Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους!

Χρειάζομαι ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ την βοήθεια σας. Ο σέρβερ που φιλοξενώ την σελίδα μου, μου εμφάνισε οτι πλησίασα το όριο που έχει για την mysql. Με άλλα λόγια το όριο ήταν 100mb και εγώ ήμουν 95. Να τονίσω, οτι η σελίδα άνοιξε πριν 3 μέρες. Οπότε μου φάνηκε πολύ περίεργο κάτι τέτοιο. Μετά απο επικοινωνία με τον διαχειριστή του σέρβερ το ανεβάσαμε στα 200mb το όριο. Παρόλα ταύτα σήμερα, η βάση δεδομένων έφτασε στα 160mb. Έκανα μια επιδιόρθωση στα tables και έπεσε στα 125. Έκανα και έναν έλεγχο στα tables και ενώ όλα ήταν οκ, δύο έβγαλαν το εξής error:

>1)όνομα βάσης.p1jpt_finder_tokens check note The storage engine for the table doesn't support c...			
	2)όνομα βάσηςp1jpt_finder_tokens_aggregate check note The storage engine for the table doesn't support c...

Ωστόσο και τα δύο αυτά tables είναι άδεια (0 bytes). Ακριβώς από πάνω όμως, είναι ένα table με όνομα p1jpt_finder_terms το οποίο καταλαμβάνει συνολικά 71,4 mb. Είναι το μεγαλύτερο table στην βάση. Παρακάτω σας παραθέτω και εικόνα του τι έχει μέσα το συγκεκριμένο table.

Παιδιά πρέπει να με βοηθήσετε άμεσα. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει!!! Το site δεν το γράφω δημόσια, αλλά όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει pm να του το πω.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων!

post-222647-0-43815100-1350596307_thumb.png

Δημοσ.

100mb??? Ειμαι σε freehost και μου δινει 1,5GB. Μηπως να κανεις και μια ερευνα αγορας;

1.5 gb βάση δεδομένων ?? Τι σήκωσες πάνω .....?? Το 90% των site που χρησιμοποιεί βάση έχει το πολύ 20 mb (πάνω από 20.000 σελίδες ....) . Τα μεγάλα site που έχουν και forum απαιτούν μεγαλύτερες βάσεις αλλά αυτά τα site απαιτούν και δικό τους server οπότε δεν έχουν Limit σε sql.

Οτιδήποτε άλλο είναι πρόβλημα στην ανάπτυξη και θα πρέπει να διορθωθεί.

Για προστασία του χρήστη συνήθως μπαίνει limit στην sql.

Δημοσ.
100mb??? Ειμαι σε freehost και μου δινει 1,5GB. Μηπως να κανεις και μια ερευνα αγορας;

Μάλλον θα εννοείς, τον χώρο που σου δίνει στον server. Μου ακούγεται τρελό να έχεις τέτοιo χώρο στην mysql σου.

check Link.png Site: this'>http://forum.joomla....17711']this και πες μας !!!!

Απ' όσο κατάλαβα το πρόβλημα είναι με το smart search του joomla. Το απενεργοποίησα για την ώρα. Τώρα θέλω να κάνω εκκαθάριση τα tables που έχουν σχέση με αυτό. Εσύ τι γνώμη έχεις;

Δημοσ.

Απ' όσο κατάλαβα το πρόβλημα είναι με το smart search του joomla. Το απενεργοποίησα για την ώρα. Τώρα θέλω να κάνω εκκαθάριση τα tables που έχουν σχέση με αυτό. Εσύ τι γνώμη έχεις;

θεωρητικά ναι με μια εκκαθάριση θα ειναι ΟΚ αλλά δεν μπορώ να σου το πω με σιγουριά γιατί το joomla το έχω παρατήσει και δεν έχω δουλέψει το 2.5 ver !!!! Πάντως ότι κάνεις καλό ειναι να το κάνεις local στο pc σου και εφόσον ειναι όλα ΟΚ τότε το προχωράς και στο live . Σε γενικές γραμμές κάνε backup ιδικά όταν παίζεις με την βάση … ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...