gsa-electronics Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Την εχω παρει κι εγω την LG IPS234V ειναι παρα πολυ καλη, μωπως ξερει κανεις η εχει κανα διαθεσιμο site για calibration?
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Για σοβαρό calibration χρειάζεσαι hardware calibrator, αλλιώς δεν έχει να λέει τίποτα. Έχεις κάποιο πρόβλημα με το monitor σου;
gsa-electronics Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 οχι δεν εχω κανενα προβλημα με το μονιτορ, απλα ηθελα να την καλιμπραρο για καλυτερη εικονα.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.lagom.nl/lcd-test/ και δες πώς τα πάει το monitor σου. Μην περιμένεις πολλά πάντως και απογοητευτείς, μόνο τα πολύ ακριβά περνάνε όλα ή σχεδόν όλα τα tests.
Nikos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Να ξέρεις ότι με την ρύθμιση, η οθόνη βγάζει σωστώτερα χρώματα, όχι καλύτερα ή πιο εντυπωσιακά. Τα εντυπωσιακά χρώματα είναι αποτέλεσμα κατά κανόνα αυξημένης αντίθεσης, ιδιαίτερα με το μαύρο, και με το καλιμπράρισμα μειώνονται και εξομαλύνονται οι αντιθέσεις 2
BalthazarX Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις. http://www.prad.de/new/monitore/test/2012/test-lg-ips234v-pn-teil5.html Εδώ υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις. Πάτα στο λινκ κάπου στη μέση για το pdf αρχείο. Από κει και πέρα διάλεξε τις ρυθμίσεις που βολεύουν εσένα περισσότερο, μιας και οπως ειπώθηκε ήδη για να κάνεις σωστό calibration θες hardware calibrator.. 1
elpatron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά άσχετο αλλά τελικά είναι 60hz ή 75hz η οθόνη?
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 60Hz, απλά σε κάποιες πιο χαμηλές αναλύσεις θα παίζει (και) με 75Hz.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 βέβαια πάντα παίζουμε στην native ανάλυση...
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Είναι προτιμώτερο να παίζεις στην εγγενή ανάλυση με lower details παρά σε χαμηλότερη ανάλυση, ειδικά αν δεν κάνει καλό scaling το monitor.
elpatron Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Το ξέρω αλλά επειδή είμαι με a8 3870k με ενσωματομένα για την ώρα δεν γίνεται σε όλα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 ακριβώς, καλύτερα native resolution με lower settings παρά το αντίστροφο...
gsa-electronics Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα και παλι, σημερα πηρα ενα καλωδιο HDMI και συνδεσα την εν λογο οθονη με την HDMI θυρα του pc μου. Η εικονα που ειδα ηταν χαλια, θολη με καποια ειδωλα και η εικονα δεν καλυπτε ολη την οθονη παρολο που η αναλυση ηταν στο φουλ HD. οτι ρυθμισης κι αν εκανα και απο την οθονη και απο την καρτα γραφικων δεν καταφερα τιποτα. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει στην περιπτωση αυτη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα