Toxoman_UK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πάντως για 63αρα η τύπισα έχει σώμα όχι αστεία.Τη φάση που βάζει τα πολιτικά της κ στο τελείωμα τη γόβα πάνω στο κρεβάτι τη προσέξατε?ΔΕΝ ήταν double αυτό.Η ίδια ήταν.Οκ 60άρα και τέτοιο σώμα πάμε πάσο ακόμα κ γω καύλωσα ( οκ μου βγήκε το στρέητ τώρα κατ εξαίρεση) Όντως ήθελα κ γω να σχολιάσω για την ξανθιά καλόγρια.Πραγματικά η μετάβαση της από gullible retard στο evil bitch είναι σπουδαία.Αναμένω ότι θα ξεχωρίσει στις βραβεύσεις.
tzinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 κατι που θυμηθηκα οταν ειδα τον εξορκισμο. ετσι για κομικ ριλιφ. btw οι τυποι λεγονται key & peele και εχουν σειρα τυπου dave chapelle στο comedy central. Ψαξτε τους, τα περισοτερα σκετσακια ειναι κορυφη. και λιγο ζομπις
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Eνταξει η σειρα ειναι διαμαντι. Οι σκηνοθεσια και οι ερμηνειες απλα δεν παιζονται. Θεωρουσα την 1η σεζον πολυ καλη αλλα σαν concept η 2η ειναι κατα πολυ ανωτερη. Μια ερωτηση ομως επειδη δεν καταλαβα κατι καλα Η Anne Frank ειναι τελικα οντως η Anne Frank ή ειναι η σαλεμενη που ισχυριζοταν ο ανδρας της? Αν ειναι η Anne Frank γιατι δεχτηκε να παει μαζι του? Αν δεν ηταν, πως ηξερε για το γιατρο? 1
gigisoni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Eνταξει η σειρα ειναι διαμαντι. Οι σκηνοθεσια και οι ερμηνειες απλα δεν παιζονται. Θεωρουσα την 1η σεζον πολυ καλη αλλα σαν concept η 2η ειναι κατα πολυ ανωτερη. Μια ερωτηση ομως επειδη δεν καταλαβα κατι καλα Η Anne Frank ειναι τελικα οντως η Anne Frank ή ειναι η σαλεμενη που ισχυριζοταν ο ανδρας της? Αν ειναι η Anne Frank γιατι δεχτηκε να παει μαζι του? Αν δεν ηταν, πως ηξερε για το γιατρο? Όχι δεν ήταν. Οσο για τον γιατρό απλά έτυχε.
katergaris79 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Όχι δεν ήταν. Οσο για τον γιατρό απλά έτυχε. Εγώ νομίζω ήταν αλλά πήγε μαζί του λόγω λοβοτομής! Γι αυτό στο τέλος είναι σα ζόμπι. Κουφό δεν είναι απλώς να "έτυχε";
tzinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ενδιαφερον διαβασμα http://www.greek-health.gr/2011/01/blog-post_19.html 1
ravend Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Όχι πολύ δράση σήμερα,αλλά δίνει αρκετές πληροφορίες για το ιστορικό κάποιων προσώπων..ευχάριστα βλέποταν!
gavros10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εχω δει τα 4 πρωτα επεισοδια της 1ης σεζον, μεχρι τωρα δεν ειναι κατι το τρομερο απλα εχει πολλες wtf στιγμες. η βιβιεν ειναι ο ορισμος της MILFARAS. στην επεξηγηση του ορου, θα επρεπε να ειχαν και φωτογραφια της απο κατω. μαρεσουν παρα πολυ οι ερμηνιες. Ολοι ανεξαιρετως μεχρι τωρα παιζουν φανταστικα
SUPERNIKOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εχω δει τα 4 πρωτα επεισοδια της 1ης σεζον, μεχρι τωρα δεν ειναι κατι το τρομερο απλα εχει πολλες wtf στιγμες. η βιβιεν ειναι ο ορισμος της MILFARAS. στην επεξηγηση του ορου, θα επρεπε να ειχαν και φωτογραφια της απο κατω. μαρεσουν παρα πολυ οι ερμηνιες. Ολοι ανεξαιρετως μεχρι τωρα παιζουν φανταστικα Τώρα φτιάχνει.
DKNI Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Xωρις να εχω δει το 6ο...πραγματικα ολα αυτα με οδηγουν σε ενα οτι τελικα θαναι ολοι τρελοι or something. Δεν παιζει να εχουν πεταξει ΟΛΑ τα ειδη τρομου - ζομπι, δαιμονες, εξωγηινους, μανιακους δολοφονους, ναζι πειραματιστες - ετσι χυμα στο μπλεντερ και να ισχυου Δυστυχως για μενα, στο tv.com ειχε ειπωθει η θεωρια για τον Bloodyface και το ειχα στο μυαλο μου. Γαμωτο, μου χαλασε την εκπληξη Ερωτηση απο το 2χ5 στο τελος υποθετω οτι φωτο ειναι ο Αρντεν/Γκρουπερ? Γιατι δειχνει τον Γερμανο και καλα που διηγουταν η "Αννα Φρανκ" στο Αουσβιτς αλλα δεν ειχε δειξει επισημα οτι αυτη ΟΝΤΩΣ ηταν η φατσα του Αρντεν/Γκρουπερ νεου καλα. Οποτε μας δειχνει πως Αννα ξε-Αννα, ο Αρντεν=Γκρουπερ? Ειδατε τελικα που σας αρεσε? Μαρεσε καποιος που ειχε πει οτι ειναι και βαρετο και δεν παει γρηγορα η 2η σεζον. Χαχα, εγω μπορω να ειμαι ΟΚ ακομα και αν τελειωνε η σεζον στο 7ο επεισοδιο, με εχει γεμισει Παντως καλλιτεχνικα, το 5ο επεισοδιο ηταν ισως το καλυτερο της σειρας μεχρι τωρα. Απο τα σκηνικα, μεχρι το μονταζ, μεχρι τα καδρα, τα χρωματα και τις επιλογες διηγησης πχ το "παλιο φιλμ" Αυριο θα δω και το 2χ6 ΥΓ. Επιμενω παντως οτι για το προσωπικο μου γουστο, η 1η ταιριαζε καλυτερα. Καταλαβαινω γιατι πολλοι γουσταρετε τη 2η (αν και μεταξυ μας, ειναι και λιγο cool να "γουσταρουμε" την παρανοια) αλλα αυτη η "επιβολη" στην ουσια μεσω της εικονας του extreme σε συνδυασμο με την ελλειψη main story, προσωπικα με κραταει λιγο πισω. Παντως μεχρι στιγμης, μονο sci-fi horror με androids δεν εχουν δειξει (ισως στην 3η σεζον που ανακοινωθηκε)
ADHD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Promo για το 7ο.. http://www.youtube.com/watch?v=7fEPuU3TzuM Major WTF.. 3
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Promo για το 7ο.. http://www.youtube.com/watch?v=7fEPuU3TzuM Major WTF.. SERIOUSLY!!!! WTF!! Καλα η σειρα ειναι επος και μ'αρεσει που δεν πολυψηνομουν να δω τον πρωτο κυκλο περυσι, θα ειχα χασει διαμαντι! 1
Kassandros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Η σειρά σπέρνει που λένε...τα επεισόδια τελειώνουν "in the blink of an eye" και θέλω κι' άλλο!!! Πέρα από το main-story, όλα τα sub-plots είναι ωραία ενταγμένα και πολύ ενδιαφέροντα!!! Αυτό που ξεχωρίζει για μένα φέτος είναι ότι πέρα από Jessica Lange έχουμε πολύ δυνατές ερμηνείες και από άλλους χαρακτήρες!!! Το 7ο το περιμένω πως και πως κυρίως για την total black angelic Frances Conroy!!!
tzinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 γουαατττ?? προβλεπεται επικο επεισοδειο! δεν το καταλαβα οτι ηταν η φραν στην αρχη. Θα εχουμε αλλη μια φοβερη ερμηνεια μολις συνηδειτοποιησα αλλο ενα σημαντικο λογο γιατι μου αρεσει τοσο πολυ περισοτερο η 2ρη σεζον. Περα απο το διαφορετικο σκηνικο με το ασυλο, ο λογος ειναι οτι δεν εχουν φανει ακομα οι Dylan McDermott και Connie Britton, το ζευγαρι της 1της σεζον. Δυστηχως λενε οτι ο 1τος θα γυρισει, για την κονι δεν εχω ακουσει κατι. Δυστηχως επισης δεν εχουμε την νεοτερη βερσιον της Moira πισω, θα ταν ιδανικη στον ρολο της κλοι σεβινι, αλλα ειπαμε ουσιαστικα ηταν παρομοιος ρολος με αυτον που επαιξε στην 1τη σεζον, και οι τυποι εχουν αλλαξει ολους τους ρολους στην 2ρη σεζον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα