kostask91 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 τι σειρα ειναι ρε παιδια; να την αρχισω; μαρεσουν τα zombie αν αυτο μετραει... καμια σχεση
tzinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ζομπι δεν τα λες, αλλλα ισως εχει κατι παρομοιο, απλα δεν ξερουμε ακομα τι ρολο βαρανε. Η σειρα ειναι μια θριλεροπαρανοια με διαστροφικες πινελιες, αν αυτο σε βοηθαει. Ομαζ στο παλιο στυλ τρομου και οχι σε κωμοδιες σπλατερ της μοντερνας εποχης. Και σου ριχνει λιγο απο ολα, φαντασματα, παιδια του σατανα, δολοφονους, ψυχανομαλους,.........ολα τα καλα του θεου. Εγω επαναλαμβανω οτι η 2ρη σεζον ειναι πολυ καλυτερη (για μενα), ποιο σκοτεινη, ποιο απολαυστικοι χαρακτηρες, ποιο παρανοια, το σκηνικο του ιδρυματος ειναι απειρος καλυτερο απο το στοιχειωμενο βαρετο σπιτι της 1της σεζον. Και μια τζεσικα λαγκ που δινει ρεσιταλ 3
speedy23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Tzinos spot on οπως σχεδον παντα.Εχω πει οτι μ'αρεσε η 1η σεζον αλλα για μενα η δευτερη την εχει ξεπερασει ηδη κατα πολυ σε ολους τους τομεις.Εχεις πολυ δικιο οσον αφορα το σκηνικο του ιδρυματος.Υποβαλει απιστευτα τον τηλεθεατη με το καλημερα και προσφερει τρομερη βαση για το τι θα δεις στο εκαστοτε επεισοδιο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ φέτος το βρίσκω αρκετά πιο... διασκεδαστικό (αν και δεν είναι η κατάλληλη λέξη, μάλλον). Φαίνεται ότι έχουν σταθεροποιήσει το φορμάτ να ανακατεύουν πολλά γνωστά themes στη σούπα και να παράγουν κάτι που ωστόσο έχει ένα ειρμό και συνοχή (και ενδιαφέρον συνήθως). Έχει πολλά από τα προβλήματα που είχα μαζί του πέρσι, αν και φέτος βρίσκω την ιστορία και τους χαρακτήρες του περισσότερο... αξιόλογους (πάλι ίσως όχι η σωστή λέξη). Βαραίνει και το ότι ένα Asylum ακόμα και με τα μεταφυσικά στοιχεία της ιστορίας, το βρίσκω απείρως πιο ενδιαφέρον ως core concept, από το "να μια οικογένεια που αγόρασε ένα στοιχειωμένο σπίτι, ας δούμε τί θα τους συμβεί για όλη τη season". (Επίσης βαραίνει το μοτίβο "μια αυτόνομη ολοκληρωμένη ιστορία ανά season" που είναι αρκετά έξυπνη και τολμηρή ιδέα, με πολλά προβλήματα τεχνικά ίσως) Πάντως το γενικό αποτέλεσμα για μένα είναι να μην έχω κάποια αγωνία για το πού θα οδηγήσει όλο αυτό στο φινάλε, αν θα εξηγηθεί κάτι, ή για το αν θα ξεφορτωθούν κάποιον χαρακτήρα (ίσα-ίσα). Περισσότερο ενδιαφέρον είναι το τί άλλο θα πιάσουν στο επόμενο επεισόδιο, και πόσο disturbing θα είναι (χωρίς να γίνει αστείο). Τέσπα, για την ώρα με έχει. Φέτος επίσης βρίσκω την Lange πολύ πιο καλή στο ρόλο της ή τον ρόλο της πιο αξιόλογο. Πέρσι ήταν στιγμές που δεν καταλάβαινα what the fuss was about για την ερμηνεία της.
Toxoman_UK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Holly shit!Who saw THAT coming ?Ι mean Quinto? Όχι δείτε το τελευταίο να φάτε τη φρίκη της ζωής σας.Όχι δείτε το σας λέω.H Τζέσικα απλά τα ΕΣΠΑΣΕ ερμηνευτικά στο σημερινό επεισόδιο.
D_N_A Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Holly shit!Who saw THAT coming ?Ι mean Quinto? Όχι δείτε το τελευταίο να φάτε τη φρίκη της ζωής σας.Όχι δείτε το σας λέω.H Τζέσικα απλά τα ΕΣΠΑΣΕ ερμηνευτικά στο σημερινό επεισόδιο. Πολύ καλή και φέτος αλλά φέτος αποκάλυψη είναι η Lily Rabe ειδικά στο δεύτερο επεισόδιο με τον δαιμονισμό και τις αλλαγές στο ύφος, απίστευτη η ερμηνεία της Πρόμο του επόμενου επεισοδίου http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=86YvMFE8Vhk Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2012 από D_N_A
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 DA fuck was that?Holly mollly Επος η σειρα
SUPERNIKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αφου είδα εδω κάποια καλά σχόλια για το ποσο καλή είναι η σειρά είπα να την ξεκινήσω. Να πω την αλήθεια δεν τρελάθηκα με τα πρώτα επεισόδια μεχρι που έφτασα στα halloween και στο piggy piggy, τα οποία επεισόδια είναι αρκετά καλά. Συνεχιζουμε και βλέπουμε.
kostask91 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εχει σταμπαρει κανενας ποτε ακριβως βγαινουυν ελληνικα υποτιτλοι και σε ποιο site?
SUPERNIKOS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 εχει σταμπαρει κανενας ποτε ακριβως βγαινουυν ελληνικα υποτιτλοι και σε ποιο site? addicted νομίζω
Toxoman_UK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 εχει σταμπαρει κανενας ποτε ακριβως βγαινουυν ελληνικα υποτιτλοι και σε ποιο site? σωστά,ξεχνάω ότι είμαι σε Ελληνόφωνο φόρουμ λολ.Πόσο σπάσιμο να εξαρτάστε από subs.Τελευταία φορά που είδα με subs (συνειδητά) Αγγλόφωνο movie,series etc πρέπει να χατε πρωθυπουργό τον Τζαννή Τζαννετάκη, Χωρίς πλάκα γαμεί το τελευταίο επεισόδιο λέμε.Σου σκάει ο Quinto από κει που δε το περιμένεις.
scullyist Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω γιατί τόσο έκπληξη για τον Quinto. Προσωπικά από το όλο σκηνικό με την "θεραπεία" το είχα καρασίγουρο ότι ο τύπος είναι άρρωστος, απλά δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτό το φρικαλέο βαθμό που το βγάλανε. Αν και με όλο το ακραίο που χαρακτηρίζει τη δεύτερη σεζόν, ίσως να 'πρεπε να την ψιλιαστώ ότι θα ήταν κάτι over the top. 1
D_N_A Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω γιατί τόσο έκπληξη για τον Quinto. Στο σημείο που λέει "I don't work for her, I never did" σκέφτηκα χίλιους δυο αρρωστημένες περιπτώσεις Θεούλης ο ...Σάιλερ πάντως
tzinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 νομιζω οτι εχουμε φτασει σε σημειο που να λεμε........ειναι δυνατον να τα βλεπουμε αυτα απο τιβι σειρα??? το υλικο που δειχνει, η παρανοια και η ανωμαλια φτανει στα επιπεδα rated r over 18 πως διαολο τα λενε, θριλερια χαρντκορια σκοτεινη, ταινια ψαγμενη περιεργη για βιντεοκλαμπ και cinemageddon φαση!!. Οκ σιγουρα δεν σου δειχνει πχ την στιγμη που γινεται η λοβοτομη η που ξελουριζει καποιος καποιον, αλλα το ολο κλιμα της σειρας (2ρης σεζον για την ακριβεια) ειναι περα για περα ψυχακικο σε 10 διαφορετικους τονους και τροπους. Οκ ξαναφανταζομαι οτι ειναι cable tv και εχουμε συνηθισει να δειχνουν βιζακια η να ριχνουν μπινελικια αβερτα, αλλα τετοια σκηνικα δεν τα ξαναθυμαι σε σειρα. Σαν να εχει ξεφυγει απο τους σενσορς! Και βεβαι ολα αυτα δενουν υπεροχα μαζι, διοτι σκηνοθετικα δινει ρεστα, με ωραια σκηνικα και καλη χρηση της καμερας και φυσικα απο ερμηνειες σκιζει. Χωρις αυτα θα ηταν αλλη μια χαζη αποπειρα σε ενα κλισε καφροθριλερ. Και ναι οντως η καλογρια ειναι απολαυστικη απο τοτε που το γυρισε σε κολασμενη. Και απο οτι φαινετε θα παιξει πολυ μεγαλυτερο ρολο στα επομενα. Αλλα η τζεσικα βγαζει ματια, τεραστια ερμηνεια. Χανετε στον ρολο της, βγαζει τοσο εκφραση και μορφασμους και αισθηματα........σπιθες πεταει!! Αληθεια ποσο χρονων ειναι?? Πολυ ζαρωμενη φαινεται παντου, μην πα να ναι και κανα μεικ απ? Ξερω οτι ειναι αρκετα μεγαλη, αλλα εχει ζαρες σαν 75ρα και ανω! Ενοειται οτι για την οποια ηλικια της κρατιεται αρχοντικη και ντουρα, αλλα μου κανει εντυπωση ποσο ζαρωμενη φαινεται λολ. χμμμ 63ων ειναι, ,δεν ειναι δα και τοσοοο μεγαλη. Μαλλον ειναι τιγκα στα λιφτιγκ και μποτοξ. Μολις ειδα ενα κλιπακι απο συνεντευξη στον τζιμι κιμελ, ειναι φανερο οτι εχει πολιοστρετσαρει την μουρη της,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα