Suicide Squad". Αν μπορεί να τη βρει κανείς σε μεγάλο μέγεθος θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. EDIT: τελικά κατάφερα κι βρήκα την αυθεντική (νομίζω) σε μέγεθος ταπετσαρίας, όπου αποφεύγονται και τα jaggies από την αλλαγή μεγέθους. Αντικατέστησα την παλιά με την πολύ καλύτερη νέα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2017 από Tobajara 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Από εδώ: http://lesime.deviantart.com/art/The-Mass-Effect-Team-454308137 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Εισ'ωραίος και μετράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Αφού έκανα edit 50 φορές το post γιατί μία έβαζα το link από wallpaper site που έδινε το link για deviantart, μετά έβαζα το high-res link και έβλεπα ότι έσπαγε, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HrWgLMH8yRU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=HrWgLMH8yRU Οκ, πανω κατω οτι περιμενα, το gameplay στην μαχη ειναι αυτο ενος third person shooter, δεν με αρεσει αλλα το εχω αποδεχθει ως αναγκαιο κακο απο το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Gears of War clone είναι το combat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 ότι τρέιλερ έχουμε δει,δεν μου έχει αρέσει κανένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Λίγο είδαμε την Sis-Ryder, πάλι την ίδια φάτσα με το creepy χαμόγελο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Story και χαρακτήρες να έχει καλούς και θα είμαι ευχαριστημένος, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα