Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αν ειναι κατι εντελως απλο..Με οποιον απο τους τρεις players VLC,KPM,ASUS DVD προσπαθησω να δω μια ταινια, μου δειχνει με ζουμ χωρις να εχω πειραξει κατι..Σαν να εχω κανει ζουμ στο κενρο της οθονης περιπου..Ξερεις καποιος τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Στο vlc: δεξι κλικ μεσα στην οθονη>βιντεο>zoom>1:1 αρχικο.

Κατι αντιστοιχο θα ειναι και στα αλλα.

Δυστυχως δεν ειναι αυτο..το είχα ήδη κάνει κ δεν αλλαξε τιποτα..επισης το δοκιμασα με διαφορα αρχεια κ το ιδιο γινεται με ολα..Το επισης περιεργο ειναι οτι ταινιες που πριν λίγο καιρο τις είδα κανονικα παρουσιαζουν το ιδιο προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις βαλμενο καποιο codec pack?

Συγνωμη φιλε μου αλλα δεν ξερω..Πως μπορω να το δω αυτο?..Υποσημειωση..Μονο ο Windows media player τα παιζει σωστα αλλα χρειαζομαι επειγοντως καποιον αλλον

Επεξ/σία από katalanos
Δημοσ.

Για το kmp, δεξί κλικ->Video (Advanced)->Video Renderer. Τι έχει εκεί επιλεγμένο; Αν έχει Overlay Mixer βάλε Enchanced Video Renderer C/A ή VMR9 Renderless. Ίσως χρειαστεί να κλείσεις και να ξανανοίξεις το kmp.

Για τους codecs που ρώτησε ο jim, δεν νομίζω να συμβαίνει τίποτα τέτοιο γιατί το vlc και το kmp δεν χρησιμοποιούν εξωτερικούς codecs αλλά τους δικούς τους.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών για το overlay video (ποια κάρτα γραφικών έχεις; ) και να έχει μπει κάποιο zoom, γι αυτό προτείνω να αλλαχτεί ο renderer. Και το vlc νομίζω έχει κάποια παρόμοια επιλογή αν επιλέξεις να εμφανιστούν όλες οι επιλογές.

Δημοσ.

Για το kmp, δεξί κλικ->Video (Advanced)->Video Renderer. Τι έχει εκεί επιλεγμένο; Αν έχει Overlay Mixer βάλε Enchanced Video Renderer C/A ή VMR9 Renderless. Ίσως χρειαστεί να κλείσεις και να ξανανοίξεις το kmp.

Για τους codecs που ρώτησε ο jim, δεν νομίζω να συμβαίνει τίποτα τέτοιο γιατί το vlc και το kmp δεν χρησιμοποιούν εξωτερικούς codecs αλλά τους δικούς τους.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να έχει αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών για το overlay video (ποια κάρτα γραφικών έχεις; ) και να έχει μπει κάποιο zoom, γι αυτό προτείνω να αλλαχτεί ο renderer. Και το vlc νομίζω έχει κάποια παρόμοια επιλογή αν επιλέξεις να εμφανιστούν όλες οι επιλογές.

Φιλε μου σε ευχαριστω..ο kmp εφτιαξε..τον vlc ακομα τον ψαχνω αλλα πιστευω θα τον φτιαξω κ αυτον

Δημοσ.

Πριν αρχίσεις να παιδεύεσαι με τους players δες πρώτα τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών. Επικεντρώσου στα τμήματα Βίντεο και Overlay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...