Προς το περιεχόμενο

Mass Effect: Andromeda

Tobajara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνίδι θα 'ναι αρκετά κακό, είναι disarm scene αυτό το πράγμα τώρα ; Λες και βλέπω παιδικό της πλάκας τελείως όμως. Τα facial animations είναι αίσχος.

KHP4meE.gif

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πολύ καλό motion capture.. ξέρω τουλάχιστον 20 άτομα που μπορούν να σου κάνουν πολύ πιο ρεαλιστικό (κινησεολογικά πάνω από όλα  ) αφοπλισμό 

ούτε σε ταινία steven seagal τέτοια βαρεμάρα, που είναι λες και κατάπιε ένα αγριογούρουνο και έχει καούρες

παίζει low budget φάση, ή απλά βαριούνται; 

• Like 1

Κλασικά βόδια είναι που θέλουν το παιχνίδι τους να είναι SJW approved. Μέχρι και προπαγάνδα υπέρ της Κλίντον έκαναν. Εύχομαι να έχουν την αποτυχία του Mafia 3.

Μέχρι και προπαγάνδα υπέρ της Κλίντον έκαναν.  

αλήθεια; :lol:

μάλλον πέρασε και δεν ακούμπησε τη βλέπω τη κατάσταση, μόνο για τους console owners και το 4Κ το βλέπω να χρησιμοποιείται (ετοιμάζομαι να μας τα κάνουν τσουρέκια) 

• Moderators

παίζει low budget φάση, ή απλά βαριούνται; 

Aνακυκλώνει πολύ συχνά η BioWare animations. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι από παλιότερο Mass Effect (αν και δεν θυμάμαι κάποιο disarm).

Περιμένω να δω την Shepard Punch. :P

• Like 1

Το παιχνίδι θα 'ναι αρκετά κακό, είναι disarm scene αυτό το πράγμα τώρα ; Λες και βλέπω παιδικό της πλάκας τελείως όμως. Τα facial animations είναι αίσχος.

KHP4meE.gif

OK μιλάμε για ένα animation που εξαρτάται από μια επιλογή που μπορεί οι μισοί players να μην την κάνουν ποτε, δεν μου φαίνεται περίεργο να ανακυκλώνουν και εγώ το ίδιο θα έκανα tbh. Τώρα το facial animation σε συνδυασμό με τα άσχημα μούτρα της τύπισσας (ffs πρέπει να προσπαθήσεις να κανεις άσχημα μούτρα σε game) ναι είναι τραγικά για ένα game που οι διάλογοι είναι core element του gameplay.

• Like 1

Yap, πολύ περισσότερο από πριν, αυτή είναι και η επίσημη δικαιολογία για τα κακά μούτρα των "premade", ότι και καλά λίγοι επιλεγουν default Shepard, thats bollox if you ask me.

p.s. Ghost δεν ξέρω ποσο κοστίζει ένα animation στην παραγωγή αλλα σίγουρα ξέρω κοστίζει στο stability και performance, οποτε ναι, μερικά optimized animations που παίζει να τα δεις μια φορα και άμα δεν με νοιάζει, εδώ η Ubisoft έχει τα ίδια animation από το 2007 :D still lazy ofc.

• Like 2

Customization θα έχει στην εμφάνιση του χαρακτήρα ή θα πρέπει να φάμε στην μούρη αυτό το πράγμα;

Στον δικό σου χαρακτήρα θα έχει(ο Pathfinder), αλλά το non binary asari και την πατατόφατσα θα τους φάμε στη μάπα γιατί θα πρέπει να τους παίρνεις μαζί στις αποστολές ή να κάνεις τα αποκλειστικά quests τους.

Εκτός αν παίξεις με female χαρακτήρα οπότε γλυτώνεις την πατατόφατσα.

Πάντως το παιχνίδι οπτικά τουλάχιστον θα είναι απόλαυση σε 4Κ OLED/QLED τηλεόραση ή σε high refresh monitor.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...