Προς το περιεχόμενο

American Horror Story Season 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελειωσα την 1η σεζον

Ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια. Και ζωντανη παντα, μην το ξεχναμε

θελω να τα σχολιασω ολα αλλα δεν γινετε. εχει πολλες ελεηνες σκηνες με την εννοια οτι δεν γινετε να συμβαινουν αυτα, σιγουρα υπηρχε και αλλη λυση

δεν εχω τρομαξει καθολου αν αυτο ειναι το κονσεπτ σε μερικα επεισοδια ή σκηνες

edit. Ξεχασα το υπερτατο σχολιο. μολις ειδα το τελος ειπα: Και εγεννετο Dexter

Επεξ/σία από gavros10
  • Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καπως ετσι ειναι οντως, μια κλασικη ιστορια με στοιχειωμενο σπιτι, φαντασματακια να παιζουν στο υπογειο, μια ηλιθια οικογενεια που δεν περνει πρεφα, με λιγο ενδιαφερον σαλτσα σε διαφορα σημεια που την κανουν υποφερτη και καπια βελτιωση απο τα μισα και μετα.. Η 1τη σεζον σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει τον ορο horror story. Και εγω προσοπικα την βρισκω απειρως κατωτερη απο την 2ρη. Η παρανοια, το φιλιγκ χορορ, οι τολμηρες σκηνες......κτλπ....ειναι σε 5 επιπεδα πανω στην 2ρη.

Οποτε εαν αισθανεσαι λιγο απογοητευμενος η αδιαφορος απο την 1τη σεζον, ντοντ γοουρι, βουτα αμεσως στην 2ρη. Αν δεν το ξερεις ηδη, το ολο κονσεπτ αλλαζει, ουσιαστικα μιλαμε για αλλη σειρα, καθως καθε σεζον εχει διαφορετικη ιστορια, σκηνικα, χαρακτηρες, οι περισοτεροι ηθοποιοι επιστρεφουν αλλα παιζουν εντελως αλλους ρολους. Και οπως ξαναπαμε το σπαστικο ζευγαρι (και η κορη τους) της 1της σεζον απουσιαζει απο την 2ρη (μεχρι τωρα)

Δημοσ.

Περα απο το διαφορετικο σκηνικο με το ασυλο, ο λογος ειναι οτι δεν εχουν φανει ακομα οι Dylan McDermott και Connie Britton, το ζευγαρι της 1της σεζον. Δυστηχως λενε οτι ο 1τος θα γυρισει, για την κονι δεν εχω ακουσει κατι

Το IMDB παντως δεν τον εχει στη λιστα των επομενων επεισοδιων της σειρας ουτε στην αναλογη σελιδα του.

Δημοσ.

θαρω οτι εχουν πει οι δημιουργοι οτι θα γυρισει σε ρολο εκπληξη προς το τελος της σεζον και μαλλον εξεπητηδες δεν τον εχουν βαλει στα κρεντιτ. Ισως ειναι ο

ο δολοφονος με την μασκα δερμα, στην συγχρονη εποχη

Δημοσ.

τι να σου πω, δεν εχω προσεξει κατι ιδιαιτερω, οι πληροφοριες ειναι απο τα φορουμ του imdb. εκει λενε οτι ειναι η φωνη αυτουνου που ειπα στην αρχη. αλλοστε δυσκολο να ειναι ο ιδιος τοσα χρονια μετα.

Δημοσ.

τι να σου πω, δεν εχω προσεξει κατι ιδιαιτερω, οι πληροφοριες ειναι απο τα φορουμ του imdb. εκει λενε οτι ειναι η φωνη αυτουνου που ειπα στην αρχη. αλλοστε δυσκολο να ειναι ο ιδιος τοσα χρονια μετα.

και αν είναι ο ίδιος και έχει δέχθει το επιτυχημένο πλέον πείραμα του αρντεν για την αιωνιότητα??ε?ε?ε?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και αν είναι ο ίδιος και έχει δέχθει το επιτυχημένο πλέον πείραμα του αρντεν για την αιωνιότητα??ε?ε?ε?

Dude that's sick!

I like it :lol:

Απο τη στιγμη που το ανεφερες εκει κατεληξα κι εγω!

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εξυμνειτε τοσο την σειρα. ειναι ενα ψυχιατρικο ασυλο που αντι ο σκηνοθετης να μας κανει να τρομαζουμε, εγω προσωπικα γελαω. εχει κατι ωραιες στιγμες που παιζει αυτο το τρελο βιολι απο πισω αλλα τιποτα το τρομακτικο-σοβαρο. για ψυχιατρειο οι ασθενεις με αριστα το 10 περνουν 1. επρεπε να ειχε φονιαδες, εμπρηστες, βιαστες και διαφορα τετοια κοινοτυπα που για εκεινη την εποχη δεν νομιζω να ηταν. Οταν εχεις ασθενη που ολη μερα τον παιζει και που η αλλη βαραει το κεφαλι της στον τοιχο δεν πας πουθενα. θα μπορουσε να ηταν οντως επος αν την σκηνοθετουσαν σαν το shutter island. αλλα δεν εχουν τον scorsese. μεχρι τωρα μονο οι εξωγηινοι ειναι λιγο ακυροι. ολα τα υπολοιπα κολλανε ετσι οπως το εχουν φτιαξει αλλα σαν σεναριο ειναι αδυναμο. τωρα με τον quinto (του οποιου η ερμηνεια ειναι καταπληκτικη) κατι παει να γινει.

αμα αρχισω μια σειρα δεν την σταματω λογω καποιων χαρακτηρων. αυτη, αν και στον 2ο κυκλο θα την σταματαγα αλλα δεν θελω να αρχισω να βλεπω modern family

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εξυμνειτε τοσο την σειρα

Γούστα είναι αυτά. Καλώς ή κακώς είμαστε όλοι διαφορετικοί. Προσωπικά λατρεύω και την 1η και την 2η σεζόν, ενώ σειρά όπως το Lost που αποθεώνουν οι περισσότεροι, την έκοψα στα μισά της 2ης σεζόν.

• Like 2
Δημοσ.

για ψυχιατρειο οι ασθενεις με αριστα το 10 περνουν 1.

ποιός ξεχνάει τον τυπά που βάραγε σα λυσάρης φάτσα φόρα στην αίθουσα αναψυχής.Μισή ώρα γέλαγα.

Γούστα είναι αυτά. Καλώς ή κακώς είμαστε όλοι διαφορετικοί. Προσωπικά λατρεύω και την 1η και την 2η σεζόν, ενώ σειρά όπως το Lost που αποθεώνουν οι περισσότεροι, την έκοψα στα μισά της 2ης σεζόν.

εσύ πρέπει να είσαι το alter ego μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...