privateer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Περιμένουμε και βιντεάκι με παρουσίαση για όσους δεν έχουμε Windows phone και σκεφτόμαστε να πάρουμε! Είχε κάνει την εμφανισή της εδώ http://www.youtube.com/watch?v=JhLpuyROo4w&feature=player_embedded 1
atropa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 FINNALY!! ειναι πολύ όμορφο το αππ. αλλα μου δημιουργεί πρόβλημα οταν πάω να κάνω ποστ στο φόρουμ. πατώντας να πάει το μήνυμα.. επιστρέφει με ερρορ χωρίς να έχει γίνει το ποστ. είτε wifi είτε 3g. lg optimus 7. κατά τα άλλα είναι πολύ καλό το αππ και πλήρες.
mariosCS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ωραιο interface! καποιες παρατηρησεις: Στα ΠΜ μεσα στο μηνυμα δεν κανει scrolling. Οποτε ενα μεγαλο μηνυμα δεν μπορει να διαβαστει. Τωρα που κανω post δεν δουλευει το prediction ουτε στα Ελληνικα ουτε στα Αγγλικα. Στο αρχικο tab με τα νεα καλο θα ηταν να ειναι μαυρο το background και οχι η εικονα,για να ειναι πιο ευαναγνωστο. Καποια formatting issues υπαρχουν. πχ στην ειδηση για τα xperia δεν ειναι σωστο το allignment στην αρχη και στο τελος της λιστας. Γενικα πολυ καλη υλοποιηση παντως! Μπραβο Sent from insomnia for Windows Phone
teohokage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 πολύ καλή εφαρμογή,απλά νομίζω ότι το live tiles δεν δουλεύει τέλεια
wazomania Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μπράβο καλή δουλειά Sent from my iPhone using Insomnia
Typhoon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Η εφαρμογή έχει δηλωθεί να κυκλοφορήσει σε όλα τα marketplace αλλά αυτό φαίνεται γίνεται με αργούς ρυθμούς. Δοκιμάστε να αλλάξετε και το region στο κινητό σας σε UK η δοκιμάστε να το κατεβάσετε από τη σελίδα της εφαρμογής που ανακατευθύνει σε άλλο Store και το στέλνει μετά στη συσκευή. Θέλει λίγο υπομονή όπως με ενημέρωσε και η Microsoft για να φανεί σε όλα τα store. Δεν γίνεται να αλλάξεις region τόσο εύκολα. Πρέπει να αλλάξεις το Windows Live account με το οποίο είναι συνδεδεμένο το τηλεφωνό σου και αυτό ισοδυναμεί σχεδόν με επιστροφή στα default settings. Εξ'ού και το δικό μου είναι ακόμα στη Γερμανία, παρ'όλο που δεν μένω πια εκεί.
ektor7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παντως χρειαζεται πολυ δουλεια ακομη,για να γινει πληρως λειτουργησιμο! 1.Δε μπορεις να επεξεργαστεις το μηνυμα σου και ουτε να απαντησεις σε καποιο,με παρενθεση! 2.Χρειαζεται επιγωντος μια επιλογη,οταν εισαι σε ενα θεμα να σε βγαζει,γρηγορα και αμεσα στη αρχικη σελιδα του φορουμ ή του app! 3.Δε δουλευει,σε μενα ο ορθογραφος! 4.Οταν φύγεις από το μηνυμα και πας στις επισυναψεις,οταν επιστρέψεις ξανά εκεί που είναι το μηνυμα,ότι εχεις γράψει σβήνονται! 5.Προταση μου,ειναι αν γινεται,εκτος απο τα βελοι,για μπροστα πισω,να μπορουμε να το κανουμε με δακτυλο,οπως ειναι ο ie στα windows8! Αυτα τα ολιγα για αρχη! Παρ'ολα αυτα εχει γινει πολυ καλη δουλεια και περιμενουμε τις διορθωσεις! Sent from my HD2
disqualified Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν γίνεται να αλλάξεις region τόσο εύκολα. Πρέπει να αλλάξεις το Windows Live account με το οποίο είναι συνδεδεμένο το τηλεφωνό σου και αυτό ισοδυναμεί σχεδόν με επιστροφή στα default settings. Εξ'ού και το δικό μου είναι ακόμα στη Γερμανία, παρ'όλο που δεν μένω πια εκεί. όντως ειιναι εξισου αβολο γιατι δε θα αναβαθμιζονται οι εφαρμογες και θα πρεπει να επαναγκαταστησεις οταν καποια εχει update
johnieXoX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 πολύ καλή προσπάθεια, όσο και αν δεν έχω καταφέρει να ποστάρω από το lg e900.. έχει κάποια θεματάκια.. όσοι δυσκολεύονται να την εγκαταστήσουν ας δοκιμάσουν το ακόλουθο link http://www.windowsph...apptype=regular (το παραπάνω link μου στάλθηκε με mail από την microsoft)
Spyros_Spy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να την κατεβάσω; Στο marketplace του κινητού δεν εμφανίζεται καν και από πισί μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι από τον τόπο μου.. Πρέπει να πειράξω τα region του account ή του κινητού; ή του πισί;
johnieXoX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να την κατεβάσω; Στο marketplace του κινητού δεν εμφανίζεται καν και από πισί μου λέει ότι η εφαρμογή δεν είναι από τον τόπο μου.. Πρέπει να πειράξω τα region του account ή του κινητού; ή του πισί; δοκίμασε το παραπάνω link
spartan29gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε το παραπάνω link Δυστυχως λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα,
johnieXoX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστούμε που αποκτήσατε την εφαρμογή Insomnia από το Windows Phone Store! Ορίστε πώς να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε: Πατήστε την παρακάτω σύνδεση από το τηλέφωνό σας, για να μεταβείτε στις λεπτομέρειες της εφαρμογής, μέσα στο Store. http://www.windowsphone.com/s?appid=4201a12e-55e3-4e67-a86f-94d7f51f695c&apptype=regular Όταν σας ζητηθεί, πατήστε το κουμπί "Εγκατάσταση". Η λήψη της εφαρμογής σας θα ξεκινήσει. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή σας στη λίστα εφαρμογών. Ελπίζουμε να απολαύσετε την εφαρμογή και σας ευχαριστούμε ξανά για την επίσκεψή σας στο Windows Phone Store. Η Microsoft σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τη Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων μας. http://go.microsoft.com/fwlink/?linkId=248681&clcid=0x408 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα