spaceman21_5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, το παλιο μου λαπτοπ σερνεται και υποψιαζομαι προβλημα στον σκληρο γιατι ακουγεται σαν καβουρδιστηρι. Αν εχει κανεις καποιο παλιο HDD(SATA 2,5) για πεταμα η ακομα και για αγορα (καινουριο δεν βρισκω κατω απο 30ευρω) ας μου στειλει ενα πμ ! Δεν ειμαι και σιγουρος οτι φταιει ο σκληρος οποτε δεν θελω να πεταξω χρηματα χωρις ουσια. Το εχω κανει format αλλα το προβλημα καλα κρατει ! Επισης εαν καποιος λογω πειρας πιστευει οτι φταιει κατι αλλο για το καβουρδισμα ας μου το πει Ευχαριστω ! Μάριος
Chris92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα για αρχη κατεβασε το HDsentinel και τρεξε το trial.επειτα ανεβασε ενα screenshot και θα σου πουμε ακριβως αν φταιει ο σκληρος δισκος
spaceman21_5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα. Screenshot θα μπορεσω να στειλω απο το σπιτι το απογευμα.Εβαλα ομως και το ετρεξαν και το health ειναι στο 70 % αν σας λεει κατι ! Υπαρχει κανενα προγραμμα μηπως και μπορεσω να τον κανω repair ? Ευχαριστώ
liakjim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Οχι. Ειναι στο 70% , διοτι εχει bad sectors. Κανε (αμεσα) back up τα προσωπικα σου δεδομενα (εγγραφα φωτο κτλ) κ αντικαστησε τον. Ευκαιρια να δωσεις πνοη στον φορητο σου , τοποθετωντας εναν ssd.
spaceman21_5 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Oριστε και το output του sentinel The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 53 times. The examined data area is perfect. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. It is recommended to continuously monitor the hard disk status. Performance is 100 % Health is 70 % Δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα να παρω ssd.Καποιο μεταχειρισμενο θα γυρεψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα