Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου θέλει νεο πυργο για να μπορεί να παίζει παιχνίδια. ολα τα είδη,fps ,strategy , κτλ

Δινει μέχρι 700-750max ευρω, Οθονη εχει μια LG 19' (1280x), μπορει στο μελλον να παει ειπε σε wide μεγαλύτερης αναλυσης. Ηθελε συνθεση απο το πλαισιο γιατι μένει κοντα αλλα δεν καταφερα να κάνω κυριως γιατι δεν εχουν τροφοδοτικα.Ολα turbo-x ειναι. 65% Efficiency.

SSD δεν θέλει γιατι δεν τον νοίαζει σε ποση ωρα θα κάνει boot κτλ. Μονο να μπορει να παίζει τα παιχνιδια θέλει.

υ.γ. Η Συνθεση να γίνει απο καταστημα Θεσσαλονικης.

Εκανα την παρακάτω συνθεση. Εχω βάλει 4gb ram, τωρα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι τοσο απαραίτητα τα 8.

post-164848-0-50646300-1350635185_thumb.jpg

Δημοσ.

Τον SSD δεν τον παιρνεις για να κανεις boot πιο γρηγορα αλλα γιατι σε οτι κι αν κανεις ανταποκρινεται πιο γρηγορα.Επισης θελει να κανει overclock?

Δημοσ.

Εκανα την παρακάτω συνθεση. Εχω βάλει 4gb ram, τωρα δεν ξέρω κατα πόσο ειναι τοσο απαραίτητα τα 8.

Δεν ειναι απαραιτητα, αλλα ειναι επιθυμητα, ειδικα απο τη στιγμη που η διαφορα στην τιμη ειναι τοσο μικρη.

SSD δεν θέλει γιατι δεν τον νοίαζει σε ποση ωρα θα κάνει boot κτλ. Μονο να μπορει να παίζει τα παιχνιδια θέλει.

O ssd βελτιωνει συνολικα την εμπειρια ενασχολησης με το pc, και μπορει να παιξει και ουσιαστικο ρολο και στα παιχνιδια (loading times, σπασιματα οταν μεταφερεσαι σε διαφορετικη περιοχη όπως στο Fallout: New Vegas και στο The Witcher 2). Βεβαια δε χωραει στο budget χωρις να κοψεις απο αλλου. Αλλα να τους εχει υποψιν του για μελλοντικη προσθηκη.

Δες αυτο:

post-247983-0-57888500-1350641330_thumb.png

Δημοσ.

Οχι δεν θα κανει overclock, δεν ασχολείται με προγράμματα κτλ. ιντερνετ και παιχνίδια μονο. Τον ειπα και εγω για ssd και μού ειπε μη βαζεις, βαλτα αλλου τα λεφτα.

Δημοσ.

εγω προτεινω,οχι προτεινω,οτι και να γιν ει να παρεις ιντελ..και ειλικρινα καλυτερο κορ ι3 2330 παρα φχ 8120...ετσι θα ριξεις και βαρος στην καρτα γραφικων..αμα θες να κοψεις επεξεργαστη βαζεις ι3..οχι φχ η αμδ...ετισ προτεινω...

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και ο 8120 ειδικα για την τιμη του ειναι κορυφη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει φαει τοσο κραξιμο αυτος ο επεξεργαστης.. Μαλλον επειδη περιμεναν να χτυπαει i7 στα ισια μολις βγει ..

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και ο 8120 ειδικα για την τιμη του ειναι κορυφη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει φαει τοσο κραξιμο αυτος ο επεξεργαστης.. Μαλλον επειδη περιμεναν να χτυπαει i7 στα ισια μολις βγει ..

πεστα..... :X :X :X :X
Δημοσ.

επειδη κοβει ποσα φπς!παιρνεις μια νεα καρτα γραφικων και σουκ οβει ποα φπς..απο 130 να πας στα 103 οκ..απο τα 62 να πας στα 48 ΟΧΙ!

Σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο.δεν κανουμε κουβεντα με το παρεακι μας εδω,καποιος θα δωσει λεφτα και θα την πατησει εαν σε ακουσει.σοβαρεψου.

• Like 5
Δημοσ.

επειδη κοβει ποσα φπς!παιρνεις μια νεα καρτα γραφικων και σουκ οβει ποα φπς..απο 130 να πας στα 103 οκ..απο τα 62 να παςσυ στα 48 ΟΧΙ!

πρώτα απο'λα στον 8120 αν αποφασίσει να του κάνει oc θα πετάει .Οπότε μην λες ότι θα κόβει fps, γιατί πολλά άτομα αν δουν τα αρνητικά σου σχόλια θα παραπληροφορηθούν για τον επεξεργαστή.
Δημοσ.

Μπουκάλι απο 8120 δεν τρως εγω που το πηρα σε φιλο δηλαδη δεν ειδα κατι τέτοιο. Τωρα το πραγματα ειναι απλά. Διαθέτεις χρήματα βάζεις intel i5 2500k ή κατι ανώτερο.. Εχεις στενό budget αλλα θες δυνατό μηχανημα πας στον 8120.

Δημοσ.

Πάμε λίγο από την αρχή:

1) Ο επεξεργαστής παίζει στο σημερινό gaming δευτερεύοντα ρόλο. Άλλοτε μεγαλύτερο, άλλοτε μικρότερο αλλά γενικά δευτερεύοντα. Όσο μικραίνει η ανάλυση μεγαλώνει και ο ρόλος του επεξεργαστή.

2) Oι περισσότεροι σήμερα παιζουν σε ανάλυση > 1680 Χ 1050

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για να σου κόψει fps ένας σύγχρονος >4πυρηνος επεξεργαστής θα πρέπει

α) Να κάνει bottleneck στην κάρτα γραφικών

β) το παιχνίδι να βασίζεται κυρίως στην cpu

Για να μιλάμε για bottleneck μεταξύ κάποιο >4πυρηνου σημερινού amd (στοκ πάντα) θα πρέπει η κάρτα να είναι η 7950 και πάνω. Για να ενδιαφέρουν κάποιον τα fps που πιθανώς του κόβει η cpu σε συγκεκριμένα παιχνίδια, πρέπει επίσης πρώτα απ όλα να έχει "εξασφαλιστεί" με την κάρτα. Καλύτερα παίζεις skyrim με 965 και 7870 παρά με i5 και 7850.

• Like 1
Δημοσ.

Μπουκάλι απο 8120 δεν τρως εγω που το πηρα σε φιλο δηλαδη δεν ειδα κατι τέτοιο. Τωρα το πραγματα ειναι απλά. Διαθέτεις χρήματα βάζεις intel i5 2500k ή κατι ανώτερο.. Εχεις στενό budget αλλα θες δυνατό μηχανημα πας στον 8120.

Δεν ειναι τοσο απλα. Οι i3 και 965 BE αποδιδουν συνηθως καλυτερα οσον αφορα το gaming σε σχεση με τους FX. Εξαρταται απο τη χρηση που τους κανεις. Δε μιλαω για φοβερες διαφορες, κατα πασα πιθανοτητα θα περασουν απαρατηρητες, αλλα δεν παυουν να ειναι φθηνοτεροι επεξεργαστες που, αναλογα με τη χρηση τους, μπορει να αποδόσουν καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

παιδια τωρα οτι και να λετε ο φχ 8120 κοβει φπς..το ξερετε και οι ιδιοι και μιλαω για απλες καρτες γραφικων....συν οτι μετα μπορει να παει σε ι5..δεν εχω ορεξη για τσακωμο..τεσπα εγω προτεινω εναν ιβυ μπριντ ι3 και με τιποτα αμδ...τωρα οτι θελει παιρνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...