Προς το περιεχόμενο

American Horror Story Season 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω,μπέρδεψα τις ημερομηνίες (damn δλδ τα reminders του Iphone στη κοσμάρα της η Siri) κ λέω που το βρήκε τώρα αυτός το 2ο επεισόδιο.Φρίκη έφαγα.Το βάζω τώρα με το μωρό μου να το δούμε κ σας λέω τις εντυπώσεις

χαχα

επος παιδια απμε για επος

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aν κ το πρωτο επεισοδιο του 2ου κυκλου μου ειχε ξινισει καπως,το δευτερο ειναι το καλυτερο επεισοδιο που εχω δει τα τελευταια χρονια σε σειρα.

Τρια μπουκαλια μπυρα κατεβασα σε 45 λεπτα.Εξοντωτικος ρυθμος.

• Like 1
Δημοσ.

Το 2ο επεισόδιο ήταν ακόμα χειρότερο από το 1ο (κατ' εμέ). Εντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟ (ότι πρέπει για νανούρισμα). Ακόμα κ η σκηνή του εξορκισμού μια πατάτα κ μισή. Άλλο ένα θα δω κ εγκαταλείπω αν συνεχίσει τις πατάτες (θα φροντίσω να έχω κ καφέδες να μην με πάρει ο ύπνος με τους τόσο εξοντωτικούς-πορωτικούς-εντυπωσιακούς-μη αναμενόμενους ρυθμούς τις σειράς).

Κρίμα όμως γιατί ο πρώτος κύκλος ήταν πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης αντιπαθώ σφόδρα τον Zachary Quinto φυσιογνωμικά,ερμηνευτικά and what not,παρά το ότι ανέβηκε στην εκτίμηση μου πολύ ως άνθρωπος με το πρόσφατο coming out του ύστερα από τις μαζικές αυτοκτονίες νεαρών LGBT στις ΗΠΑ

Δε μου ταιριάζει μια ο ρόλος του στο δεύτερο κύκλο.Μια όμως.Ας τον σκοτώσουν χθές.Πετάω καντήλες μόνο κ μόνο που τον βλέπω.Σοβαρά έχω μια φυσική αποστροφή στο πως ερμηνεύει ειδικά στο AHS

Βασικα εμενα ακομα μου φαινεται σαν γκευ

Δημοσ.

Νταξει, ρισπεκ'

Αν ΒΑΡΙΕΣΤΕ με τον 2ο κυκλο και σας φαινεται αργος ο ρυθμος, πραγματικα μονο σαν τρολλαρισμα μπορω να το δεχτω

Ισα-ισα εγω εχω το αναποδο θεμα, οτι παει τοσο χυμα και με τις μπαντες που χανεται η μπαλα και τα εχει ανακατεψει

Ο 1ος ειναι ανωτερος και πολυ διαφορετικος για το γουστο μου, αλλα αν μη τι αλλο εχουμε αλλα να του χρεωσουμε, οχι οτι βαριεσαι και παει αργα, ειπαμε...

• Like 7
Δημοσ.

Btw ξέρει κάποιος αν η σεζόν θα είναι σπαστή?Δηλαδή μισά επεισόδια τώρα και μισά προς άνοιξη φάση?Κάτι τέτοιο νομίζω είχα διαβάσει

Νομίζω ναι, θα έχει ένα αφου παίξει το 6 επεισόδιο. Αγνωστο το πόσο

Δημοσ.

Πάντως εμένα αυτά με τα διαβολοεξορκιστικά πάντα με ξενέρωναν.Δλδ πολύ B movie φάση μου κάνουν.

Me too, αλλα ισως να ειναι και επιτηδες, ισως φετος να θελουν να ασχοληθουν με τετοια horror movies

εξωγηινοι, δαιμονισμοι, αυτα περιμενα να πανε λιγο σε mindgame αλλα αποτι φαινεται τα δειχνουν χυμα

Δημοσ.

Η δευτερη χρονια εχει ξεκινησει απιστευτα. Το δευτερο επεισοδιο πραγματικα ηταν κατι το εκπληκτικο, ο

εξορκισμος

ηταν εφαμιλλος πολυ καλων ταινιων. Το τριτο επεισοδιο ηταν λιγοτερο θεαματικο απο το δευτερο, αλλα και παλι σε φοβερα επιπεδα.

Το μονο που με χαλαει ειναι

οι εξωγηινοι. Οχι γιατι δεν μου αρεσουν γενικα σαν θεματολογια, αλλα γιατι πιστευω οτι δεν κολλανε πουθενα. Κατι μου λεει ομως οτι θα το σωσουν, ισως καποια οφθαλμαπατη κατι τετοιο

Επισης αυτο που περιμενω ειναι τα διαφορα twists που ευελπιστο οτι θα υπαρχουν

κατι μου λεει οτι τιποτα δεν ειναι οπως φαινεται, και καποιοι που φαινονται αθωοι θα ειναι οι χειροτεροι

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν με χαλάει

Που πρόσθεσαν εξωγήινους

αλλα που

δεν έχει αρκετούς

Δημοσ.

Πανω κατο συμφωνο με vlachaquito. Απλα να πω παρολο που η ιστορια δεν ειναι και πολυ πρωτοτυπη, την 2ρη σεζον την απολαμβανω πολυ περισοτερο απο την 1τη. Κυριος επειδη εχει ποιο ενδιαφερον διεστραμενους χαρακτηρες και πιστευω οτι εχουν δωσει ποιο ταιριαστους ρολους στους ηθοποιους και αυτοι με την σειρα τους βγαζουν φοβερες ερμηνειες. Εδικα η τζεσικα λάγκ πεταει φωτιες, αξιζει οτιδηποτε τηλεοπτικα αγαλματακια μοιραζουν καθε σεζον. Επισης το ολο κλιμα στο ιδρυμα, τα σκηνικα, ολος ο αχταρμας με τοσους χαρακτηρες και τοσους κακους και μελοντικους περιεργους για να μην σποιλριεαζω, εχει την πλακα του. Στα μεγαλα ατου, οτι δεν εχει εμφανιστει ο κλαψιαρης συζηγος απο περισυ, που εφτανε απο μονος του για να χαλαει την σειρα.

Επισης πολυ καλυτερος ο πιτσιρικος, απολαυστικη και η μυξοκλαιγαμενη καλογρια που εδωσε και αυτη ρεσιταλ στο 3το επεισοδειο. Αν ειχαμε και την περισυνη καμαριερα φαντασμα σε κανα περιεργο καβλιαρικο ρολο, θα ηταν ακομα καλυτερα. Αντι τις chloe chivinghy ας πουμε, που ειναι απο τις χειροτερες στην 2ρη σεζον. Αλλα καταλαβαινω οτι ουσιαστικα θα επαιζε τον ιδιο ρολο με την 1τη σεζον, οποτε γι αυτο δεν την προτιμησανε. Ισως την δουμε αργοτερα. Θαρω οτι διαβασα οτι ο "κλαψιαρης συζηγος" γυρναει αργοτερο και λενε οτι θα ναι πολυ περιεργος ρολος. Αλλα δεν εχω ελπιδες απο αυτονα. Ελπιζω να δουμε σε κανα τρελιαρικο ρολο και την Frances Conroy ( η moira στην 1τη, η αλλοιως η μαμα του ντεξτερ στο six feet under)

Δημοσ.

Παιδιά έχοντας δει και τα τρία επεισόδια του 2ου αυτό που μπορώ να πω είναι αυτό που λέμε : και ναι και όχι, και ξερό και χλωρό, και έτσι και γιουβέτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλο το ρίσκο των παραγωγών να έχουν τους ίδιους ηθοποιούς στον 2ο κύκλο σε άλλους ρόλους.Δεν πάει έτσι πουθενά.Υποτίθεται ότι ο τηλεθεατής σχετίζει μέσα στο μυαλό του τον ηθοποιό με τον ρόλο , οπότε τουλάχιστον ξενίζει να τον βλέπει μετά σε άλλους ρόλους. Σε λίγο θα τους βάλουν να παίξουν και κωμωδία στον 3ο κύκλο.

Δημοσ.

Μπα, διαφωνω, για μενα ειναι πολυ ευχαριστη η πρωτοτυπια με τους ρολους και μεγαλο τολμημα που προς το παρον τους βγαινει γιατι σε κρατανε στην τσιτα για το ποιος κανει τι. Επισης δινουν την ευκαιρια σε ηθοποιους να δειξουν πχ η νεαρη καλογρια ειναι σαφως καλυτερη στον 2ο απο τον 1ο που εκανε την πλουσια μανα του γιατρου

Εχει τη φαση του. Ακομα περισσοτερη φαση εχει η ιδιαιτεροτητα στην αρχη οπου για 1-2' σου δειχνουν την μοντερνα ιστορια και μετα τιποτα, για 40' ουτε μια αναοφρα. Στο επομενο επεισοδιο, τσουπ, παλι με αυτους για 1-2' κτλ κτλ. Θελω να δω που θα το παει

Σιγουρα ειναι αρκετα ενδιαφερον (αν και οπως εχω ξαναπει προτιμω την πιο subtle σεζον 1)

Αυτα στο δασος ηταν ζομπι?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ήταν αλλά ο τρόπος που έτρεχαν ήταν σαν σε καλτ ταινία του Ψάλτη που βάλαν την κασσέτα στο γρήγορο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...